Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Half-Life 2: Episode 1 RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı

 
 
Valve tarafından biz oyun severlere sunulan ikonik oyun Half-Life 2'nin RTX remix görüntüleri ortaya çıktı. YouTube platformunda içerik üreticisi ve mod geliştiricisi olarak karşımıza çıkan skurtyyskirts, paylaştığı iki farklı video ile beraber oyunda nasıl bir gelişme kaydettiğini bizlere sunuyor.
 
RTX Remix modları oyunları geliştirmeye devam ediyor
 
 
 
Şu anda geliştirilme aşamasında bulunan RTX Remix modu, Half-Life 2 Episode 1 ve Episode 2 kısımlarını kapsıyor. İki farklı video içerisinde iki bölüm ele alınıyor ve değişiklikleri burada görebiliyorsunuz. Bu tarz modlarla beraber oyunun hem dokuları hem de genel atmosferi değişiyor. Her ne kadar gözle görülür bir değişiklik görsek de diğer taraftan bazı ışıklandırma ve grafik sorunlarının olduğunu da söyleyebiliyoruz.
 
Büyük beklentilerle izlememeniz gereken bu videolar içerisinde elbette bazı değişimleri ve farklılıkları görebilirsiniz. Aydınlatma sistemi iyi olsa da bazı çözülmesi gereken sorunların olduğunu aktarmakta fayda var. Öte yandan hem Alyx karakterine hem de diğer NPC karakterlerine bakacak olursak özellikle saçların parlak ve plastik hissiyatı verdiğini görebiliriz.
 
İki videoya aşağıdan ulaşabilir ve siz de oyundaki farklılıkları görebilirsiniz.
 
#1
 
 
 
#2
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Alone in the Dark Beklentileri Karşılayamadı Ritim Macera Oyunu Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis, PC için Duyuruldu

BSC Misafiri

28.5.2024 10:17:04

0
orjinal grafiklerin büyüsünü bozmuş bence özellikle tünel aşırı aydınlık orjinali karanlık ve ürpertici yani bazı şeyler orjinal kalmalı bence
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız