Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Xbox One'a Japonya'da Destek Vermeye Kararlıyız"


     Microsoft'un konsolları şu ana kadar Japonya'da pek tutulmadı. Konsolların tutulmamasının sebebi Japon firmaların yeterince destek vermemesi ve bunun sonucunda da Japonların zevkine hitap eden yeterli sayıda oyunun çıkmaması diyebiliriz (Japon milliyetçiliği gibi komik nedenler de sayılıyor, ama yok öyle birşey)
 
     Phil Spencer'ın açıklamalarına göre Japon geliştiricilerle bazı anlaşmalar imzalandı. Bu anlaşmaların kimlerle yapıldığı henüz açıklanmasa da Microsoft, 2014 yılında sürpriz oyunlarla Japonya pazarına adım atacak.
 
     Spencer, Phantom Dust'ın devam oyununun Xbox One'a gelebileceğini, şu an için bir anlaşma imzalamasalar da önemli adımların atıldığını da söyledi. İlk Xbox konsoluna çıkan Phantom Dust, Crimson Dragon'un tasarımcısı Yukio Futatsugi tarafından tasarlanmıştı.
 
    Microsoft, Xbox One'a Japonya'da güçlü bir destek sunmaya kararlı olduğunu vurguluyor. Bakalım firma önemli JRPG'leri de kendi safına çekebilecek mi?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
inFamous: Second Son'dan Neonlu Görselleri Lightning Returns: FF XIII Demosu Japonya PSN'de
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.11.2013 20:49:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez Türkiyeyi hiç iplemiyor . İhtiyacımızda yok zaten.
Bilgisayarında Mac OS felan kullanıyorsun heralde yoksa yanlışım mı var?

BlackBeasT

26.11.2013 20:24:53

0
Japon oyuncuların oyun yaklaşımı ne EU nede USA oyuncular gibi değil, X1 3-5 tane jrpg oyunu ile Japan pazarında konsol satacak? kasım-aralık japonyada PS3 için çıkacak bazı oyunlar: *Himawari no Kyoukai to Nagai Natsuyasumi: Extra Vacation, *Shin Sangoku Musou 7 with Musouden * Daikoukai Jidai Online: GranAtlas *Ryu ga Gotoku 5: Yume, Kanaeshi Mono (PlayStation 3 the Best) *Nobunaga no Yabou: Souzou Görüldüğü gibi sadece japan oyuncular için tandık oyunlar japan'da x360 kasım-aralık'da çıkacak oyunlara bakalım *Assassin's Creed IV: Black Flag *Batman: Arkham Begins *Need for Speed: Rivals *Bandfuse: Rock Legends 1 arkadaş'da "japan milliyetçiliği peh" yazmış her ülkenin milliyetçi düşünen kesimi vardır. X1 hem nintendo hemde ps3 japonya'da ki hakimeyeti karşında USA oyun konsolu 3-5 tane japan jprg ile varlık gösteremez peki devamı getirebilecekler mi? hiç sanmıyorum X1=Gaijin (外国人)

TLOU

26.11.2013 17:07:21

0
Xbox Exc'lerinden D4'de daha çok japonlara hitap eden bir tarzda duruyor zaten tabi özellikle onlar için yapmışlar demiyorum

Gabe Logan

26.11.2013 16:40:02

+1
Hayırlısı be gülüm :D

gamerasi

26.11.2013 16:26:02

0
Oyun kültürü farklılığı. Xbox One da Japonlara hitap eden oyunlar olmadığı sürece meraklısı dışında kimse yüzüne bakmaz cihazın... Japonlara ilgisi olan herkesin Bozkurt Güvenç'in Japon Kültürü kitabını tavsiye ederim. Her ne kadar kitap yıllar önce yazılmış olsa da, birçok konu güncelliğini koruyor.

prexz

26.11.2013 15:43:34

0
ok kib bye.
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri prexz;<br>Cahilin önde gidenisin ama haberin yok. SEGA'nın kurucusu da Amerikalı ona bakarsan firma şimdi Japon olarak biliniyor.<br>Hem bak aşağıda kitaplardan örnek verilmiş. Senin örneğin nedir cahil?<br>Alkan adakaner'i biliyorum, facebook'tan da takip ediyorum, adam Japonca biliyor. Sen ne b.k biliyon? Böyle kendini bi b.k sanan aptallar o kadar çok ki.

BSC Misafiri

26.11.2013 14:45:29

0
prexz; Cahilin önde gidenisin ama haberin yok. SEGA'nın kurucusu da Amerikalı ona bakarsan firma şimdi Japon olarak biliniyor. Hem bak aşağıda kitaplardan örnek verilmiş. Senin örneğin nedir cahil? Alkan adakaner'i biliyorum, facebook'tan da takip ediyorum, adam Japonca biliyor. Sen ne b.k biliyon? Böyle kendini bi b.k sanan aptallar o kadar çok ki.

hasretbitmez

26.11.2013 12:16:55

0
Türkiyeyi hiç iplemiyor . İhtiyacımızda yok zaten.

Trapdoor

26.11.2013 11:46:51

+2
Microsoft acaba ülkemizle de anlaşmalar yapıyor mudur çok merak ediyorum. Mesela bazı arkadaşlar demişti. Digitürkle ya da Dsmart'la anlaşma yapsınlar da TV kısımı sorunsuz çalışsın diye. SONY PS Türkiye tarafı aktif bir şekilde çalışırken Microsoft'un uyuyor gibi gözükmesi hiç iyi değil konsolları adına.

prexz

26.11.2013 10:25:40

0
"(Japon milliyetçiliği gibi komik nedenler de sayılıyor, ama yok öyle birşey)" ahahahah:D adam japon beyler, dağılın. kizmayin ama:) editör var editör var...

BSC Misafiri

26.11.2013 09:02:04

+2
Atom bombası sebebiyle Amerika'ya düşman falan değiller. Aksine hepsi Batılı hayranı. Bozkurt Güvenç'in Japon Kültürü adlı kitabını okuyun. Daha 1974 yılında Japonya'da yapılan anketlerde en çok güvendikleri ülke ABD çıkmış. Bugün Kuzey Kore'de Japonya'yı ABD koruyor. Japonya'daki Amerikan üslerinden bahsetmiyorum bile. Ezberden konuşmayın bence. Japon milliyetçiliğiymiş. Peh.

BlackBeasT

26.11.2013 08:42:18

+1
X1; japan pazarını unutsun jrpg alasını sunsa okyanus ötesinde iş yapmaz. Japon milliyetçiliği dışardan komik gelebilir ama soralım bakalım "ilk atom bombasını hangi ülkeye kim tarafından atıldı?"
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız