Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Series S temalı ekmek kızartma makinesi geliyor

. 
 
Xbox Series X temalı bir buzdolabının piyasaya sürülmesinin ardından sıradakinin Xbox Series S görünümlü ekmek kızartma makinesinin olduğu bildiriliyor. Bu haber, lisanslı bir Xbox Series S ekmek kızartma makinesinin görüntülerinin ortaya çıkışıyla beraber geliyor. Belirtilene göre S Serisi makinenin fiyatı 60 Euro'luk bir fiyat etiketine sahip olacak ve üç kızartma modunu içerecek.
 
Xbox Series teması farklı araçlarla karşımıza çıkmaya devam ediyor
 
 
 
Mutfak aleti olarak kullanılacak olan yeni Xbox Series S temalı ekmek kızartma makinesi beyaz bir renge ve büyük bir havalandırmaya sahip olacak. Fransız sitesi Xbox Squad'a göre lisanslı kızartma makinesi bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek.
 
Series S ekmek kızartma makinesinin, Xbox Ramen kaseleri, RGB fare altlıkları, saklama kutuları ve daha fazlasını içeren yeni bir lisanslı Xbox ekipmanı dalgasının parçası olduğu iddia ediliyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Xbox Xbox Series X Yeni Nesil Xbox Konsolu Microsoft
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi adlı yeni oyun duyuruldu Future Games Show Spring sunumu 23 Mart'ta yapılacak: 50'den fazla oyun!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.3.2023 20:43:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: arda29 Valla herşeyi yaptılar ama Forza Halo Gears dışında oyun yapamadılar. Helal olsun. Bu yorumdan sonra Sony fanboyu demezsiniz umarım sadece doğruyu söylüyorum. Sony'de de iş yok. Onlarda aynısının laciverti. Kaç sene oldu yeni nesil konsollar çıkalı düzgün oyunlar bir elin parmağını geçmez. Hepte aynı IP'lerden çıkan oyunlar zaten.
Sorma GOW Ragnarok olsun, Part 2 olsun hayal kırıklığıydı bide üstüne...

arda29

6.3.2023 19:29:22

0
Valla herşeyi yaptılar ama Forza Halo Gears dışında oyun yapamadılar. Helal olsun. Bu yorumdan sonra Sony fanboyu demezsiniz umarım sadece doğruyu söylüyorum. Sony'de de iş yok. Onlarda aynısının laciverti. Kaç sene oldu yeni nesil konsollar çıkalı düzgün oyunlar bir elin parmağını geçmez. Hepte aynı IP'lerden çıkan oyunlar zaten.

myze

6.3.2023 18:23:17

+1
Xbox Series X temalı Airfryer lazım bizim eve.

Mütercim Bey

6.3.2023 18:08:30

0
Bayağı da güzel he, TR gelse alınır :)

BSC Misafiri

6.3.2023 16:35:18

0
XBOX Series S Pro bebeğimm

BSC Misafiri

6.3.2023 15:37:28

0
Adamların yaklaşımı hem troll hemde baya kafa açıcı :)

JaReD22

6.3.2023 15:19:11

0
Tost makinesi ne zaman gelir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Series X
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız