Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spec Ops: The Line Humble Store'da Ücretsiz

 
   Third-person shooter oyunu Spec Ops: The Line Humble Store üzerinde kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

   Her zaman olduğu gibi, ilgilenenler oyunun bir adet kopyasını Humble Store üzerinden alıp ardından Steam'de aktif edebilirler. Spec Ops: The Line 31 Mart 20:00'a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak.

   Spec Ops: The Line Haziran 2012'de PS3, Xbox 360 ve PC için çıkmıştı.


Dubai’nin korkunç bir kum fırtınası felaketiyle harita üzerinden silinmesinin ardından 6 ay geçmiştir. Şehri boşaltmak için gönderilen Amerikan askerleri de dahil, binlerce kişi hayatını kaybetmiştir. Bugün, şehir korkunç biçimde harap olmuş ve tamamen kumlar altında gömülmüş haldedir. Ancak Dubai’den gizemli bir radyo sinyali alınır ve bunun üzerine bir Delta Recon takımı şehre sızması için gönderilir. Görevleri basit ve açıktır: hayatta kalanların yerini tespit et ve kurtarma için bildir. Fakat karşılarında savaşın pençesinde olan bir şehir bulurlar. Dubai’yi kurtarmak için tüm bu çılgınlığın kalbinde yer alan adamı – Albay John Konrad’ı bulmaları gerekmektedir.
 
• Şok edici sunum ve belirsizliklerle dolu, yepyeni bir askeri savaş oyunu bakış açısı.
• Aksiyon dolu 3. Kişi görüşü savaş oynanışı, çatışmaların içindeki hislere ve vahşete yakından bir bakış sunuyor.
• Akıllı ve güçlü elemanlardan oluşan bir Delta-Force takımına, tehlikeli ve tekinsiz bir çatışma bölgesinde liderlik yapın.
• Parlak sonuçların olmadığı, sadece “kötü” veya “daha da kötü” seçimlerin bulunduğu, savaşın karanlık yönünü keşfeden olgun bir hikaye içerisinde “çizgiyi” geçin.
• Eşsiz Dubai ortamı hayal gücünüze hitap edecek ve oyuncuları dikey oynanış ve muhteşem görseller ile dolu oyun ortamına götürecek.
• Kumlarla dolu Dubai; toprak kaymaları ve kuvvetli, yeri yerinden oynatan kum fırtınaları gibi elementleri içeren oynanış deneyimlerini sağlayacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
2K Games TPS PC PS3 Xbox 360 Spec Ops: The Line
Jurassic World: Evolution Ön Siparişe Açıldı + Minimum PC Sistem Gereksinimleri Guns of Icarus Alliance 1 Mayıs'ta PS4 için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

31.3.2018 12:39:12

0
Teşekkürler

aLdacTrack

30.3.2018 12:22:35

0
Zamanında çok severek oynayıp bitirdiğim bir oyun. Pek değeri bilinmedi sanki bu oyunun, hala oynamamış olan varsa bu oyuna bir şans verin derim.

Guest-714AB4560

30.3.2018 10:00:30

0
oyunu geçen sene oynamıştım tek kelime ile müthiş. oynamayan çok şey kaybeder

Rogue Agent

30.3.2018 07:52:42

0
bana ve oynamış olanların çoguna gore en underrated oyunlardan birisi dünya üzerinde, hikaye ve sunum anlaminda kesinlikle en iyi shooter oyunlarindan bir black birde bu. gececeginiz her bölüm bambaşka benzersiz biçimde dizayn edilmiş ağzınızın suyunu akitacak guzellige sahip. hazir bedava bulunmuş kesinlikle kutuphaneye atip olume terketmeyin mutlaka oynayin derim

porsux

30.3.2018 02:43:49

+1
Genel kitlenin aksine oynanış olarakta 2012 senesi için gayet iyi bulduğum saf TPS türünün nadide örneklerinden birisidir. Siper alma sistemi düzgün çalışıyordu, vuruş hissi gayet güzeldi; kafadan vurdun mu hafif ağır çekime geçmesi, silahların güç dengesi çok güzeldi. Desert Eagle 'ı aldın mı zaten çok güçlü oluyordun. Pek numarası olmasada etraftaki kum tuzaklarını değerlendirmekte iyi bir fikirdi. Oynanışta keşke çektiğim tek nokta, Gears of War 'da ki gibi takım arkadaşlarımızın sürekli yaralı kalıp yardımımıza muhtaç duruma düşmesiydi. Hani tek olsak gene olmaz, nasıl olabilir diye düşündüğümde de aklıma pek birşey gelmiyor açıkçası. Oyun en zorda cidden mücadele hissini veriyordu. Birazcık gizlilik öğeleri yedirilse oynanış gözümde daha büyürdü tabii ama böylede gayet yeterli.. Yani oynanış olarak aldığı olumsuz eleştrilere pek katılmıyorum.

2K

30.3.2018 00:10:24

+1
Oynanış olarak gayet sıradan bir oyun. Kötü değil ama ekstra hiç bir şey sunmuyor. Fakat konusu ve senaryosu için kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

Drima

29.3.2018 21:31:29

+2
Oooo.. Güzel oyundur. Almayan kaldıysa havada kapsın

mehmetalpertr

29.3.2018 20:58:20

0
aldım hemen teşekkürler haber için.

dikiştutmazsabri

29.3.2018 20:45:16

+1
Biri humble bundle durdursun.

BSC Misafiri

29.3.2018 20:44:14

+1
Hikaye anlamında oynadığım en iyi shooter oyunlardan birisi.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spec Ops : The Line
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız