Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yager: "Spec Ops'un Multiplayer Modları Rezaletti"

 
   Bu nesilde oyun konsollarına çıkış yapan neredeyse her yapım için online multiplayer modu olmazsa olmaz bir ekleme olarak boy gösterdi. Fallout, BioShock ve Metro 2033 gibi oyunlarsa multiplayer eklentisine ihtiyaç duymaksızın kalitelerini kanıtlayabildiler.
 
  Haziran ayı sonunda çıkışını gerçekleştiren ve sıcak yaz aylarının sürpiz oyunlarından birisi olarak atfedilen; karanlık ve şaşırtıcı bir hikaye sahibi Spec Ops: The Line'ın bağımsız yapımcısı Yager'e göre multiplayer modları tüm bir deneyimi berbat eden, var olmaması gereken bir eklentiymiş.
 
   Peki neden multiplayer modu eklendi? Çünkü patron (dağıtımcı 2K) öyle istemiş. Yager'den Spec Ops'un baş tasarımcısı Cory Davis durumu şöyle izah etti:
 
"Spec Ops: The Line'in multiplayer modları hiç bir zaman için odak noktamız olmamıştı. Ancak yayıncı öyle buyurdu. Finansal geri dönüş için bunun gerekli olduğunu söylediler ki 2K bu konuda son derece acımasızdı. Hikaye modunda imza attığımız tüm başarılı işlerin üstüne kabus gibi çöktü. Multiplayer modundaki oynanış mekaniklerini oluşturabilmek için orjinalde hikaye modu için yaptığımız oynanış mekaniklerine tecavüz ettik. Para kaybından başka bir şey değil. Kimsenin de oynadığı yok. Multiplayer modları pakete dahil olmamalıydı."
 
   Multiplayer modu için "pürüzlü", "düşük kaliteli", "varolmamalıydı", "işe yaramaz" ve "yapımın tüm özgün sütunlarını yerle bir etti" yakıştırmalarını yapan Yager'in şefi Davis yine de 2K'yi ucundan köşesinden övmeyi ihmal etmiyor:
 
"Projemizi yayınlayarak pek çok yayıncının cesaret edemedikleri bir iş yaptılar. Bana isterseniz kızın; eğer istediğiniz bir CoD oyunuysa, dışarda onlarcası var. Onlardan bir tanesi olmadığımız için memnunuz. Bazı oyuncular hikayeyi oynayarak farklı bir şey ortaya koyduğumuzu, daha fazlasını sunduğumuzu anladılar."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer 2K Games TPS PC PS3 Xbox 360 Spec Ops: The Line multiplayer spec ops the line inceleme
Dawnguard PS3'te Heartfire İçin mi Ertelendi? Hitman'in Sesi Geri Döndü!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.8.2012 23:52:58

0
Sonunda aklın sesi.Multiplayer için senaryoya kıyılıyor

Sacrer

29.8.2012 18:50:21

0
Zaten bu oyunu alacaksan Single'daki senaryosu için alacaksın.

BSC Misafiri

29.8.2012 17:30:31

0
Her oyunda da multi olacak diye bişey yok açıkçası. SpecOps da o kadar kötü bir oyun değil. Dubai de geçen,öyle iyi bir kum havasını veren,o atmosferi yansıtan kaç oyun var?(UC3 hariç,exc. oyunlardan bahsetmiyorum). 'Karşısındaki insan argo kullandığı için,ona karşılık olarak kısaltmalı küfür kullanan,ama ne hikmetse sadece kendisi 7 gün ceza alan üye' ''dean.1995''

BSC Misafiri

29.8.2012 14:46:49

+2
Yager e sonuna kadar katılıyorum. Multiplayer denen zımbırtı oyunlardaki yaratıcılığı öldürüyor. Olmasın demiyorum ama senaryo unutulup sadece multiye odaklanılmaya başlandı artık bu kötü birşeyy. Yeni umudumuz Yager. Halkın umudu Yager
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spec Ops : The Line
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız