Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Series ‘Hayallerinize Güç Katın’ Reklam Videosu

 
Microsoft, yeni nesil konsolları Xbox Series X ve Xbox Series S için “Hayallerinize Güç Katın” başlıklı yeni bir reklam videosu yayınlandı.

Reklam videosunda başrol Daniel Kaluuya (Get Out ve Black Panther) ve Labyrinth'ten No Ordinary şarkısı çalıyor.
 
"Hayallerinize Güç Katın, oyundayken hayal ederiz fikrine vurgu yapıyor. Bazen başka biri olmayı veya gerçek benliğimiz olmayı hayal ederiz. Bazen arkadaşlarla birlikte epik bir zafer veya yapabileceklerimize meydan okuduğumuz tek kişilik bir macera hayal ederiz. Ve bazen de birinci olmayı veya dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi hayal ederiz."

Aynı video 11 Ekim'de Minnesota Vikings vs Seattle Seahawks maçının canlı yayınında da paylaşılacak.
 
Xbox Series X 9299 TL / $499 / €499 ve Xbox Series S 5399 TL / $299 / €299 fiyattan 10 Kasım'da dünya genelinde piyasaya sürülecek.

Reklam videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox Xbox Series X Yeni Nesil Xbox Konsolu Microsoft
Thomas Was Alone Nintendo Switch'e Geliyor "Netflix Filmleri Sinemalarda Vizyona Girecek Kadar Yeterli Değil"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Çöp Adam

10.10.2020 01:41:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: Philipp_Plein Dünya nın gelmiş geçmiş en güçlü ve en iyi konsoluna günler kaldı zaman geçip gitmek bilmiyor gel artık bebeğim gözümüz yollarda kaldı. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/bigdance2.gif" align="middle" border="0" alt="">
daha iyisi gelene kadar en güçlü konsol olduğu doğru. ama en iyi kısmı biraz zor. en iyi olması için sadece teknik veriler yetmiyor. oyuncular olarak umarız ki konsol gücünün hakkını verir. ama ben "dünyanın en güçlü ve en iyi oyun konsolu" mottosu ile abartılı reklamların ardından iki sene sonra sanki yokmuş gibi muamele çekilip, üretimi durdurulan one x örneğinden yola çıkıyorum. ve microsoft un geçmişini bildiğim için her reklamında "en güçlü konsol bizde" goygoyu ile, psikolojik üstünlük sağlamak ve reklamcılık kasarak ürün satmak, artık ucuz bir numara bana göre. hep söyledim yine söylüyorum. sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı. yeni nesil konsolların ilk partileri keriz silkelemek içindir. bir önceki nesil ile; eğer yoksa ikinci el konsol ile idare edilmeli, en az iki sene sonra duruma göre bakılmalı. hangi platformun oyunları daha iyi, exc sayısı vs gibi bakılıp ona göre alınmalı. he yok abi ben illa ki istiyorum, reklamlarına güveniyorum bu firmaların diyorsan "bence" mantıklı olan şu an için series s. 2k 60 fps veya 1080p 120 fps gayet yeterli. slim modeller çıkana kadar fazlasıyla götürür. hatta 2k yeterli gelip microsoft exc konusunda bizi şaşırtmayı başarabilirse belki onlara bile gerek kalmaz. sonuçta biraz sakin olmak lazım. tüm dünyada pandemi ile, global anlamda gizli bir "tarihin en büyük ekonomik daralması" yaşanırken ps5 ve xbox series x in ön siparişlerinin yağmalanırcasına yok edilmesi,(hatta çoğu gözü aç series x yerine yanlışlıkla one x satın aldı heyecandan) daha önce çoğu kez keklendiği halde bilinçsiz tüketicilikte ısrar ve bu yanan köy-saç tarama metaforu hiç hayra alamet değil.

BSC Misafiri

9.10.2020 17:52:51

0
Bu nesil konsolların çıkış oyunları çok zayıf,küresel salgının burda etkisi büyük.2021-2022 oyunlarını bekleyip görmek lazım.

Mr.Pickle

9.10.2020 17:20:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: Funder Gel zalimin oğlu gel artık. Hiçbir konsol bu kadar heyecanlandırmıştı. Halo'nun olmadığı başka cihazı ne yapayım ben.
Yorumunu okuyunca bu video geldi aklıma :d https://www.youtube.com/watch?v=OAlVnlfAWpQ

Funder

9.10.2020 17:14:41

0
Gel zalimin oğlu gel artık. Hiçbir konsol bu kadar heyecanlandırmıştı. Halo'nun olmadığı başka cihazı ne yapayım ben.

BSC Misafiri

9.10.2020 17:11:14

0
oyun şov olacak sayısını ben unuttum

Anvil_4

9.10.2020 16:49:29

0
Saçma sapan konuşmayın ya bu konsol 5 kuruş etmez,EXC yok tammı

Philipp_Plein

9.10.2020 16:37:31

+4
Dünya nın gelmiş geçmiş en güçlü ve en iyi konsoluna günler kaldı zaman geçip gitmek bilmiyor gel artık bebeğim gözümüz yollarda kaldı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Series X
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız