Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza 6'da Yükleme Ekranı Bulunmayacak

 
 
   Yakuza hayranlarının merakla beklediği Yakuza 6'nın Japonya çıkış tarihi yaklaştı ve Sega oyun için önemli bir detay paylaştı. IGN ile yapılan röportajda Sega'dan Toshihiro Nagoshi, PlayStation 4'te Yakuza 6'nın yükleme ekranına sahip olmayacağını belirtti.
 
   Toshihiro Nagoshi yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi.
 
"Biz oyunu tamamen kesintisiz yapmak için çok sıkı bir şekilde çalıştık." dedi ve ekledi. "Ana görevlerdeki maceralara girişebilirsiniz, savaşların içine girebilirsiniz, tiyatro sahnelerini izleyebilirsiniz, ardından maceranıza geri dönebilirsiniz ve tüm bunları herhangi bir yükleme ekranı olmadan yapabilirsiniz. Herhangi bir binaya, odaya veya kata yükleme ekranı olmadan gidin." 
 
   Yakuza 6, Japonya'da Ryu ga Gotoku 6 ismiyle 8 Aralık 2016 tarihinde çıkış yapacak. Oyunun Batıdaki çıkış tarihi henüz doğrulanmış değil. Oyunun TGS 2016 videolarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Yakuza 6 SEGA
Gears of War 4, Gold Statüsüne Ulaştı NBA 2K17 İlk İnceleme Puanları

Bugra4129

20.9.2016 13:19:43

0
Büyük ihtimal ilk ten bir loading screen vericek gta gibi daha da olmicak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız