Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

‘Xbox Series X için Optimize Edildi’ Fragmanı

 
Microsoft, yeni nesil Xbox konsolunun gücünden yararlanan oyunları göstermek için kullanacağı ‘Xbox Series X için Optimize Edildi’ özelliği için bir fragman yayınladı.
 
Detayları:
 

Xbox Series X için Optimize Edildi rozetine sahip oyunlar; eşsiz yükleme sürelerine, iyileştirilmiş görsellere ve 120 FPS'ye kadar daha tutarlı kare hızlarına sahip olacak. Bu oyunların arasında Xbox Series X geliştirme ortamında geliştirilmiş oyunların yanı sıra Xbox Series X için özel olarak yeniden tasarlanmış, daha önce piyasaya çıkan oyunlar yer alıyor.
 
İnanılmaz bir görsel doğruluk
Konsollar için bir ilk olan donanım hızlandırmalı DirectX Raytracing destekli belirli oyunlar, daha fazla dinamik ve gerçekçi ortamlar sunacak. Bu da siz oyun dünyasını keşfederken gerçeğe uygun ışıklandırmalar ve gerçek 4K ile gerçek zamanlı, doğru yansımalar demek.
 
Yeni nesil kare hızları
Xbox Series X için Optimize Edilen oyunlar, oyun sırasında 120 FPS'ye kadar daha yüksek, daha tutarlı kare hızları sunmak için yeni konsolun tam gücünü kullanır.
 
Daha hızlı yükleme zamanı
Xbox Velocity Architecture, oyun içindeki ve dışındaki yükleme sürelerini büyük ölçüde azaltmak için özel bir SSD ile entegre edilmiş yazılımı birleştirir ve bu da oyuncuların daha az bekleyip daha çok oyun deneyimi yaşamasını sağlar.
 
Akıllı Teslimat
Akıllı Teslimat, oynamayı seçtiğiniz Xbox konsoluna en uygun olan sürümü oynamanız için bir oyunu yalnızca bir kez satın almanızın yeterli olmasını sağlar. Akıllı Teslimat'ı Halo Infinite dahil tüm özel Xbox Games Studios oyunlarında kullanmak ve tüm geliştirici ortakların da bu teknolojiden yararlanmasını sağlamak için çalışıyoruz. Cyberpunk 2077 gibi Akıllı Teslimat simgesini gördüğünüz oyunlarda, bu oyunu satın aldığınızda çıktığı zaman oyunun yükseltilmiş sürümünü de ücretsiz olarak edinirsiniz. 
 
Şimdiye kadar doğrulanan oyunlar:
 
Assassin’s Creed Valhalla
Bright Memory Infinite
Call of the Sea
Chivalry 2
Chorus
Cyberpunk 2077
Destiny 2
DiRT 5
FIFA 21
Gears 5
Halo Infinite
Hitman 3
Madden NFL 21
Marvel’s Avengers
Outriders
Scarlet Nexus
Scorn
Second Extinction
The Ascent
The Medium
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
Yakuza: Like a Dragon


Xbox Series X noel döneminde çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox Xbox Series X Yeni Nesil Xbox Konsolu Microsoft
Xbox Live Gold Temmuz 2020 Ücretsiz Oyunları Superliminal Temmuz'da PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

26.6.2020 11:23:42

0
Bakın sınırsız diyemiyor.Yani bir oyunun series x versiyonu çıktığı anda o oyunun xbox one sürümünü almanız için bir süre bulunuyor.Hatırlarsanız bir dönem konsol oyunlarında pass denen bir işkence vardı.Kutudan o kodu aktive etmeniz gerekirdi ve bu kodun da aynı ilac gibi bir son tarihi bulunuyordu.O tarihi gectiginizde isterseniz kutuyu başkasına satın o kod geçersiz kalıyordu.Tekrar pass almak durumundaydınız.2021 ocaktan sonra bu uygulama yürümeyecek gibi.

Lord Melkor

25.6.2020 22:21:10

+5
Aynı haberler ısıtılıp ısıtılıp veriliyor. Daha kaç kere görücez bakalım aynı haberi

Psxx

25.6.2020 22:13:40

+3
Biri Ray Tracing ile yuksek ayarlarda 4k 30 FPS olur diğeri Ray Tracing olmadan düşük ayarda 4k 30 FPS olur yada 1080p veya 2k alırsın konsolun ayarını Ray Tracing li 60 FPS olur yanı sırf eleştirmek için elestırıyorsunuz mesala forza da veya fıfa da Xbox öne x ve Xbox öne s de iki oyunu da 1080p ayarlar da oynadagınız da iki oyunda 60 FPS çalışıyor ama arasındaki fark çok yani herşey FPS değil ps4 ve ps4 proda aynı olay var yani senin dediğine göre bu yeni konsolları alanlar birşey bilmiyor bir sen biliyorsun herşeyi olayı cözmüssün tebrikler

Attila the Great

25.6.2020 21:56:32

+1
Nintendo gibi güçlü bir rakibi var onun daha fazlasını ortaya koymalı.

Philipp_Plein

25.6.2020 20:57:42

+2
İnanılmaz bir konsol geliyor öyle böyle değil. Ne olur çık artık ilk ben day 1 yapacam.

BSC Misafiri

25.6.2020 20:19:26

+7
RaiTrQ fanboyu ilk Microsoft duyurdu bu olayı. Azıcık objektif olun. MS kadar oyuncu dostu hamleler yapan var mı bu nesil?

RaiTrQ

25.6.2020 20:05:39

+5
İşte güya ms laf cambazlığı yapıyor sever böyle hileli aldatmacaları. Series x e özel dizayn edildi olayınıda sony den çalmış normal pc olum ne özeli sony de özel dizayn edilecek unsurlar varda sende ne var

TheMuyu

25.6.2020 19:49:16

+8
bu series x optimised olayının bir anlamı kalmamış. valhalla oyunu örneğin 4K 30 fps çalışacak neresi optimize bunun şimdi ? aynı oyun one x de de 4K 30 fps çalışacak. ne anladık şimdi bu işten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Series X
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız