Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Bir Leisure Suit Larry Oyunu Mu?


      Leisure Suit Larry'yi hatırlar mısınız? Güzel. Ailenizden kaçıp oynadığınız zamanları da hatırlıyorsunuz o zaman.
 
     Eskilerin en sevdiği serilerden biri olan, özellikle adventure tarzı oyunları seven yetişkinlerin oynadığı seri geri dönebilir. Peki bu nasıl olacak? Al Lowe geçtiğimiz günlerde başlattığı kampanya için yaptığı videoda, Replay Games'in yeniden Leisure Suit Larry oyunu yapabilmeleri için 500.000$'a ihtiyacı olduklarını ve bunun için bir yardım kampanyası başlattıklarını söyledi. Al Lowe; "Leisure Suit Larry'i geri getirmek istiyoruz ve bunun bir parçası olmanızı istiyoruz" diyerek yardımlarınızı beklediğini belirtti.
 
     Toplanacak 500.000$'la oyunun Remake'i yapılacak. Eğer bu gol aşılırsa oyunun Mac, Linux, iOS ve tablet versiyonları da yapılacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC 2D Leisure Suit Larry Al Lowe Replay Games
Crytek: "Bizim Gelecek Neslimiz PC" Castlevania: Lords of Shadow'un Devamı Gözüktü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cryptdlg

3.4.2012 13:37:57

0
Paypal yok. Amazona kart tanıtmak ta benim işime gelmedi. Ödeme seçenekleri neden geniş tutulmaz ki ?

musAKka

3.4.2012 11:26:41

0
Açıkçası bu tür taleplere ben olumlu bakıyorum. Sonuçta bu insanlar bize zamanında güzel saatler geçirmemizi sağlayan, hala akıllarda kalan, ismi anıldığında yüzümüzde tebessüm oluşturan oyunların yapımcıları. Eğer unutamadığım bir oyunun güncel hali yapılacaksa, yapılınca da uygun bir fiyata alacaksam elbette desteklerim. Ha oyun iyi çıkar, kötü çıkar... Bu biraz risk ancak böylesi durumlar için ufak bir yardım ederek o riski göze alırım.

Frostmourne Hungers

3.4.2012 00:09:32

0
Dün gece Takedown projesi 1 ayda toplayamadığı bağışı robert bowling ve notch sayesinde 2 saat kala topladı , hatta 20 bin dolar da üzerine çıktı.Bu projenin bitmesine 29 gün var ve 35 bin dolar toplanmış yani belli ki oyun gelecek.Kickstarter'da 15$ bağışa yüzeysel olmayan birçok yapıma hem destek oluyor hem de oyun çıkınca steam / drm-free olarak sahip oluyorsunuz.İçi boş oyunlara 50 dolarlık ön sipariş yapmak yerine hem yapımcıyı destekleyip hem de %70'e varan oranda daha ucuza ön sipariş yapmanın neresinde suistimal var ? Yani bu olayı alışma meselesine dönüştürme gibi görmek açıkça ya cehaletten ya da gafletten kaynaklanıyor.Oyun yapımcılarını kendilerini eğlendirmekle mükellef şaklabanlar gibi görenlerden de farklı bir bakış açısı beklenemezdi zaten.

John Voxville

2.4.2012 21:33:04

0
Lerry candır, canandır ama cidden dediğiniz gibi iyi alıştılar. İyi ki Tim Schafer 400 bin isteyip 3.3 milyon topladı.

BSC Misafiri

2.4.2012 21:05:54

0
ohooo her iş batıran oyun yapmak için yardım isteyecekse işimiz var demek sizinle... iyi alıştılar hazıra bunlar da, yakında para toplamadan oyun çıkartmamaya başlayacaklar.

Portraitclub

2.4.2012 21:00:42

+1
valla iyi alıştılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız