Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox'a Özel TV Programları 2014'ün Başında Gelecek

 
     Microsoft, Xbox One'ı sadece bir oyun cihaz olarak görmüyor. Bunun yanında konsolda özel TV programları da (mesela diziler) izleme şansımızın olacağı söyleniyor. Örneğin Halo ve Heroes'un dizilerinin yapım aşamasında olduğu söyleniyor. Bu konuda Microsoft'tan Nancy Tellem'ın açıklamaları şu şekilde:

    "2014'ün başında bir şeyler sunacağımızı umut ediyorum, en kötü ihtimalle 2. çeyrekte bir  şeyler sunacağız. Biz Netflix veya Amazon gibi değiliz; farklı türde olacağız."
 
     Microsoft'un özel TV şovları sayesinde de insanların Xbox almasını istediği bir gerçek; hatta oyun oynatmayan, sadece TV şovları gibi programlara odaklı bir Xbox'ın da çıkarılacağı söylentisinin olduğunu belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak variety Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Dota 2, Artık 'Tamamen' Hazır Dijital Xbox 360 Oyunlarına Büyük İndirimler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xb-treck

18.12.2013 22:53:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: westing83 Çok çok gereksiz şeyler bunlar oyuncu adam oyun oynamak için konsol alıyo tv izlemek için değil ve şu ram meselesi tamamen saçmalık oyun konsolunda oyun için birşeyler yapılmalı tam tersi oluyo 8 gb ramı 6 ya düşürüyosun var mı böyle birşey ya ...
arkadaşım Amerika'da adam senin gibi düşünmüyor konsolda istediği gibi kullanıyor hatta Microsoft'un senin ne düşündüğünü de umursadığını sanmıyorum oradaki pazar bile şirkete yetipte artıyor orada adamlar istediği zaman tv film müzik uygulama kullanıyor konsolu savunmuyorum bende yadırgıyorum ama gerçek bu bizim için ps4 daha mantıklı duruyor yapacak bir şey yok malesef.

dogu16

17.12.2013 17:39:20

0
Umarım Halo'yu PC'den de izleyebiliriz internete düşer.

westing83

17.12.2013 16:34:36

-2
Çok çok gereksiz şeyler bunlar oyuncu adam oyun oynamak için konsol alıyo tv izlemek için değil ve şu ram meselesi tamamen saçmalık oyun konsolunda oyun için birşeyler yapılmalı tam tersi oluyo 8 gb ramı 6 ya düşürüyosun var mı böyle birşey ya ...

BSC Misafiri

17.12.2013 10:32:29

+1
Muhteşem Yüzyıl'ı da izleriz o zaman
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız