Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One X'te 4K İçerikler Nasıl İndirilir ve Taşınır?

 
     Xbox One X'in çıkışıyla birlikte bazı oyunlar 4K çözünürlük desteği vermeye başladılar. Peki 4K'dan yararlanmak için ne yapmak gerekiyor?
 
 
     İlk olarak Xbox One X üzerinde ayarlar menüsüne gidip burada dilinizi seçtikten sonra Xbox Live hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. Ardından konsolun ihtiyaç duyduğu güncellemeleri yapıyorsunuz ve sonrasında Görüntü ve Ses Ayarları menüsüne giriyorsunuz. Burada bağlı bulunduğunuz monitöre göre destekli olan seçenekleri açabilir ve HDR, 4K gibi özellikleri aktif hale getirebilirsiniz.
 
 
 
     Monitörünüzde bu destek yoksa buna benzer bir ekranla karşılaşıyorsunuz. Sisteminizi 4K çözünürlüğe ayarladıktan sonra kontrolcünüzdeki Xbox tuşu ile sırasıyla Ayalar, Sistem ve Yedekleme & Transfer menüsüne gelip "4K oyun içeriklerini indir" seçeneğini seçiyorsunuz ve 4K içeriğe sahip oyunlarınız için indirmeyi başlatıyorsunuz. İndirme tamamlandığında desteklenen oyunları 4K çözünürlük ile oynayabilirsiniz.
 
     4K içerikli oyunlarınızı harici bir diske kopyalayarak başka bir sistemde veya olası bir durumda tekrar kendi sisteminize yüklemeniz de mümkün.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak shacknews Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
The Legend of Zelda: Breath of the Wild'a Ücretsiz Kostüm DLC'si Sonic Forces İçin Xbox One X / Xbox One / PS4 / PS4 Pro / Switch Grafik Karşılaştırması

BSC Misafiri

9.11.2017 10:28:22

0
Xbox tuşu ile sırasıyla Ayalar, Sistem ve Yedekleme & Transfer menüsüne gelip "4K oyun içeriklerini indir" seçeneğini seçiyorsunuz. Böyle bir seçenek One S menüsünde vardı ama One X menüsünde yok...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız