Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Series X Kasım'da Çıkacak

 
Microsoft, Xbox Series X'in Kasım ayında piyasaya sürüleceğini resmi olarak duyurdu.

Net çıkış tarihi ve fiyat henüz açıklanmadı.
 
Microsoft, yeni nesil konsol çıktığında dört nesilden binlerce oynanabilir oyun olacağını ve bu yıl içinde 100'den fazla Xbox Series X için optimize edilmiş oyun planlandığını belirtti.
 
Halo Infinite'in 2021'e ertelenmesiyle birlikte konsolun çıkışında yeni birinci parti AAA oyun olmayacak gibi görünüyor. Şimdiye kadar gösterilen birinci parti AAA oyunlar State of Decay 3, Forza Motorsport, Everwild, Avowed, Senua's Saga: Hellblade II ve Fable için çıkış aralığı verilmedi ve çoğu da geliştirme süreçlerinin başlarında.
 
-  Assassin's Creed Valhalla, Dirt 5, Gears Tactics, Yakuza: Like a Dragon ve Watch Dogs: Legion dahil olmak üzere 50'den fazla yeni cross-gen ve Xbox Series X için optimize edilmiş oyun. 
- The Medium, Scorn, Tetris Effect: Connected ve daha fazlası olmak üzere Xbox Series X için geliştirilen ve Xbox Game Pass ile birlikte çıkacak yeni oyunlar. 
Destiny 2, Forza Horizon 4, Gears 5, Ori and the Will of the Wisps, Madden NFL 21 ve daha fazlası olmak üzere Xbox Series X'in tüm avantajlarından faydalanacak 40'tan fazla popüler oyun.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox Xbox Series X Yeni Nesil Xbox Konsolu Microsoft
Halo Infinite 2021'e Ertelendi Daybreak Games, Cold Iron Studios'u Satın Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Miex

14.8.2020 14:33:35

+1
Series X'e en yakın ekran kartı 2080 Super(11.2 TFlops) olarak gözüküyor. Sadece ekran kartı aldığınızı düşünrseniz 7000 TL'den başlıyor.

balkanxp

14.8.2020 11:53:21

0
merhaba arkadaslar... warzone, pubg gibi mainstream oyunlari ve ciktiginda gta6 gibi bir oyunu xboxsx kalitesinde oynayacak pc kasasinin bu gunku maliyeti hakkinda tahmini olan var mi? 6 yili geckin suredir ps4 sahibiyim ve genelde bu tur oyunlari daha cok oynadim exclusive oyunlara oranla, bu nesilde xboxsx in benim gibi bir oyuncu icin cok daha iyi olacagini dusunuyorum sizletin goruslerini de alabilir miyim?

asertyu

14.8.2020 09:16:39

0
Demek istediğim zaten eldeki gücü sonuna kadar kullanmak. Gamepass çok güzel bir sistem ben biraz daha gelişirse ps tarafında da böyle bir şey görme şansımız artar.Şöyle bir durum da var 1 exclusive oyun bile konsol sattırır. Mesela geçen sene ps4 ü aldığım zaman detroit become human için aldım. Oyunları zaten çok takip etmezdim. Ps4 exclusivelerini de bilmiyordum. Detroit oynadım 1 sene boş yattı evde ps4. Karantinada tekrar açtım falan derken Last of us 1 i bile geçen ay oynadım ilk kez. 5 oyun az bir miktar değil yılda 1 tane çıkması demek inanılmaz bir şey. Son 3 ayda exclusive 2 tane AAA oyun çıktı ps4 e.Daha cp277 gelecek. Exclusive olmasa da 6 ayda 3 AAA oyun. Yeni konsol alırsam exclusivelerin devamı için olur. Hikaye oyunları bitince zaten fifa NBA oynanıyor. O zaman da konsol farketmiyor zaten. Xbox tarafının insanların dikkatini çekecek oyun yapması gerekiyor. 500€ desek sadece gow 2 için milyon satar konsol. Exclusiveler önemli. Xbox oyunları PC ye de çıkıyor ondan dolayı çok cazip değil evde PC var zaten.

Miex

14.8.2020 08:57:46

0
7 yılda iyi grafikli 5 tane exclusive oyun çıkaracak Sony diye 1000 tane çıkacak multiplatform oyun hiç mi oldu hocam birden? Halo'nun nasıl grafikleri olduğu yapımcısı ve oyun motoru ile ilgili bir durum. Türkiye'de Halo oynayan da toplasanız 5000 kişi yoktur, o oyunda zaten hedef kitle biz değiliz.

asertyu

14.8.2020 08:53:06

0
4K native halo oynarsınız artık. Kaplamaları gördük 100 tf de olsa 8 K da olsa oyun o. Ben exclusive ler için konuşuyorum. 9 tf de 12 de 4 K da oynatır. 12 tf daha ayrıntılı olur ona lafım yok ancak series x Pro nun dengi ve ps5 Pro daha tanıtılmadı. Piyasanın durumuna göre çıkacaktır. Ps5 i Xbox tarafında düşük modelle karşılaştırmak lazım.

Miex

14.8.2020 08:45:51

+1
Teraflops hiçbir şey ifade etmiyor derken, Xbox One X örnek vermiş olduğun RDR2'yi native 4k oynatabiliyor mesela. PS4 Pro oynatabiliyor mu? Hayır. Xbox One X 2017 çıkışlı bir konsol ve tonla native 4K grafikte oyuna sahip. PS4 Pro ise donanım olarak daha güçsüz olduğu için arcade ve FIFA tarzı spor oyunları haricinde 4K tutturabildiği oyun yok. 4K'yı hedefe koyup da çıkan bir konsolun aslında hiç 4K çözünürlüğü sağlayamaması benim için bir sorun mesela. Yani bu boyutta bir fark olduğu sürece önemli olan optimizasyon değil, 12 Teraflops ile 9 Teraflops arasındaki fark RTX 2080 Ti ile RTX 2070 Super arasındaki farka benziyor. Piyasa değerleri arasındaki fark ise 500$. Bu derecedeki farkın optimizasyon ile değişecek bir dengesi olamaz.

asertyu

14.8.2020 01:31:12

+1
Tf hiçbir şey ifade etmiyor. Ps4 1.8 tf rdR2 yi de tlou2 yi de gayet oynatıyor. 12 tf lik Xboxta haloyu da gördük. Önemli olan optimizasyon. Zaten çıkan oyun kasmadan oynanacak tf muhabbetinin bir numarası yok. 1,8 de tlou2 yi gördükten sonra 9 tf de neler olur düşünemiyorum bile.

İdrak İstimlak

13.8.2020 22:41:29

0
Çıkışta oyunu olmayan konsola, geriye dönük uyumlulukla 700 oyun var diyorlar ama o da cidden karşılığı olmayan bir iddia olmuş, kimsenin bakmadığı gereksiz bir özellik. Kim yeni nesil bir konsolu, eski nesil oyunları oynamak için alır ki? https://www.usgamer.net/articles/new-study-finds-that-gamers-dont-really-use-backwards-compatability?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Psfat

12.8.2020 21:01:43

0
Benim ilk önce playstation 2 deki oyunları bitirmem lazım. Sonra playstation 3 tekileri bitirmeyi başlarım. Ondan sonra da playstation 4 alıp ondakileri oynarım Ben güncel teknolojiyi yakalayana kadar ohoo

aykut291

12.8.2020 17:49:48

0
Valla fiyat konusu beni hiç alakadar etmiyor.Evet pahalı ama bu Sony suçu değil.Bizim Ekonomimiz Ülkemiz sorunluysa bunun suçunu Sony e yüklemem ben.Bir şekilde alıyorum takas yapıyorum.Psn kardeşim var indirime girmesini bekliyorus falan sonuçta herkesin kendi şahsi fikridir ama bu ps markasının Xbox dan daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez benim gözümde.

rcpyksl

12.8.2020 14:12:33

+1
Ayrıca şu the last of us nin içine eden sony bakarsın bir sonraki oyunda kratos u da gay yapmaya karar verir yani belli olmaz dünya acayip bir yer oldu olm hiç fanboyluk yapmasın kimse öyle bir ters köşe yaparlar ki :D

rcpyksl

12.8.2020 14:09:41

+4
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 Ne alaka kardeşim Pc için konsol için ayrı ekran kartı yok zaten Ekran kartı Ekran kartıdır. Oyun yapımcısı 2080Ti ye göre tasarlasa Oyunu diğer onun aşağısındaki ekran kartları kaldırmaz mantıkken.Oyun firmaları Xbox Series S de işin içinde olacağı için onunda kaldırabileceği seviyede oyun yapmak zorundalar buda engeldir Oyunların gelişmesine.Pc Oyuncularıda konsola çıkmış yapımları oynuyorlar zaten sanki farklı Oyun oynuyorlar.Bizim burda eleştirdiğimiz kısımsa şudur Xbox Series S hiç gerek yok Ms Xbox Series X e göre devasa oyun tasarlayıp herkesin ağzını açık bırakacak Oyun yapması gerekiyodu.Ps4 den gram ders almamamışlar aynı hataları tekrar ediyorlar lsrarla üstüne basa basa.He adamların stratejisi budur ona birşey demiyorun.Biz multiplatform olucaz ve herksin alabilceği seviyede olucaz diyorlar ama bende diyorumki önümüzdeki nesilde gene Sony karşısında kaybedecek.Çünkü millet konsolu kaliteli Oyun için alıyor.Bugün kalkıpta Ps4 de god of War olmasa Last of Ous part2 olmasa ben nie gidiyim ps4 alıyim mesela örnek.Oyuncuların istediği açık ve nettir.Halo İnfinty de millet eleştiri yagmurunu boşa tutmadı.Bunu sağlamıyacaklar bu kısmı eleştiriyor insanlar.Yokaa kimsenin umrunda değil.ister xbox alsın ister ps ın ama şu formda şu var Gerçeği kabul etmeme hastalığı.Xbox Series X e ps karşısınna 4 tane rakip Oyun koysa ben belki Ps vazgeçip.Xbox satın alıcaktım ama.Halo İnfinity gördükten sonra bütün düşüncem değişti.Ben oyun görmek istiyorum içi boş şeyler değil ve Xbox bunu veremeyecek adamlar açıkca söylüyor bunu.
God of war , the last of us ve bir sürü sony exc. oyunlarını oynamış biri olarak bir sonraki nesil net kararım xbox'tır.Oyun fiyatları olmuş 600 lira konsol çıkana kadar 700 - 800 derken , bir de üstüne donanımı daha düşük olan ps5 için yeni nesilde onları tercih edemem.Alırım 12 tlfops xbox ı , üzerine de gamepass midir nedir , bakarım keyfime..yada satarım rx 5700 xt i alırım bi 2080ti bir tane ps5 kontrolcüsü alırım bağlarım pc ye bu da olabilir :D Exc oyunlarına çok takılmayın arkadaşlar , ps5 çıksın , üzerine 3 yıl geçsin , toplam 3 tane oynanabilir exc oyun çıkar zaten 3 yılda..Gidin 3 yıl sonra kiralayın konsolu ve o 3 oyunu 1000 lira para verin 3 oyunu da bitirip konsolu verin bu kadar yani..sanki sony exc oyun yapıyorda herkes ps5 te tüm zamanını o exc lerle geçiriyor.

runeterra

12.8.2020 14:06:38

+2
Yine fanboylar başlamışlar. Kardeşim PS5 beğeniyorsan git onu al. Her Xbox haberinin altına mantar gibi doluşmanıza gerek yok. Xbox tarafı içinde böyle fanboylarla tartışmaya girip prim kastırmaya gerek yok. Parası olan her iki modelide alır ben her iki modelide satın alacağım hangisini kullanırım hangisini satarım o duruma göre değişir. Böyle şu güzel bu böyle demeye gerek yok kısaca her iki konsolunda kötü ve iyi yanları var.

BlackTower_35

12.8.2020 13:54:50

0
Series S ezici bir üstünlük kuracak diye bu kadar endişe etmenize gerek yok. Söyledikleriniz ağır saçma çünkü.

BSC Misafiri

12.8.2020 13:11:31

+1
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 Ne alaka kardeşim Pc için konsol için ayrı ekran kartı yok zaten Ekran kartı Ekran kartıdır. Oyun yapımcısı 2080Ti ye göre tasarlasa Oyunu diğer onun aşağısındaki ekran kartları kaldırmaz mantıkken.Oyun firmaları Xbox Series S de işin içinde olacağı için onunda kaldırabileceği seviyede oyun yapmak zorundalar buda engeldir Oyunların gelişmesine.Pc Oyuncularıda konsola çıkmış yapımları oynuyorlar zaten sanki farklı Oyun oynuyorlar.Bizim burda eleştirdiğimiz kısımsa şudur Xbox Series S hiç gerek yok Ms Xbox Series X e göre devasa oyun tasarlayıp herkesin ağzını açık bırakacak Oyun yapması gerekiyodu.Ps4 den gram ders almamamışlar aynı hataları tekrar ediyorlar lsrarla üstüne basa basa.He adamların stratejisi budur ona birşey demiyorun.Biz multiplatform olucaz ve herksin alabilceği seviyede olucaz diyorlar ama bende diyorumki önümüzdeki nesilde gene Sony karşısında kaybedecek.Çünkü millet konsolu kaliteli Oyun için alıyor.Bugün kalkıpta Ps4 de god of War olmasa Last of Ous part2 olmasa ben nie gidiyim ps4 alıyim mesela örnek.Oyuncuların istediği açık ve nettir.Halo İnfinty de millet eleştiri yagmurunu boşa tutmadı.Bunu sağlamıyacaklar bu kısmı eleştiriyor insanlar.Yokaa kimsenin umrunda değil.ister xbox alsın ister ps ın ama şu formda şu var Gerçeği kabul etmeme hastalığı.Xbox Series X e ps karşısınna 4 tane rakip Oyun koysa ben belki Ps vazgeçip.Xbox satın alıcaktım ama.Halo İnfinity gördükten sonra bütün düşüncem değişti.Ben oyun görmek istiyorum içi boş şeyler değil ve Xbox bunu veremeyecek adamlar açıkca söylüyor bunu.
Dostum sen cidden anlamamak için çaba gösteriyorsun adam oyunu S'e göre bile yapsa bir ton efektli halini daha yüksek fps, çözünürlük gölge vs sürümünü güçlü konsollar için çıkaracak ve bu nokta da hangi konsolun daha güçlü olduğuna göre daha iyi ışıklandırma, efekt kaplama göreceksin. Arada fark olacak ve bu farkı da insanlara göstermek için yine bir ton video ortalıkta dönecek. Bu da direkt oyuncunun satın alma kararını etkileyecek bir olay. Sen exc. için konsol alıyor olabilirsin ama almayan da çok insan var. Adam açıp bakacak GTA6 hangi konsol da daha iyi çalışıyor ona göre gidip alacak. Arada oluşacak sadece 2 fps fark için bile bunu yapacak milyonlar var.

ilker_inside

12.8.2020 13:09:46

0
bu ne tuğla gibi çok biçimsiz olmuş..

The_Rahip

12.8.2020 13:05:35

0
Yıllardır forumlardayım ve su konsol savaşları bitmedi. Bırakın isteyen istediğini oynasın. Sana göre kalitesiz ve zevksiz olan başkasına muazzam keyif veriyor olabilir. Belki Xbox'i sadece Halo için alacak yada Ps5'i GoW serisi için alacak yada ne bilim Mario için Switch alacak. Herkes kendi kıstasının doğru olması konusuda neden diretiyor. Eleştiri ise herzaman olacaktır ama sıkıntı bu mevzuların eleştirinin ötesinee geçmesi.

aykut291

12.8.2020 12:28:32

+2
Ne alaka kardeşim Pc için konsol için ayrı ekran kartı yok zaten Ekran kartı Ekran kartıdır. Oyun yapımcısı 2080Ti ye göre tasarlasa Oyunu diğer onun aşağısındaki ekran kartları kaldırmaz mantıkken.Oyun firmaları Xbox Series S de işin içinde olacağı için onunda kaldırabileceği seviyede oyun yapmak zorundalar buda engeldir Oyunların gelişmesine.Pc Oyuncularıda konsola çıkmış yapımları oynuyorlar zaten sanki farklı Oyun oynuyorlar.Bizim burda eleştirdiğimiz kısımsa şudur Xbox Series S hiç gerek yok Ms Xbox Series X e göre devasa oyun tasarlayıp herkesin ağzını açık bırakacak Oyun yapması gerekiyodu.Ps4 den gram ders almamamışlar aynı hataları tekrar ediyorlar lsrarla üstüne basa basa.He adamların stratejisi budur ona birşey demiyorun.Biz multiplatform olucaz ve herksin alabilceği seviyede olucaz diyorlar ama bende diyorumki önümüzdeki nesilde gene Sony karşısında kaybedecek.Çünkü millet konsolu kaliteli Oyun için alıyor.Bugün kalkıpta Ps4 de god of War olmasa Last of Ous part2 olmasa ben nie gidiyim ps4 alıyim mesela örnek.Oyuncuların istediği açık ve nettir.Halo İnfinty de millet eleştiri yagmurunu boşa tutmadı.Bunu sağlamıyacaklar bu kısmı eleştiriyor insanlar.Yokaa kimsenin umrunda değil.ister xbox alsın ister ps ın ama şu formda şu var Gerçeği kabul etmeme hastalığı.Xbox Series X e ps karşısınna 4 tane rakip Oyun koysa ben belki Ps vazgeçip.Xbox satın alıcaktım ama.Halo İnfinity gördükten sonra bütün düşüncem değişti.Ben oyun görmek istiyorum içi boş şeyler değil ve Xbox bunu veremeyecek adamlar açıkca söylüyor bunu.

BSC Misafiri

12.8.2020 12:15:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 Evet Halo İnfinty Series X den baz alınmış gibi bir hali vardı doğru :) O kaplamalar grafik kalitesi ya nediyim gözünüzün önündekj gerçeğin görmekten çekiniyosunuz bekleyin görün.
Dostum multi-platform yapımların görselleri, kaplama, efektleri pc sürümleri S'in hali hazırda ilerisinde zaten gelmiş hala Halo'nun grafikleri diyorsun. Exc. oyundan bahseden mi var sana :D Adam iki konsola çıkacak her oyunda daha iyi performans vermek istiyor diyorum. Neden anlamamak için çaba gösteriyorsun. Anladık Ps seversin ama problem şu ki ben Xbox sever değilim.

İdrak İstimlak

12.8.2020 11:34:09

+2
Şu oyunlardan hangisi birinci parti stüdyo oyun hocam, hangisi Xbox SX için yapılmış bir oyun? Adamlar resmen 2A oyunlarla nesil çıkışı gerçekleştirecek, bu arada Flight Simulator demeyin, bu oyunu oynayan YouTuber larin videoları dolu internette...

aykut291

12.8.2020 11:15:56

0
Evet Halo İnfinty Series X den baz alınmış gibi bir hali vardı doğru :) O kaplamalar grafik kalitesi ya nediyim gözünüzün önündekj gerçeğin görmekten çekiniyosunuz bekleyin görün.

BlackTower_35

12.8.2020 09:10:27

0
Şu Series S yapımcılara engel lafıda baydı. Sanki bütün yapımcılar 2080Ti a göre oyun yapıyorlar. Diğer kartlarda hiçbiri çalışmıyor veya iyi çalışmıyor. Series S i de bir nevi pc ekran kartı gibi düşünmek hiç zor değil aslında. Ama malesef düşünülemiyor.!!!

BSC Misafiri

12.8.2020 08:49:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 Merak etme aralarında hiçbir fark olmuyacak.Xbox Series S bütün herşeyin önüne engel.Oyun firmaları Oyunu yaparken Series S donanımını baz alırlarsa Ps5 te Xbox Series X in yaptığını çok rahat yapar.Xbox Series X i S versyon bitirdi gitti daha hala bunu anlmadınız ama ilerde anlıyacaksınız. 4 Telofrops konsola karşı biri 12 biri 9 hadi ne fark bekliyosunuz? Halo İnfinty ortada kardeşim anlayın bunu artık 4 Teleofrop la okadar seviyede oyun oynarsınız işte millet daha çok eleştiri grafikleri Ps3 den kalma die ??
Oyun firmaları oyunu yaparken Series S donanımını baz almaz dostum. Yeni nesil konsollara göre hazırlayıp geri kalanlara kısılmış olarak getirecekler. O S'in satışları güçlü konsolların satışlarının anca 3'te 1'i olacaktır. Stüdyolar yeni nesile yaptıkları oyunları 60 ise 30fps'ye ve daha düşük çözünürlükte çıkaracaklar S için. Bugün bu ayarlamaları yapmak eskisi gibi zor değil. Senin zayıf konsol baz alınarak geliştirilecek teorinde S'ten değil Ps5'ten bahsetmen gerekiyor. İki konsol ve multiplatform oyunları çıktığında kendinde göreceksin. Micro bu konsolu daha güçlü çıkarmasının sebeplerinden biri bu üstünlüğü oluşturmak. Bugün birkaç fps'lik fark bile satın alacak oyuncu'nun fikrini belirliyorken söylediklerin çok doğru değil.

BlackTower_35

12.8.2020 08:46:55

+6
Adam gece gündüz demeden nerde bir Microsoft konusu olsada girip dağıtsam diye uğraşıyor. 12 senelik forum hayatımda bir örneğini görmedim. Altı üstü bir Halo ertlenendi topu tüfeği kapıp gelmişler. Ne büyükmüşsün be Halo. Hakta veriyorum aslında. Kendileri 4 saatlik dlc ile nesile merhaba diyecekler onu kaldıramıyorlardı.

TheNewAtilla

12.8.2020 08:31:00

+2
En son oynadığın 3 tane ms oyunu söylesene bana

rambocuk

12.8.2020 07:44:49

+5
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Zooe

12.8.2020 04:22:44

+6
Her X box Anasayfa haberinde Olumsuz Bir şey yazmak sizi yormuyormu hocam.

Psxx

12.8.2020 01:41:43

+3
Bu PS fanlarını gerçekten anlamıyorum insanlar aptal değil bir Xbox size cazip gelmiyor olabilir size göre oyun da yok dur ama adamlar birşeyler için mücadele ediyor basaramıyor da olabilir adamların bu dördüncü konsolu olacak ps3 de zamanında çok bocaladı ama PS 4 de herşeyi düzeltdiler xboxda iyi şeyler yapmaya çalışıyor bir sistem deniyorlar telefondan veya tablet de oyun oynamak isteyen de oynuyacak konsolda 4k oynamak isteyen de bana 1080 p yeter diyen de oyunuyocak adamlar bir sistem kurmaya çalışıyorlar ve bu sistem tutarsa en çok bize yarar ben PS çok severim bu güne kadar hep iki konsolunda aldım iki konsolda beni çok eylendırdi ama bunda sonra iki konsolu almak bizim için imkansız gibi birşey belki bir sene sonra ucuzlar uygun fiyatlara satılır 5000 TL gibi :) genelde zaten Türkiye de satılan PS Ler ve Xbox lar sıfır olmuyor yurt dışın daki bozulan konsol karı sıfırlayıp Türkiye pazarına sokuyorlar şuan Xbox öne x 450 dolar şuan ki vergi sistemiyle en az 7000 TL olmasılazım ama 4500 TL te satılıyor bir sene bekleyelim milletin bozuk konsollarının alırız artık

İdrak İstimlak

12.8.2020 01:14:08

+7
XBox hater'ı falan değilim, ben kalitesiz işlerden hoşlanmıyorum, 4K120fps gibi yalanlara inanmıyorum, yıllardır Milo, Kinect, Halo Lens gibi balon projelerden, Zune, Nokia gibi batık işlerden, Scalebound gibi iptal edilen projelerden, kapatılan onlarca stüdyolardan, paralı online, dlc, mikro ödeme gibi işlerin mucidi olduğu için MS'un oyun pazarındaki varlığından rahatsızım, olay bundan ibaret. Yapsınlar kaliteli oyunlar, alalım oynayalım...

YildirimBuyucusu

12.8.2020 01:01:02

+9
quote:

Orjinalden alıntı: OldReview MS'tan konsolun çıkışının da ertelenmesini bekliyoruz artık, zaten geçmişten iptal ve erteleme haberlerine alışığız. Gamepass var abicim bir kere...
Nickini "Xbox Hateri" olarak değiştirirsen seviniriz. En azından kimlik problemi yaşatmazsın insanlara.

Kevin Garnett

12.8.2020 01:01:52

+1
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

yaratıc1KLAVYE

12.8.2020 00:49:44

0
Evet burası yine bilindik çekişmenin meskeni olmuş. Devam arkadaşlar.

BSC Misafiri

12.8.2020 00:40:21

0
2021 de alınır.

BSC Misafiri

12.8.2020 00:40:20

0
Series S alan baya kişi olur tr de.

dermes35

12.8.2020 00:31:19

+2
The Medium Everwild Flight Simulator Scorn Call of the sea The Ascent The Gunk CrossfireX Konsol Launch olarak yeter Xbox a. Ayrıca 4 jenerasyon nesli geriye uyumluluk miss..

L-BLock

12.8.2020 00:24:33

+22
Çeşitli firmaların köleleri doluşmuş yine. Abi bir insan resmine neden bir firmanın logosunu, mottosunu koyar ki? Aşağılık kompleksiniz mi var? Bu kadar mı had safhada bir kimlik problemi yaşıyorsunuz? İmzalarına firmanın oyunlarının metascorelarını koyuyorlar ya inanılmaz asdjghghasldgdsal Salın abi milletin ne oynayacağına siz mi karar vereceksiniz? Daha önce edinmediğiniz ya da bundan böyle hiç almayacağınız markaların haberlerinin altında ne işiniz var? Milletin heyecanını kursağında bırakmakla kalmayıp eğlencelerine de balta vuruyorsunuz. Zavallısınız, o küçük dünyanızı bir gözden geçirin derim.

gamerasi

12.8.2020 00:23:03

+1
https://www.neogaf.com/threads/jez-corden-dont-expect-xbox-to-follow-playstations-exclusive-style-next-gen.1560519/ https://www.windowscentral.com/author/jez-corden
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

aykut291

12.8.2020 00:12:15

+2
Merak etme aralarında hiçbir fark olmuyacak.Xbox Series S bütün herşeyin önüne engel.Oyun firmaları Oyunu yaparken Series S donanımını baz alırlarsa Ps5 te Xbox Series X in yaptığını çok rahat yapar.Xbox Series X i S versyon bitirdi gitti daha hala bunu anlmadınız ama ilerde anlıyacaksınız. 4 Telofrops konsola karşı biri 12 biri 9 hadi ne fark bekliyosunuz? Halo İnfinty ortada kardeşim anlayın bunu artık 4 Teleofrop la okadar seviyede oyun oynarsınız işte millet daha çok eleştiri grafikleri Ps3 den kalma die 😅

FU-Frank Underwood

11.8.2020 23:56:55

+1
bu sene her şey erteleniyor konsollarda ertelenecektir. dying light 2 çıkış tarihi vermeyerek safe oynuyor, cd projekt cp2077 tekrar ertelemek için fırsat arıyor. bu sene GOTY fall guys alırsa şaşırmam.

İdrak İstimlak

11.8.2020 23:49:03

+5
MS'tan konsolun çıkışının da ertelenmesini bekliyoruz artık, zaten geçmişten iptal ve erteleme haberlerine alışığız. Gamepass var abicim bir kere...

BSC Misafiri

11.8.2020 23:43:15

+1
Şu fanboylar yok mu... Özel oyun tarafından eksik benim almak isteyeceğim bir konsol değil Xbox fakat multiplatform oyunlarda daha iyi grafik daha iyi fps verecek bu konsol unutmayalım. Ps4 nasıl çıkışında güç avantajını kullandıysa reklamını yaptıysa aynısını Xbox yapacak. Yalnız iki konsol da çok zayıf çıkış oyunları ile açılış yapacağa benziyor.

BSC Misafiri

11.8.2020 23:27:43

0
Xbox'tan düzgün grafikli GOTY kalitesinde oyun bekliyoruz. Sürekli eski oyunları dayayacaklarsa yine kötü bir çıkış olur

gamer-x

11.8.2020 23:21:46

0
Xbox one s ile yola devam 2022 den önce adam gibi oyunda çıkmaz isterse 1500 fps olsun oyun yok ortada

İdrak İstimlak

11.8.2020 23:15:51

+7
Al ekran kartını biz mi maniyiz? Adamlar konsol tarihine geçti, hala savunuyorsunuz. Konsol tarihinde çıkışında özel oyunu olmayan tek konsol var mı acaba? Diyoruz bu nesil başlamadan biter diye...

TheNewAtilla

11.8.2020 23:11:37

+1
Ps5 de ne var? Godfall mu Ayrıca 12tf demişsin. Ben sırf cp2077 için ekran kartı almak istiyorum

İdrak İstimlak

11.8.2020 23:09:38

+5
Özel oyun ne var yeni nesil, bahsettiğiniz oyunlar için elimizdeki konsollar da yetiyor.

TheNewAtilla

11.8.2020 23:05:06

+1
Ac valhalla ve cp2077

İdrak İstimlak

11.8.2020 23:02:48

+14
Ya Halo'da ertelendi, çıkışta yeni nesil tek bir oyun yok, ne yapacak millet, tabiki Tetris Effect, 12TF ile ne akılır?

Thejoker58906

11.8.2020 22:57:06

+7
Xbox sonunda bir işe yaradı ps 5 in çıkacağı ayı öğrenmiş olduk bu haberde

Hell-Riegel

11.8.2020 22:41:10

+4
Xbox yine yeni yeniden yenilecek, çok heveslenmeyin. Ha ps5 çıkışında da göze çarpan pek fazla oyun olmayacak ama sadece gow 2 trailerı bile milyonlar sattırır.

Guest-AEF248198

11.8.2020 22:33:27

+2
Geliyor kral. Xbox Series X, dört nesile yayılan binlerce oyunla bu Kasım'da piyasaya sunuluyor. https://news.xbox.com/en-us/2020/08/11/xbox-series-x-launching-with-thousands-of-games/
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Series X
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız