Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Partner Adlı Etkinlik Duyuruldu: Bağımsız Ekiplerden Yeni Oyunlar

 
 
Microsoft, üçüncü taraf iş ortakları ve bağımsız geliştiricilerin projelerini içeren yeni bir canlı yayın etkinliğini duyurdu. Xbox Partner Preview adlı bu etkinlik 25 Ekim TSİ 20:00'de düzenlenecek. Etkinliği YouTube ve Twitch üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Etkinlik 20 dakika sürecek
 
 
 
Xbox Partner Preview adlı yayında "Ryu Ga Gotoku Studio, Remedy Entertainment, Studio Wildcard gibi üçüncü taraf ortaklardan bağımsız oyunlar yer alacak. Aynı zamanda burada tanıdık projeler ile karşılaşacak ve bu etkinlik 20 dakika sürecek. Etkinlik kapsamında yeni fragmanlar ve yeni oynanış görüntüleri yayınlanacak. Ayrıca Xbox Game Pass'e gelecek olan oyunlar hakkında da yeni bilgiler sunulacak.
 
Yayında gösterilecek oyunlar arasında Like a Dragon: Infinite Wealth, Alan Wake II'nin çıkış fragmanı, ARK: Survival Ascended'in ilk oynanış görüntüleri, Dungeons of Hinterberg'in sosyal dünyasına bir dalış ve daha fazlası yer alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yazılım microsoft uygulama
Dynasty Warriors M Mobil Cihazlar için Duyuruldu Lords of the Fallen'dan Büyük Başarı: 10 Günde 1 Milyon Sattı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız