Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Alan Wake'ten 10 Dakikalık Oynanış Videosu

Alan Wake'in amacı kahraman olmak değil, bu kabustan kurtulmak
      Gelecek yıl Xbox 360 için Xbox Live Arcade üzerinden satışa çıkacak olan Alan Wake's American Nightmare'in Arcade modu olarak da bilinen "Fight Till Dawn" adlı oyun moduna ait ayrıntılı bir video yayınlandı.
 
      IGN tarafından yayınlanan videoda geliştirici ekipten Matias Myllyrinne bu mod hakkında bizi aydınlatıyor. Yetkilinin verdiği bilgilere bakacak olursak bu modda bolca vakit geçireceğiz gibi görünüyor. Cemetery (Mezarlık) adlı bölümde (başka bölümler de mutlaka vardır) 10 dakika boyunca düşmanlara karşı geldiğimiz bu modda çevreden silah toplayıp, ışık kaynaklarını da kullanarak hayatta kalmaya çalışıyoruz. 
 
     Oyunun videosunda yetkilinin anlattığı bilgilere göre bu modu oynayıp çeşitli başarılar kazandığınızda American Nightmare'in senaryo modunda yeni özellikler açabileceksiniz. Mesela manuscript'leri yani elyazmaları topladığınızda Fight Till Dawn modunda yeni silahları açabileceksiniz. Bu açılan silahları da senaryo modunda kullanma şansınız olacak.
 
      Bu modtaki düşmanlarınız da sizin elinizdeki silaha göre güçlenebilecekler. Yani eğer bir Uzi taşırsanız daha kalabalık ve güçlü düşmanlarla karşılaşmaya hazır olun. Tabi daha kalabalık düşmanlar, daha çok ödül demek anlamına da gelecek; çünkü bölüm sonlarında öldürdüğünüz düşman sayısı da hesaplanıyor.
 
      Yine de şunu hatırlatmakta yarar var ki bu modta işiniz hiç de kolay olmayacak. Örneğin size bomba atan düşmanlarla karşılaşacaksınız. Bu düşmanların attığı bombalar sadece size değil, düşmanlarınıza da zarar veriyor. Ayrıca elinde elektrikli testere bulunan dev boyuttaki düşmanları da öldürmek pek kolay olmayacakmış.
 
     Yaklaşık 5 saatlik bir senaryo modu sunacak olan Alan Wake's American Nightmare'in Fight Till Dawn modu sayesinde oyunun süresi bir hayli uzayacak gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
alan wake alan wake night springs remedy xbox 360 Fight Till dawn
Playstation Vita Batıda Hangi Oyunlarla Çıkacak? Arkham City'de Batsuit Skin'i Herkese Bedava
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.12.2011 18:44:58

0
ghostliving güzel tespit. benimde ilk dikkatimi ceken ve hosuma giden o oldu.

SOLID SNAKE

20.12.2011 15:37:27

0
En çok dikkatimi çeken şey Alan Wake in yeni kıyafetleri gömlek ve kot pantolon çok güzel modellenmiş, Gömleğin hareketleri harika.

Fearless_tr

20.12.2011 12:25:05

-2
Yok sunu duzeltin yok bunu duzeltin alemsiniz haa :D

xLordRealx

20.12.2011 11:44:10

0
Haber için teşekkürler ancak resmin altındaki cümle: "Alan Wake'in amacı kahraman olmaktan değil, bu kabustan kurtulmak" bu cümleyi değiştirirseniz iyi olur. Bu haliyle cümle şu manaya gelir: Alan Wake'in amacı kahraman olmaktan kurtulmak değil, bu kabustan kurtulmak. Kahraman olmaktan kurtulmak? Türkçe'ye çok aykırı. Doğrusu: "Alan Wake'in amacı kahraman olmak değil, bu kabustan kurtulmak" olmalı. Anlayışınız için teşekkürler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake's American Nightmare
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız