Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xenoblade Chronicles Definitive Edition, Kore'de Derecelendirildi

 
 
Yayıncılığını Nintendo'nun yaptığı ve geliştiriciliğini ise Monolith Software'in yaptığı, Xenoblade Chronicles remake versiyonu olan Xenoblade Chronicles: Definitive Edition'ı geçtiğimiz aylarda Switch için duyurulmuştu.
 
Duyurulduktan bir süre sonra da iki farklı perakende sitesinde, oyunun çıkış tarihi olarak 29 Mayıs 2020 yazılmıştı. Bu konu hakkında Nintendo'dan herhangi bir yalanlama veya doğrulama gibi bir açıklama yapılmadı. Şimdi de Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, Kore'de derecelendirildi.
 
Bu elbette bize kesin bir bilgi vermiyor. Ancak perakende sitelerinde yazılan tarihlerden sonra böyle bir derecelendirme, oyunun yakın zamanda çıkacağı anlamına gelebilir. Nintendo da yine bu durum ile ilgili bir açıklama yapmayacak gibi duruyor. 29 Mayıs'ı bekleyip göreceğiz gibi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Xenoblade Chronicles remake Nintendo Monolith Software Switch
Elektronik Sporun Homofobi Yüzü Corona Virüsü Sebebiyle Final Fantasy 14 Ekibi, PAX East 2020 Etkinliğine Katılmayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız