Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One'ın Kinect'i PC'de Çalışmayacak


    Microsoft'un hareket sensörlü cihazı Kinect, ilk modeliyle birlikte PC'lerde de boy göstermişti. Xbox One ile birlikte yeni bir Kinect modelinin duyurusunu yapan Microsoft, PC'cilere yeni bir haber verdi. Gelen haberlere göre Xbox One'ın Kinect'i, PC'lerde çalışmayacak.
 
    ArsTechnica sitesine konuşan Microsoft yetkilisi, Xbox One için üretilen Kinect modelini PC'ye bağlamak için bir yuvanın bulunmadığını söyledi. Ancak gelen haberlere göre Microsoft, Xbox One'ın çıkışından hemen sonra "Kinect for Windows" adında yeni bir model çıkaracak ve bu model, adından da anlayacağınız üzere PC ile tamamen uyumlu olacak. Yani Xbox One'ın yanında gelecek olan Kinect, sadece Xbox One ile uyumlu olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC kinect microsoft windows
Valve Bize Ne Anlatmaya Çalışıyor? Onaylandı: Microsoft, Yama Ücretlerini Kaldırdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

12.9.2013 16:04:47

-1
Güzel haber sevindim.

bobysi

12.9.2013 10:43:42

0
Xbox kinecti çevirme işlemine çok güvenmediğim için windows için olanı almaya karar verdim. İnternette araştırdım ancak "kinect for windows" u Türkiye de satan mağaza ya da e-ticaret sitesi bulamadım. Nereden bulabileceğim konusunda yardım rica ediyorum.

Executor06

28.6.2013 19:09:06

-1
Bunca şeyden sonra müşterileri falan olmayı düşünmem, artık xboylar üzülsün. Cihazla alakam olmayacağından benim için bi problem yok.

Kreuger

28.6.2013 16:40:25

+1
ya artik komedi oldu bu bu adamlara artik güluyorum , mumumuhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahah

- The Stig -

28.6.2013 12:16:40

-2
microsoft saçmalama rekoruna gidiyorsun.. Mayıs'tan beri kendinden soğuttun insanı yeter be! Ulan bu kadar da olmaz.. 1300 lira verip xone alıyorum bırakta kinect'i istediğim zamanda pc'de de kullanalım.. Biraz toparlandın kendine çeki düzen veriyorsun derken yine içine ediyosun! Sattirem köyü haa! :)

BSC Misafiri

28.6.2013 10:35:29

0
yetmedi mi insanlara durmadan ekstra Parayla birseyler satmaya calistiginiz kulaklk vermezsin eski kulaklik icin adaptor satmaya calisirsin , kinect icin ekstra model cikartir onuda ayri satarsin 499 euro luk cihaz oldu sana 699 euro , ilgincsn m$
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız