Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox.com Yarın Değişiyor


 
     Benimde sık kullanılan sitelerim arasında yer alan Xbox.com, özellikle Xbox 360 sahibi iseniz sıkça açtığınız sitelerin başında geliyordur. Oyun bilgileri ve videolarından çok Xbox Live uygulamaları için kullandığım sitede, konsolu açmadan önce kim hangi oyunu oynuyor diye sık sık kontrol ediyorum. Xbox 360 Dashboard güncellemesi ile önümüzdeki ay başında karşımıza çıkacak olan Microsoft, uzun süredir tasarımı aynı olan Xbox.com'a da yeni bir görünüm kazandırıyor.
 
     Xbox Live yayın kordinatörü Major Nelson, kendi resmi sitesinde bugün yaptığı açıklama ile Xbox.com'un yarın büyük bir değişim geçireceğini duyurdu. 
 
     Sitenin yeni yüzü ile birlikte Windows Mobile 7 için de uyumlu bir hale geleceği açıklandı. Yeni site ile birlikte artık Avatar editörünü de internetten kontrol edebilecek, satın almak istediğiniz eşyaların parasını ödemeden önce onları Avatarınız üzerinde deneyebileceksiniz. Mesajlar, arkadaş listesi ve gelen istek mesajlarının da büyük bir değişim geçireceği sitede Live ayarlarını da en ince ayrıntısına kadar yapabileceksiniz. Ayrıca Xbox Live Marketplace çok daha geliştirilmiş bir şekilde Xbox.com'da karşımıza çıkacak.
 
     Bu güncellemenin yarın yapılacağını ve bu süreçte site forumlarının belli bir süreliğine kapalı olacağını da hatırlatalım. Xbox Live güncellemesi için ise 3 Kasım'ı beklememiz gerekiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Microsoft Xbox 360 Xbox Live Xbox Live Arcade
Fallout: New Vegas - Xbox 360 vs PS3 vs PC CoD: Black Ops'un Minimum Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.10.2010 09:08:01

0
Games For Windows Live servisini kullanıyorum bende. Xbox.com'a girip kaç kişi oyunda diye bakıyorum ara sıra. Bakalım yeni sistem nasıl olacak biz PC oyuncularınada birkaç yenilik gelse fena olmaz avatar değiştirme gibi..

TheMEA

20.10.2010 00:27:53

0
Site daha stabil ve hızlı olursa aslında, Microsoft Silverlight sağolsun epey yavaş oluyordu (:. Kinect alemetleri bunlar, site tasarımı, dashboard en sonundada kinect çıkarsa o günde mahşer günümü olur ki artık

Selfroot

19.10.2010 20:25:29

0
3 kasım bi gelmedi zaten lanet olsun böyle betaya :D betacılar arası party chat çalışıyo arklar arası party chat yok :D

Project Scorpio

19.10.2010 20:03:08

0
Microsoft müthiş yapıyor bu işleri.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız