Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One'ın Bir Sonraki Güncellemesi ile Kontrolcüyü Kullanarak Diski Çıkarabileceksiniz

 
Xbox One'ın 2013'teki çıkışından bu yana oyuncular tarafından en çok istenen özelliklerden biri en sonunda geliyor.
 
Bir sonraki sistem yazılımı güncellemesi ile birlikte oyuncular artık kontrolcüyü kullanarak konsoldaki diski çıkarabilecek. Paylaşılan ekran görüntüsüne göre bu işlem X tuşu ile gerçekleştirilecek.
 
Bundan önce aynı işlem sadece disk yuvasının yanındaki çıkarma düğmesine basılarak yapılıyordu.

Güncelleme şu anda Xbox Insider programı kullanıcıları için erişilebilir durumda. Yakında tüm Xbox One oyuncularına sunulması bekleniyor.

Bu özellik Xbox 360'ta da vardı ve kullanıcılar Y tuşu ile diski konsoldan çıkarabiliyordu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
One Punch Man: A Hero Nobody Knows Çıkış Fragmanı; Season Pass ve DLC Karakteri Suiryu Duyuruldu Ghost Recon Breakpoint'in Bir Sonraki Büyük Güncellemesi İlkbahara Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

YildirimBuyucusu

25.2.2020 21:39:36

0
Oyun haberlerine gelince dutluk kesilen yerler konsol haberlerine gelince coşuyor. Anlıyorum sizleri. Yeni gelen özellik güzelmiş.

Philipp_Plein

25.2.2020 21:28:39

+3
Sen ne saçmalıyorsun ya? Konsolunun güç ayarlarını yapmamışsın

Ziromen

25.2.2020 20:55:39

0
Bu özellik nasıl olmaz ya, nesil bitti yeni getiriyorlar

Tiny Titan

25.2.2020 20:27:57

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 Hala daha orta tuşa basıp da doğrudan xbox one tamamen kapatabilme özelliği gelmedi yazık cidden. Ben en çok bu özelliğin gelmesini istiyorum. PS4te orta tuşa basılı tutuyorsun ister tamamen kapat diyorsun veyahut da bekleme moduna al diyorsun. Xbox One da ise orta tuşa basılı tutup kapat diyosun cihazı bekleme moduna alıyor. Tamamen kapatabilmek içinse ayarlara giriyorsun da ordan kapatıyorsun saçma sapan iş. Cidden yani bu kadar zor olmamalı PS4 teki gibi kolay şekilde bu kısma eklemek. Keşke bu gelse ama nerde :(
Sizin dediğiniz hızlı açılış modu konsolu enerji tasarrufu moduna alırsanız orta tuştanda kapatılabiliyor. Kapattıktan sonra birkaç dakika ses geliyor sonra tamamen kapanmış oluyor.

Megathrone26

25.2.2020 19:00:48

0
Hala daha orta tuşa basıp da doğrudan xbox one tamamen kapatabilme özelliği gelmedi yazık cidden. Ben en çok bu özelliğin gelmesini istiyorum. PS4te orta tuşa basılı tutuyorsun ister tamamen kapat diyorsun veyahut da bekleme moduna al diyorsun. Xbox One da ise orta tuşa basılı tutup kapat diyosun cihazı bekleme moduna alıyor. Tamamen kapatabilmek içinse ayarlara giriyorsun da ordan kapatıyorsun saçma sapan iş. Cidden yani bu kadar zor olmamalı PS4 teki gibi kolay şekilde bu kısma eklemek. Keşke bu gelse ama nerde :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız