Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Series X|S'in Quick Resume Özelliği İyileştiriliyor

Xbox Series X|S konsollarındaki Quick Resume (Hızlı Devam Etme), birden fazla oyun arasında sorunsuz geçiş yapmanıza ve oyunları bıraktığınız yerden anında devam etmenize olanak sağlayan bir özellik.
 
Microsoft, Quick Resume özelliğine iyileştirmeler getirecek bir güncelleme üzerinde çalışıyor.
 
Xbox baş mühendisi Eden Marie tarafından açıklandığı üzere, artık Quick Resume destekleyen tüm oyunları görebileceksiniz. Ayrıca Gruplar listesinden hangi oyunların Quick Resume'a kayıtlı durumda olduğunu da görebilecek ve kullanmadığınızı silerek başka oyunlara yer açabileceksiniz. 
 
Güncelleme şu anda Xbox Insider kullanıcıları için alfa olarak ulaşılabilir durumda. Yakında tüm kullanıcıların erişimine sunulacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Xbox Xbox Series X Yeni Nesil Xbox Konsolu Microsoft
Oyun Geliştiricileri Seçimi Ödülleri Adayları Açıklandı Baldur's Gate, Baldur's Gate II ve Icewind Dale Enhanced Edition Güncellendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.4.2021 16:04:48

0
Bizim gençler ateşlenmis yine. Ben PC oyuncusu olarak yazıyorum. PS ve Xbox a bakıyorum. Xbox Da game pass denen güzel bir olay var. PS hem kendi çok pahalı hemde oyunları çok daha pahalı. Aklım ve mantığım Xbox diyor. Ayrıca benim arkadaşın PS 4 u bı süreliğine aldım içinde uncharted ve god of War var. Arada açıp oynuyorum. Sırf 2 3 oyun için alınır mı? Bana göre alınmaz. Ekran kartları böyle giderse büyük ihtimalle ben Xbox alırım. 3 oyun için ( beni de o kadar etkikemefi bu oyunlar) PS alınmaz.

DrUckmann

21.4.2021 19:21:25

+1
Vallaha sen bunu cok yazip duruyorsun amma bavulunu verdikleri hep sen olmussun ismi lazım degilcigim ... yasadigin tecrubeleri gosterdiler bir baktimda cok fenaa olmussun sen zamaninda gelen gecen affetmemis.

BSC Misafiri

21.4.2021 18:55:50

+2
quote:

Orjinalden alıntı: El Goblino Hee canım benim OYUN KONSOLU oyun dışında tüm konularda geri kalmıs vah ki ne vah batti bitti Sony, anlayamadik biz. browser acip dizi izleyemedik. Sen yürü oyun cikmayan Xboxta devam dizi izlemeye ac tarayicini,, bi sezon bitirene kadar Ps5 fark koymaya devam mesela bakk ben onu anlarim. tarayici marayici tırı vırı.
Senin mantığın aynı CEP telefonu sadece konuşmaya yarar gibi birşey..Şuan Xbox Donanım, Yazılım, Oyun servisleri, Medya servisleri, Geriye uyumluluk gibi konularda üstün durumda..Ve ben PS5'inde bu seviyede olmasını istiyorum..Sen hala işi başka yere çekiyorsun..Oyun oyun diyorsun, Elinde bir Exc. kalmış Sony'nin onunda hakkını vermiyor şuan..Ayrıca ben Xbox sahibi değil, PS sahibiyim..Çok eksik durumda şuan konsol..O kadar para veriyorsam her konuda hakkını verecek cihazın..Ayrıca benim anlamadığım Cihazın ne kadar satıp satmadığı seni niye alakadar ediyor, Sahibimisin firmanın..Yok fark koyacak falan, Eee bananey bundan..Ben verilen hizmete bakarım...

BSC Misafiri

21.4.2021 18:55:31

0
Yav bu fake'i ciddiye almayın yakında banlanır zaten.

Philipp_Plein

21.4.2021 17:28:27

+1
Dünya nın en gelişmiş konsolu çünkü şaşırmamak lazım.

DrUckmann

21.4.2021 17:23:14

+1
Hee canım benim OYUN KONSOLU oyun dışında tüm konularda geri kalmıs vah ki ne vah batti bitti Sony, anlayamadik biz. browser acip dizi izleyemedik. Sen yürü oyun cikmayan Xboxta devam dizi izlemeye ac tarayicini,, bi sezon bitirene kadar Ps5 fark koymaya devam mesela bakk ben onu anlarim. tarayici marayici tırı vırı.

DrUckmann

21.4.2021 17:19:30

+1
istedigim oyuna istedigimi veririm sana hazımsızlık yapan ne verici merici gelip satasiyorsun..? git otede Youtubedan izle oyunlari yallah.

BSC Misafiri

21.4.2021 16:43:22

+1
quote:

Orjinalden alıntı: El Goblino Hee yavrum hee PSde oyun yokmus hee yürü git Xbox tarayinca dizi izle haftaya bak Returnal cikiyor onu oynayacaz :D
Yazık olayı anlayamamışsın, Hala oyun diyorsun..Oyun dışındaki tüm konularda geride kalmış durumda PS5...İşte körü körüne savunmak buna denir..

BSC Misafiri

21.4.2021 16:39:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: El Goblino Hee yavrum hee PSde oyun yokmus hee yürü git Xbox tarayinca dizi izle haftaya bak Returnal cikiyor onu oynayacaz :D
Sanarsın GOW, Uncharted kalitesinde bir oyun çıkıyor..Ona seviniyor bide...Yılda 2-3 tane adam gibi exc. gelir, Gerisi hep fasa fisodur..

fantastik17

21.4.2021 16:26:17

0
Kendi şahsi fikrim o oyuna 600 lira verilmez. Bir oyuna 600-700 lira da verilmez de işte kardeşlik indirim 3 e bölünmesi falan bir şekilde kurtarıyor. Ama helal olsun oyuna o kadar para verdiyseniz sağlam vericiymişsiniz pardon zenginmişsiniz.

Fearless_tr

21.4.2021 16:26:14

+1
Mutlak sifir bunlardan daha terbiyeliydi yahu, bu yeni xpox fanboylari hem konsola sahip degiller hemde fanboylugunu yapiyorlar ilginc :)))))

aterikasedi

21.4.2021 16:13:00

+3
Bu quick resume özelliği fişi çekince bile devre dışı kalmıyor.Konsolu babama vermiştim.Geri aldım.Haliyle fişi falan çıkardık.Cihazı açtım bi el gta atayım dedim bi baktım oyun babamın kaldığı yerden devam ediyor.Oyunu açtığımda yükleme ekranı vs hiçbirşey de yoktu.Şimdi ben bu yeni xboxı sevmeyeyim de ne yapayım 😁

BSC Misafiri

21.4.2021 15:26:05

+1
Gelmiş yine fake bir Xbox haberi altına.

DrUckmann

21.4.2021 14:27:57

+3
Hee yavrum hee PSde oyun yokmus hee yürü git Xbox tarayinca dizi izle haftaya bak Returnal cikiyor onu oynayacaz :D

BSC Misafiri

21.4.2021 13:34:31

+5
quote:

Orjinalden alıntı: El Goblino Oynayacak oyun ciktimi bu konsola yaa hangi oyunu Resume edecez...? En son Micro uretimi oyun Eylulde cikmis Xboyun tekide gelmis tarayıcı marayici yok diyor, iyice cozuttular artik oyunsuzluktan ...
PS5'de ne oyun varda sen konuşuyorsun değişik, İki oyun çıkınca oyunlumu olmuş oluyor cihaz..İki konsolda boş şuan..Cihazın eksiklerini söyleyince Fanboy'mu olmuş oluyoruz, Sizin beyin yapınızdakilerin hepsine herşey müstehak..Zannediyor ki PS kullanmıyoruz, Kötülemek için için söylüyoruz..Hee susalım İki firmada ağzımıza S... İnsan demez mi niye benim cihazımdada yok bu özellikler...Nasıl bir kafa yapısı var yaa..

DrUckmann

21.4.2021 12:33:55

+6
Oynayacak oyun ciktimi bu konsola yaa hangi oyunu Resume edecez...? En son Micro uretimi oyun Eylulde cikmis Xboyun tekide gelmis tarayıcı marayici yok diyor, iyice cozuttular artik oyunsuzluktan ...

xb-treck

21.4.2021 12:20:51

0
spiderman, god of war vs olsa xbox'ı almamam için sebep yokta, kahretsin sony biliyor bizim gibi casual oyuncuları onları oynamadan yapamayız :S

BSC Misafiri

21.4.2021 09:43:15

+9
Gittikçe yazılımı gelişiyor daha PS5'te bi İnternet tarayıcısı yok..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Series X
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız