Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakın Zamanda Bayonetta 3 Hakkında Yeni Haberler Görebiliriz

 
Yayıncılığını Nintendo'nun yaptığı, geliştiriciliğini ise PlatinumGames'in yaptığı Bayonetta 3, bildiğiniz gibi 2017 yılında The Game Awards etkinliğinde duyurulmuştu. Oyun duyurulduğundan beri aldığımız tek haber, geçtiğimiz haftalarda oyunun geliştirme sürecinin iyi gitmesiydi. Şimdi ise çok yakın zamanda oyun hakkında yeni şeyler öğrenebileceğimiz söylendi.
 
Platinum'un stüdyo başkanı Atsushi Inaba, geçtiğimiz günlerde Inside Games'e, yeni yıl hakkında konuştu ve yakın zamanda yeni haberler görebileceğimizi söyledi. Ayrıca PlatinumGames başkanı Kenichi Sato da 2020'nin ilk zamanlarında birden fazla büyük duyuru görebileceğimizi söyledi.
 
Geçtiğimiz günlerde de yakın zamanda yeni bir Nintendo Direct sunumu düzenleneceği söylentisi çıkmıştı. Her şeyi göz önünde bulundurunca, yakın zamanda hem Nintendo Direct'ten, hem de Bayonetta 3'ten yeni haberler görme ihtimalimiz çok yüksek. 
 
Bayonetta 3, Nintendo Switch için özel olarak geliştiriliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Bayonetta 3 Bayonetta Nintendo PlatinumGames
Dreams'in Yapımı Tamamlandı Resident Evil 3 Remake'i, PS4'te Ön Sipariş Verenlere Hediye Edilecek PS4 Teması Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.1.2020 23:36:38

0
Birden fazla büyük duyuru dediğine göre Bayonetta'nın yanında başka oyunlarda duyuracak Platinium games.

JackTim

6.1.2020 23:15:11

0
Daha önce duyurdukları Metroid Prime'ı gösterseler kaç yıl oldu.

Cityzens

6.1.2020 22:15:21

+2
gercekten su oyun bana nintendo aldirabilir ilerleyen yillarda cunku PS de guzelim Hack and slash gow oyununu dark souls a cevirdiler benim icin hayal kirikligiydi.god of war Kratos suz olmazdi, kratos u seslendiren TC carson i degistirip yerine baska adam seslendirdi. Kamera omuza dondu. The last of us dan cakma baba ogul iliskisi koydular. Master chief i steve down degilde baskasinin seslendirdigini dusunun yada snake i david abimiz degilde baskasi. Bendeki histe oyleydi. Yeni god of wari hic begenmedim muhtamelen sonra ki gow lari da tc carson gelmedigi surece Neyse ki bayonetta ses aktoru degismiyor. Ps de bu tur hack and slash kitligi var gercekten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bayonetta 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız