Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One X Project Scorpio Edition Resmi Olarak Duyuruldu; Türkiye Fiyatı 2899 TL

 
   Geçtiğimiz günlerde görselleri sızdırılan Xbox One X Project Scorpio Edition Microsoft'un Gamescom 2017 basın konferansı esnasında resmi olarak duyuruldu.
 
   Limitli sayıda üretilecek olan Xbox One X Project Scorpio Edition'da konsol ve kontrolcü üzerinde “Project Scorpio” baskısı, dış taraf boyunca dinamik bir grafik deseni ve özel dikey stand gibi tasarımsal farklılıklar bulunuyor. Konsol şu anda yurt dışında ön siparişte. Konsolun yurt dışı fiyatları şu şekilde: US$499, €499, £449, CA$599 ve AU$649.
 
   Xbox.com.tr üzerinde yapılan listelemeye göre de, Xbox One X Project Scorpio Edition ülkemizde 2899 TL fiyat ile satışa sunulacak. 
 
   Xbox Türkiye konsolun fiyatı hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı. Fiyat hakkında kesin bir cevap alabilmek için kendileri ile iletişime geçtik. 
 
   Xbox One X 7 Kasım tarihinde çıkacak. 
 
   Xbox One X Project Scorpio Edition tanıtım videosunu ve kutu açma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
ID@Xbox Gamescom 2017 Fragmanı Xbox Game Pass 1 Eylül'de Türkiye'ye Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

24.8.2017 16:46:30

0
Herşeye rağmen şu cihazın gücünün tam olarak kullanıldığı yeni bir Halo oyunu görmek isterim.

BSC Misafiri

24.8.2017 10:51:13

0
Arkadaslar ps4 now,ps vue turkiyeye ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?

The_Rahip

23.8.2017 13:42:05

+2
One X için benim içinde pek bir anlam ifade etmiyor. E3 fuarında eğer beklediğim sunumu yapsalardı cidden düşünürdüm ama şuan için boş bir cihazdan öte değil. Almak için hiçbir neden yok. Pc'de oyun oynamayı sevmeyenler, PC ile uğraşmak istemeyen ve Ms platformundaki oyunları oynamak isteyende gidip One S alsın fazlasıyla işini görür. Cebindede 1500 TL'ye yakın para kalır hatta gidip Ps4 ve Xbox One S'i aynı anda çekip keyfine bakar:)))

İdrak İstimlak

23.8.2017 12:31:09

+1
Hal böyleyken, bu konsolu almak, alacak kişilere tavsiye etmek bence büyük hakarettir. Konsol pazarında adının bile anılmaması gerekiyor. Beni yıllardır bilirsin, ne zamandan beri bugün şu konuştuklarımızı söyler dururum, MS kesinlikle konsol pazarından elini çekmesi gereken bir virüstür, truva atıdır...

The_Rahip

23.8.2017 11:59:13

+1
Ağbi işte bana kafayı yedirten şey bu. Bu kafa neyin kafası anlamak mümkün değil. Kamiya'nın açıklamasını hatırlıyorum bildiğin adamları batırıyorlarmış bunun ötesi yok :))). Scalebound'u birçok kişi eleştirsede benim çok hoşuma gitmişti inşallah Ps4 için tekrar hayata geçer. En son işte Remedy arkasına bakmadan kaçtı gitti. Alan Wake gibi taş gibi oyunu heba edilmesine yol açtı MS. Remedy'nin ''İkinci oyunu yapmak istiyoruz ama Ms bize DLC'ler için bastırıyor'' şeklindeki açıklaması hala aklımdadır ki sende hatırlarsın bu açıklamayı. Fable gibi yine muazzam bir RGP oyunu heba oldu gitti cidden ne diyeyim bilmiyorum.

İdrak İstimlak

23.8.2017 11:46:07

+1
Tüm yapımcı ve dağıtımcı firmalar koşar adım Microsoft'tan kaçıyor. Geçen Hideki Kamiya (iptal edilen Scalebound yapımcısı) MS yüzünden neredeyse iflas noktasına geldiklerini, işi PS4'e çıkardıkları Nier ile kurtardıklarını söylemişti. Bungie, Bizzare Creation, Remedy gibi firmalar koşar adım kaçıyor, Ensemble, Lionhead, Press Play gibi stüdyolar kapatılıyor, Rare gibi zamanının baba firmaları (Golden Eye, Banjo Kazoi gibi oyunların yapımcısı) üç kuruşluk çöp oyunları yapmaya mahkum ediliyorken ben hiç bir stüdyonun MS'a iyi niyetle bakacağını düşünmüyorum. Yakında yeni iptal haberleri ile kapatılan stüdyo haberleri gelir. Microsoft Minecraft'a yatırım yapmaya devam etsin, ne de olsa Xbox One X 4K Minecraft oynatacak.

The_Rahip

23.8.2017 10:24:29

+2
One X için sadece Ms'in partnerlik yapacağı firmalar One X için ekstra çaba sarfeder. Bu nesilin başından beri birçok multiplatform oyunun lansmanı bile Ps4 üzerinden yapıldı. Fifa 18'in lansmanı bile EA ile Ms arasındaki özel anlaşmalara rağmen Ps4'de yapıldı üstüne özel paket bile duyuruldu :)). Ms şu cihaza yapacağı yatırımlar yerine stüdyolar kurup E3'de canavar gibi ex'ler duyursaydı çok daha büyük kazanç sağlardı. İnatla PC'ye kafayı taktılar illa PC ile ekosistem dahilinde olacaklar şu kafayı bir değiştirseler.

İdrak İstimlak

23.8.2017 09:27:55

+1
Otomobillerle, konsollara uygulanan vergi miktarları arasında muazzam bir fark var, zaten araç almak isteyen yine gidiyor alıyor o araçları. En çok satılan araçlara bak hep yabancı marka araçlar. Konsollardaki vergi oranları daha insaflı ona bakarsan, yurtdışında da ciddi vergi vergi uygulamaları var, Amerika'da %40'a varan vergilerin uygulandığı alanlar var, mesela bizdeki kurumlar vergisi daha insaflıdır. Velhasılı bu cihaz Avrupa'da 500 Euro, dolar değil yani. Vergisiz fiyatı direk 2000 lira ediyor, oranın VAT'ı bizim KDV ile eşdeğer aşağı yukarı, üstüne sadece ÖTV ekleniyor fazladan. MS türkiye'de biraz acımazsız fiyat çekince 2900 lira gayet normal hale geliyor. Ha değer mi bu fiyata, bana sorarsan değmez. Çünkü her ne kadar zayıf olsa da, muadili olan konsol 1900 liraya satılıyor ve exc oyun anlamında her türlü geride kalıyorsan, bu fiyatı çekemezsin, kimse almaz konsolunu. Zaten multiplatform oyunlarda hiç bir yapımcı zahmete girip, ekstra para harcayarak oyunum Xbox One X'te daha iyi görünsün diye çaba harcamaz. Kendilerinin de özel oyunları yok, millet XBox One X'e çıkan her oyunu PC'sinde çatır çatır oynarken gidipte bu fiyata konsol almaz, alamaz. Sonuç olarak ölü doğmuş bir konsoldur, yapımcılar açısından ciddiye alınacak noktaya gelmesi için 20 milyon civarı bir satış yapması lazım, bu konsol zaten 5-10 milyon satana kadar PS5 duyurulur, çıkar ve Xbox One X'de tarihin tozlu sayfalarına gömülür...

cabriyo

23.8.2017 08:08:45

0
ps1 ps2 ps3 ps4 sahibiyim. ones sahibiyim ayrıca. bu ps4 e en küçük bir laf söyledikmi şu karşınızdakini fan boy yapma hastalığını bırakın. xbox oyunları pc ye çıkınca 4k oyunları sabit 60fps de acaba kaç liralık pc de oynayabilirsin hiç düşündünmü? önce bir 1080ti alman gerekir 4000 liraya. çünkü bendeki gtx1080 60fpsde sabit her oyunu 4k oynatmıyor. devamını sen getir.... şimdi bana4k ya gerek yok demeyin lütfen gülecem valla. yeni nesil konsol daha ucuz oynamak için çıkmaz daha iyi oynamak için çıkar.

cabriyo

23.8.2017 08:01:51

+1
hocam sana 1080 yeterli geliyorsa sana onex e gerek yoktur. ancak sana gerek yok diye herkes böyle düşünüyor diyemezsin. neticede teknoloji ilerliyor tvler hep 4k ya dönüyor. ileride herkeste 4k tv olacağı kesin. ve yeni konsollar yeni ve daha iyi teknoloji için çıkar. yani senin bu konuya bakmana gerek bile yok o halde.

The_Rahip

23.8.2017 07:53:43

+1
One X fiyatı uçuk eyvallah ama ülkede hayvani bir vergi var agbi. Araba fiyatları ve cep telefonları üstüne gelen faturalar falan sırf vergi. Bu ülkede dizel Polo alınan rakama adam yurt dışında Range Rover yada o segment araç alıyor:)) One X konusuna dönersek; Cihaz Türkiye pazarında ölü bile doğmadı anne karnında yok olup gitti. Pro yanılmıyorsam 1000 TL daha ucuza satılıyor ve bilinen marka PS, MS Türkiye açık açık dalga geçiyor. Yurtdışı için ise durum yine karışık çünkü karşında donanımsal olarak Pro var ve çok sağlam ex'ler ile geliyor. Sony tutup Pro ve GoW 4 reklamı yaparken MS ise Minecraft 4K reklamı yapacak durum açık açık bu:)) Koskoca e3 de bir Last Night bir Cuphead birde Ori 2 vardı peki bunlar 500 $ lık konsolu satmaya yeter mi ? neden One S sahibi gidip bu oyunlar için bir üst versiyon alsın. Crackdown 3 diye bir çöpe bel bağlamışsın en sonunda Remedy'de kaçmış gitmiş. Başarırlarsa Pc oyuncularını çekmeyi başarırlar zaten hedefte bu ama senin paylaştığın ekran kartları değerleri vardı o da işleri karıştırıyor:)) Aslında iki firmada hevesimi kaçırdı. İçimdeki yeni nesil heyecanı öldü gitti ya

veterangamer

22.8.2017 20:24:17

+1
Toplasan Türkiye de zaten 15-20 tane ya satacak ya satmayacak bir cihaz neyin sohbeti bu onu anlamadım?

Guest-D70944242

22.8.2017 19:23:51

0
Sadece donanımı için mi şimdi bu fiyat

İdrak İstimlak

22.8.2017 18:46:22

+2
Cidden anlayamıyorum, okudukça yazılanlara gülüyorum. Neymiş ülkemizde vergiler öyleymişte, böylemişte, Amerika'da öyle değilmiş. İnsan açar bir bakar Amerikan vergi sistemi diye Google'dan öğrenir. Ülkemizde vergiler yüksek, cari açık ortada ama insamız böyle. Adam asgari ücretli bakıyorsun elinde Iphone var, ben kamuda görevliyim, 1200 liralık telefon kullanıyorum, oyunseven adam var bakıyorsun 50 defa aynı konsolu alıp satmış, gitmiş 50 oyun almış, hiç birini bitirmemiş, vergiler yüksek diyor. Kardeşim her şeye atlamayacak, cari açığa kendi çapında da katkı sağlamayacaksın. Ha keyif benim diyorsan; burada da böyle yazmayacaksın. Daha komiği dünya kadar PS4'e exc oyun çıkmış, adam gitmiş hepsini almış ama exc. oyun yok diye ağlıyor, neymiş 5-6 saat oynadıktan sonra bitiyormuş, yahu sen aldığın 50 oyundan kaçını bitirdin diye sormazlar mı adama? Biri çabuk biter der, öbürü JRPG sayılmaz der, birisi UC'a yürüme simulatörü der, al birini, vur ötekine, utanmasalar 2900 liralık konsolu övecekler, fiyatı gayet yerinde diyecekler. XBox One X'in fiyatının 2900 lira olmasındaki tek suçlu MS Türkiye'dir, bunu kabul edin, 400 dolarlık Pro 1900'e satılıyorsa, bu konsol o fiyata satılmaz kardeşim, satılamaz. Bunun vergilerle, algılarla açıklamasını yapamazsın, adamlar yedikleri naneyi fark ettiklerinden fiyatı sitelerinden kaldırmış, MS Türkiye yediği naneden utanıyor ama fanatikleri övme noktasında. Xbox bölümünde tonlarca mesaj var, server'lara bağlanamıyoruz, rakip bulmak için çok bekliyoruz, hatta aynı zamanda PS4 sahibi olanlar aynı oyunlarda şak diye rakip bulunduğunu bile yazmış, burada hala Live'ın uçup, kaçtığı teranesinden bahsedenler var ama bilin ki millet bu ucuz numaraları yemiyor. Konsolun Türkiye'de topu, topu 20 tane fanatiği kalmış, alacak adamlar zaten belli, dünya çapındaki satış rakamlarını da Mart, Nisan gibi görürüz ve bu masal burada biter... Edit: Şuraya yüz civarı exc oyunu da elediğim, geriye kalan Sony'nin konsoluna özel çıkmış ve çıkacak olan oyunların listesini atalım, exc oyun yok diyenler ağlamaya devam ededursun... Final Fantasy VII Hellblade: Senua's Sacrifice Helldivers Nex Machina Nier: Automata Ni no Kuni II: Revenant Kingdom No Man's Sky Salt and Sanctuary Shenmue III Street Fighter V Transistor Undertale The Vanishing of Ethan Carter Dead or Alive Xtreme 3 Deception IV: The Nightmare Princess Digimon Story: Cyber Sleuth Dragon Quest Builders LittleBigPlanet 3 Persona 5 Resogun Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness Star Ocean: Second Evolution World of Final Fantasy Yakuza 0 Yakuza: Kiwami Alienation Bloodborne Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Days Gone Death Stranding Detroit: Become Human Dreams Driveclub Driveclub Bikes God of War Gran Turismo Sport Gravity Rush 2 Horizon Zero Dawn Infamous First Light Infamous Second Son Killzone Shadow Fall Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue Knack Knack 2 The Last Guardian The Last of Us Part II Nioh The Order: 1886 Ratchet & Clank Spider-Man Uncharted 4: A Thief's End Uncharted: The Lost Legacy Until Dawn Wipeout: Omega Collection Yakuza 6: The Song of Life

asabopp

22.8.2017 16:23:58

0
ben f5ledim sayfayı hepsi kapalıydı TR'ye,yani açık falan değildi.

Gran Turismo 7

22.8.2017 16:17:12

+1
İlk olarak acayip bos bir mesaj. Ben 4k fetişti degolim 1080p benim için gayet iyi ki zaten 4k tv ya da monitör sahibi degilim. Ayrica Bloodborn'u , Horizon Zero Dawn'i , The Order 1886 yi , Uncharted 4 ve Kayip Mirasi , İnfamousSecond Son ve First Light'i , Killzone Shadow Fall'i , DriveClub'i , The Last Guardian'i , Until Dawn'i , Nioh'u , Rachet and Clank'i ve bunlara ek olarak yeni nesil oyunlari ps3 de oynabiliyoruz da bizim mi haberimiz yok. Neden ps3 varken ps4 gereksiz diye düşüneyim ki? Boş konuşmuşsun biraz

Dictattor

22.8.2017 16:13:25

+2
quote:

Orijinalden alıntı: alican88 sallamdim diyorum siz xoya salladiginiza gore elinizde ps4 var diyorum:) iki konsolu olupta ayni oyunu iki platformda oynayan adam arada fark yok diyemez diyorum saygilarimla :)
Aksi ispatlanmadığı sürece bal gibi der, deniyor da zaten.

alican88

22.8.2017 15:47:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: mathdoll

Server hakkında salladığın gibi, karşındakini tanımadan kimde ne platform olduğunu bilmeden sallama derim.
sallamdim diyorum siz xoya salladiginiza gore elinizde ps4 var diyorum:) iki konsolu olupta ayni oyunu iki platformda oynayan adam arada fark yok diyemez diyorum saygilarimla :)

Dictattor

22.8.2017 15:45:50

+2
quote:

Orijinalden alıntı: alican88

Kusura bakmada atan be degilim..alacaksin iki konsoluda alacaksin ayni oyunu acip oynayacaksin sonra konusacaksin..ac bakalim iki konsolda da fifa oynada bak bakalim fark varmi yokmu..ayni sekilde cod da durum bu..anlsilan elinde tek konsol var kimse yogurdum eksidir demez..daha dusuk cozunurluk daha dusuk fps den banane yuksek cozunurluk istersem acar pro da oynarim,daha kaliteli lag siz baglanti problemleri yasamadan oynayacaksam acar xo da oynarim..ben size olani soyledim konsol ovmedim..
Server hakkında salladığın gibi, karşındakini tanımadan kimde ne platform olduğunu bilmeden sallama derim.

alican88

22.8.2017 15:42:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: mathdoll

Live kalitesi mi? Yeni nesilde PSN ile Live arasında önemli ne fark var söylesene? Kendi stüdyosunun oyunu dışında multiplatform oyunların yapımcı Serverı üzerinden oynandığını bilmeden Server kalitesi farklı diye sallamışsın bir de. PC, PSN veya Live ile zerre alakası yok o söylediğinin gerçek Dünya da. Kimse kalkıp x oyunu Live üzerinden oynamak için Xbone'a para vermez, hemde daha düşük çözünürlük ve daha düşük FPS ile oynamak için. Verende satıyor zaten, forumda Xbone elinden çıkarmayan bir sen kalmışsın demek ki. Ayrıca sırf sen rahatsız oldun diye Dünya'nın geri kalanının da DualShock 4 tutarken parmağı ağrıyacak diye bir şey yok.
Kusura bakmada atan be degilim..alacaksin iki konsoluda alacaksin ayni oyunu acip oynayacaksin sonra konusacaksin..ac bakalim iki konsolda da fifa oynada bak bakalim fark varmi yokmu..ayni sekilde cod da durum bu..anlsilan elinde tek konsol var kimse yogurdum eksidir demez..daha dusuk cozunurluk daha dusuk fps den banane yuksek cozunurluk istersem acar pro da oynarim,daha kaliteli lag siz baglanti problemleri yasamadan oynayacaksam acar xo da oynarim..ben size olani soyledim konsol ovmedim..

Dictattor

22.8.2017 15:33:13

+3
quote:

Orijinalden alıntı: alican88 xboxi tercih etme sebebim kesinlikle daha iyi servera sahip olusu ve gamepadinin daha kaliteli olmasidir..her iki platformda cod ve fifa oyunlarina sahibim,bu iki oyunda da oyuncu bulma,baglanma ve lag konusunda xbox ps den fersah fersah ustun..bunun aksini soyleyen net sekilde "FANBOYLUK" yapiyordur..bu kadar net soyluyorum cunku iki konsolumda ethernet ile bagli portlari acik ve nat lari open..ha ps4 un download sorunundan bahsetmiyorum bile. Dilden dile dolanan ex oyunlara gelince..Evet ps nin exleri mukemmel bende gow,last of us hayraniyim ve spidermani ozellikle buyuk bir heyecanla bekliyorum lakin bu saydiginiz ex lerin en krali bile 1 hafta sonra kenara atiliyor,yogunlugumuzu gene 3.parti oyunlarla sene boyu geciriyoruz..bu yuzden xbox ve ps kullanicisi olarak xboxin server kalitesinden psye gore cok memnunum..ayrica gamepad olarakta gerek analogun yukarda olusu gerekse ele tam oturusu uzun sure kullanmama ragmen hic rahatsiz etmiyor..ama ps de 2 saatten sonra bas parmagim agirmaya basliyor..oyuzden xbox kullanicilari konsolu ex leri icin degil kaliteli bir online alt yapi ve gamepadi icin alip kullaniyor..ex ler icin konsol almaya gerek yok zaten 2-3 yilda bir bilemedin 2 ex cikiyor onun icinde konsol kiralar 1 hafta oynar bitirir geri verirsin..
Live kalitesi mi? Yeni nesilde PSN ile Live arasında önemli ne fark var söylesene? Kendi stüdyosunun oyunu dışında multiplatform oyunların yapımcı Serverı üzerinden oynandığını bilmeden Server kalitesi farklı diye sallamışsın bir de. PC, PSN veya Live ile zerre alakası yok o söylediğinin gerçek Dünya da. Kimse kalkıp x oyunu Live üzerinden oynamak için Xbone'a para vermez, hemde daha düşük çözünürlük ve daha düşük FPS ile oynamak için. Verende satıyor zaten, forumda Xbone elinden çıkarmayan bir sen kalmışsın demek ki. Ayrıca sırf sen rahatsız oldun diye Dünya'nın geri kalanının da DualShock 4 tutarken parmağı ağrıyacak diye bir şey yok.

alican88

22.8.2017 15:03:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

hala neyin kafasındasın sen ya. İsterse PS1 oyunu olsun sen bana söyle bakalım xbox'da bunun türünde sağlam oyun var mı? bana forza diyorsun Xbox oyunları PC'ye çıkıyor. Bu işleri geç bakalım. Kendini nelerle avutuyorsun böyle, üzülüyorum sizin adınıza :) Horizon Zero Dawn, Until Dawn, Bloodborne, Uncharted 4-Lost Legacy, The Order 1886, The Last Guardian, Nioh bu neslin en bomba oyunları hala PS4'de oyun yok diyorsun PS5 çıkıcak diyorsun fanboyluk içinize işlemiş sizin
Gercek bir xbox kullanicisina neden konsolu tercih ediyorsunuz diye sorarsaniz size bu arkadas gibi absurt cevaplar vermeyecektir..sahsen ps4 pro ve xos sahibiyim ayrica superonline fiber 100mb internet kullanicisiyim..ps4 te exlusive oyunlari xboxta ise multi platform oyunlari oynuyorum..xboxi tercih etme sebebim kesinlikle daha iyi servera sahip olusu ve gamepadinin daha kaliteli olmasidir..her iki platformda cod ve fifa oyunlarina sahibim,bu iki oyunda da oyuncu bulma,baglanma ve lag konusunda xbox ps den fersah fersah ustun..bunun aksini soyleyen net sekilde "FANBOYLUK" yapiyordur..bu kadar net soyluyorum cunku iki konsolumda ethernet ile bagli portlari acik ve nat lari open..ha ps4 un download sorunundan bahsetmiyorum bile.. Dilden dile dolanan ex oyunlara gelince..Evet ps nin exleri mukemmel bende gow,last of us hayraniyim ve spidermani ozellikle buyuk bir heyecanla bekliyorum lakin bu saydiginiz ex lerin en krali bile 1 hafta sonra kenara atiliyor,yogunlugumuzu gene 3.parti oyunlarla sene boyu geciriyoruz..bu yuzden xbox ve ps kullanicisi olarak xboxin server kalitesinden psye gore cok memnunum..ayrica gamepad olarakta gerek analogun yukarda olusu gerekse ele tam oturusu uzun sure kullanmama ragmen hic rahatsiz etmiyor..ama ps de 2 saatten sonra bas parmagim agirmaya basliyor..oyuzden xbox kullanicilari konsolu ex leri icin degil kaliteli bir online alt yapi ve gamepadi icin alip kullaniyor..ex ler icin konsol almaya gerek yok zaten 2-3 yilda bir bilemedin 2 ex cikiyor onun icinde konsol kiralar 1 hafta oynar bitirir geri verirsin..

Guest-2C5CD639E

22.8.2017 14:32:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

last of us god of war ps3 oyunu kardeşim. eski grafik eski oynanış. ps4 çıkalı 4 yıl oldu. hala ps3 oyununu iteliyorlar millete. ps5 çıkacak artık.
hala neyin kafasındasın sen ya. İsterse PS1 oyunu olsun sen bana söyle bakalım xbox'da bunun türünde sağlam oyun var mı? bana forza diyorsun Xbox oyunları PC'ye çıkıyor. Bu işleri geç bakalım. Kendini nelerle avutuyorsun böyle, üzülüyorum sizin adınıza :) Horizon Zero Dawn, Until Dawn, Bloodborne, Uncharted 4-Lost Legacy, The Order 1886, The Last Guardian, Nioh bu neslin en bomba oyunları hala PS4'de oyun yok diyorsun PS5 çıkıcak diyorsun fanboyluk içinize işlemiş sizin

alpalp84

22.8.2017 14:25:12

0
980Ti de Forza 6

fokof

22.8.2017 14:17:22

+1
quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo ben gtx1080 +32gb+ssd ile doğru düzgün 4k oynatamıyorum sen 1060 ile 4k nasıl forza 7 oynayacaksın merak ediyorum. 4k için sadece ekran kartına 3500 lira verirsin bırak 1060lı kasa ile 4k oynamayı hayal kurma. bu arada senin mantık ile 1500tlye ps4 almaya hiç gerek yok çünkü 750tlye ps3 te tüm ps oyunlarını oynayabilirsin. bir hdd ye de 100-200 liraya tüm ps3 oyunlarını kaydedersin bitti gitti. gidipte 200-300tlye 1 oyuna ps4 te vermene gerek yok. ps3 ümü 15-20 oyun ile satıp ps4 alıp sürekli 100-200 lira oyunlara verdiğime bin pişmanım. oynadığım oyunlarda fifa nfs last of us remastered gow3 remastered. hani 40" bir tvde ps3 ps4 görüntü farkıda yok bu oyunlarda. heleki şimdi uncharted paket oynuyorum ps3 te almadığım oyunları sağolsun ps4 te oyun yokluğundan alıp oynamaya başladım.
vay beceriksiz 4k oynatamiyormus yazik

cabriyo

22.8.2017 14:00:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

The Last of Us , God of War, Bloodborne, Horizon Zero Dawn kalitesinde oyun var mı? forzadan başka oyununuz yok bunla mı avutuyorsunuz kendinizi
last of us god of war ps3 oyunu kardeşim. eski grafik eski oynanış. ps4 çıkalı 4 yıl oldu. hala ps3 oyununu iteliyorlar millete. ps5 çıkacak artık.

cabriyo

22.8.2017 13:57:25

0
ben gtx1080 +32gb+ssd ile doğru düzgün 4k oynatamıyorum sen 1060 ile 4k nasıl forza 7 oynayacaksın merak ediyorum. 4k için sadece ekran kartına 3500 lira verirsin bırak 1060lı kasa ile 4k oynamayı hayal kurma. bu arada senin mantık ile 1500tlye ps4 almaya hiç gerek yok çünkü 750tlye ps3 te tüm ps oyunlarını oynayabilirsin. bir hdd ye de 100-200 liraya tüm ps3 oyunlarını kaydedersin bitti gitti. gidipte 200-300tlye 1 oyuna ps4 te vermene gerek yok. ps3 ümü 15-20 oyun ile satıp ps4 alıp sürekli 100-200 lira oyunlara verdiğime bin pişmanım. oynadığım oyunlarda fifa nfs last of us remastered gow3 remastered. hani 40" bir tvde ps3 ps4 görüntü farkıda yok bu oyunlarda. heleki şimdi uncharted paket oynuyorum ps3 te almadığım oyunları sağolsun ps4 te oyun yokluğundan alıp oynamaya başladım.

Gran Turismo 7

22.8.2017 12:41:30

0
Ki artik forza icin xbixa ihtiyaç yok. Artik hic bir oyun icin xboxa gerek yok. 2500 300 tl arasi gtx 1060 li bir kasa topla bi daha xboxa ihtiyacin olmaz zaten. Ps 4 de varsa yaninda tamamdir

Guest-2C5CD639E

22.8.2017 11:40:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

onex için oyun var kardeşim forza 7 şimdiden satışta. esas oyun kıtlığına düşüp ps3 ten oyun çalan ps4 tür.
The Last of Us , God of War, Bloodborne, Horizon Zero Dawn kalitesinde oyun var mı? forzadan başka oyununuz yok bunla mı avutuyorsunuz kendinizi

bugralioglu

22.8.2017 09:49:04

0
fiyat performans olarak gerçekten ve gerçekten uçurum var bu paraya bu konsolu alıcak olanın acilen akıl hastahanesine yatması gerekiyor bence fakat amerikada ki fiyatlarla bizim ülkemizde ki fiyatları kıyaslamayalım çünkü bunu üreten firma zaten amerikalı ve adamlar kendileri üretiyorlar kendi ülkelerine tabikide çok çok ucuza satacaklar bizim ülkemiz yaptığımız dışkıdan bile vergi aldığı için bu fiyatlara çıkması çok normal burada microsoft türkiye ve devlet arasında ki anlaşmanın önemi var resmen adamlar satmak istemiyorlar.

alpalp84

22.8.2017 08:04:29

+1
2. elde çok ucuz rakamlara xbox one bulunuyor. Şimdi bir hevesle one x alanlar ne yapacak ? Ufaktan bir oynayıp yine satacaklar. Excusive oyunları olmayan bir konsola o fiyatı vermektense PC ye yeni parçalar almak daha mantıklı. Steam in indirimleride cabası.

alican88

22.8.2017 08:01:19

+4
quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Batı'nın bizi kıskanacak bir tarafı tabiki yok ama herşeyi vergiye bağlamak da biraz basite kaçma oluyor. Daha şurada bir kaç ay oluyor firmaların ceza yediğine. Ne tez unutuldu bunların aralarındaki konuşmalar? Yani sizce cidden vergiler nedeniyle mi bu fiyat böyle? Bazıları kasıtlı olarak işi siyasete çekiyor, ben buna karşıyım. Sazan gibi atlayıp he hep vergiden oluyor böyle demek Vatan Teknosa Aral gibi şerefsizlerin ekmeğine yağ sürmek değil mi? Bugün gerekli tepki verilmediği için bunlar bu durumda değil mi? Her şeyi devlete yamamaya da gerek yok.
ceza yedikleri vergi odemedigimiz anlamina gelmiyor..herseyi devlete yamamiyorum ama verginin vergisinin vergisini odedigimiz gercegi degismiyor..amerikada yada avrupada ortalama 80.000 tl ye alinan bir arabayi %200 vergi ile 160.000 tl ye aliyoruz,ayni keza telefonlarda oyle degilmi? 700$ dolarlik bir telefonun resmi tr fiyati 3600 tl..tv kanali icin odenen vergi?yok bilmemne telefondan kesilen telsiz ucreti? bunlar nedir??? dunyada esi benzeri olmayan bir vergi oduyoruz bunun nesini savunuyorsunuz?? devletin vergi politikasini elestirmeyecegimde bakkal mahmut umu elestirecegim? ben devletin henuz telefonu,arabayi,televizyonu v.b urunlerde ceza yazdigini gormedim..kisaca burda microsoftun belirledigi fiyatta vergilerin de etkisi var ama tr microsoftta cakallik yapmamis diyemeyiz ki muhtemelen gelen yogun fiyat tepkisine karsin siteden 2899 tl fiyati kaldirmislar..muhtemelen fiyati daha asagi cekecekler..

cabriyo

22.8.2017 03:53:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalpertr

Ben Amazon.de den Wii U almıştım. Posta ile geldi. Postacı kapıda 170 TL ödemeniz var dedi. Paşa paşa ödedim. Bence insanları yanlış bilgilendirmeyin. Devletimiz maalesef vergi alıyor.
bende amazondan xbox one s + kol + oyun 1tb aldım. sınırlı zaman içerisinde indirim ile 1050tlden geldi. black friday indirim gününden 3-5 gün öncesiydi. türkiyede 1700tl idi o zaman. 1tb + oyun + 2kol. amazon fiyatı ile tr nin alakası yok. hiçbir fazladan gümrük vergisi ödemedim. bence sizde bir sorun oluşmuş. bu tip durumlarda ürünü almayıp amazonla görüşürseniz amazon fazla gümrüğü kendisi ödüyor deniliyor. sizden fazla gümrük aldıysada fazlasını iade ediyor ki bana 3-5 lira iade etmişti. amazon konusu var oraya sorun. hatta ödediğinize dair belgeyi amazona gösterip bu paranın tarafınıza iadesini bile isteyebilirsiniz.

cabriyo

22.8.2017 03:41:41

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0 Alacak varsa, şimdiden iyi oyunlar forumda arkadaşlar vardı, yok ben alırım, yok benim için exc oyun önemsiz, çart çurt diyenler umarım bu fiyatı görünce alır. Hani oyun yok ya tam sizlik kaçırmayın 4k minecraft keyfi yaparsınız
onex için oyun var kardeşim forza 7 şimdiden satışta. esas oyun kıtlığına düşüp ps3 ten oyun çalan ps4 tür.

addidas_85

22.8.2017 01:25:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: alican88

konumuz xbox ama vergi nedir?turkiyede nasil isler? eger 13.00 dakikadan sonrasini izlerseniz fikir sahibi olursunuz:) sony nin o fiyattan cikarmasi sony ninde yaptigi birsey olabilir..kimseye cahil demiyorum ama bati bizi kiskaniyor edasinada gerek yok.. https://m.youtube.com/watch?time_continue=840&v=85hmfOQA_j8
Batı'nın bizi kıskanacak bir tarafı tabiki yok ama herşeyi vergiye bağlamak da biraz basite kaçma oluyor. Daha şurada bir kaç ay oluyor firmaların ceza yediğine. Ne tez unutuldu bunların aralarındaki konuşmalar? Yani sizce cidden vergiler nedeniyle mi bu fiyat böyle? Bazıları kasıtlı olarak işi siyasete çekiyor, ben buna karşıyım. Sazan gibi atlayıp he hep vergiden oluyor böyle demek Vatan Teknosa Aral gibi şerefsizlerin ekmeğine yağ sürmek değil mi? Bugün gerekli tepki verilmediği için bunlar bu durumda değil mi? Her şeyi devlete yamamaya da gerek yok.

addidas_85

22.8.2017 01:21:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

kardeş ? uza birader
Fazla boyundan büyük laf konuşma

Kendomen

22.8.2017 00:21:44

0
Gerçek 4K oynatmayacaksa fiyat çok uçuk. PC toplamak daha mantıklı.

erco35coast

21.8.2017 21:49:04

0
satılmazsa mecburen fiyatları düşüreceklerdir. Ama bizim zenginlerimiz koşa koşa alır. İphone 8 i de 6000 dan alır. Hava atabilsinde çevresine gerisi önemli değil onlar için.

:::LOSTPLANET:::

21.8.2017 21:44:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: ocs.tr link alabilirmiyim amazon ların hiçbiri göndermiyor tr'ye????
Maalesef yazdığım esnada açık olan ön sipariş amazonda 1 saat içerisinde tükendi.

Guest-E87629FD5

21.8.2017 21:42:43

+3
PS5'e kadar görülüyor ki PS4, başka bir şeye ihtiyaç duyurmadan, fazlasıyla tatminkar olacak.

F355 Challenge

21.8.2017 21:07:49

0
Ohaa PC'yi satıp PS Pro+One X alayım diyordum fiyata bak. O paraya 1080ti alınır master race'de 'true 4K' oyun oynanır.

WmGMD

21.8.2017 20:54:24

+2
Bir öğrenci olarak bize en mantıklısı düz ps4 arkadaş gerisi ...

Dr. Donanım

21.8.2017 19:37:02

+1
Ulan adamlar 500 birime aliyorlar turkiyede 2900 birim ahaha ekonomi çok iyi hulooooooog

BLacKeLDiaBLo

21.8.2017 19:30:47

0
Bu olmadı işte... Pro'nun fiyatı daha da düşmez hatta zam bile gelebilir!

Nickola Tesla

21.8.2017 19:22:29

0
Microsoft Türkiye'den çekilmek için böyle bir fiyat belirlemiş. Kimse konsolu satın alamayınca bunlar gidecek bak hacı biz bu ülkede satış yapamıyoruz en iyisi çekilelim diyecek. Politikası güzelmiş. Bu fiyata konsol alanın aklına şaşarım

powersmachine54

21.8.2017 18:57:05

+1
Ama vergi konusuna kesinlikle katılıyorum.Maalesef bizim gibi üçüncü dünya ülkelerinde vergi aşırı derece de adaletsiz şekilde devlet vergi alıyor.Hatta verginin vergisini bile alıyor.Ve ayrıca döviz kurlarının yükselmesi ile bizim paranın değerinin düşmesi ile maalesef artı Microsoft Türkiye'nin kar imajını da kattığında fiyat daha da artıyor.Ama fiyatı aşırı artıran etken ise verginin çok fazla alınması buda her elektronik,araba ne olursa olsun,fiyat gereğinden fazla pahalı olabiliyor.

alican88

21.8.2017 18:10:25

+2
quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

PS4 Programı 400$ Tr karşılığı 1800-1900₺ Xbox SE 500$ Tr Karşılığı 2900₺ Siz dönüp bu halka cahil demeden önce kendi cahilliğinize bakın. Basbayağı yolunacak tavuk gözüyle bakılmış insanlara. Şimdi başlarsınız birazdan vergi de vergi diye konuşmaya Bu adamlar ciddi anlamda söylüyorum paranın gücü ile bu güne kadar ayakta duruyorlar, yoksa bu ticari zeka ile bunlardan bir cacık olmaz. Şimdi bunlara analiz yapan bir sürü çalışan eleman var, onlar salak bir sen mi akıllısın da demeyin çünkü bunlar cidden o kadar salak. Bakın konsol çıkınca göreceğiz, illa gözlerimiz ile şahit olmak istiyoruz diyorsanız
konumuz xbox ama vergi nedir?turkiyede nasil isler? eger 13.00 dakikadan sonrasini izlerseniz fikir sahibi olursunuz:) sony nin o fiyattan cikarmasi sony ninde yaptigi birsey olabilir..kimseye cahil demiyorum ama bati bizi kiskaniyor edasinada gerek yok.. https://m.youtube.com/watch?time_continue=840&v=85hmfOQA_j8

BSC Misafiri

21.8.2017 17:58:56

+3
quote:

Orjinalden alıntı: addidas_85
quote:

Orijinalden alıntı: 35bk35 Xbox one s den farkı nedir beyler one s ten geçilirmi?
Xbox s i sat, üzerine biraz ekleyip PC düz, bu ürünü almaktan kesinlikle ama kesinlikle daha mantıklı bir iş olur. En azından yıllık ücret veya fahiş fiyatlara oyun almak zorunda kalmazsın.
Oyunlar fahiş fiyatlara değil kıçınızdan atmayın maks 80-90 lira veriyorum oyunlara 30 küsür ps oyunum var birine 209 verdim o da ön sipariş dark souls 3 kalanı sudan ucuz misali gidip kutulu almiycan bekliycen sonra tertemiz alacaksın yıllık 150 TL veriyoruz ama karşılığını 3 ayda alıyorsun pc de 2000 TL ye topladığın sistem sana ne ps4 nede xbox one s performansı vermez haberin ola konsol mantığı ile pc mantığını bir araya getirip saçma sapan şeyler ortaya atmayın sonra millet konsolu zengin işi sanıyor sizin yüzünüzden

BSC Misafiri

21.8.2017 17:58:37

+2
Bu fiyata Playstation 4 Pro nun arkasından ancak nal toplarlar.

hey b0ss

21.8.2017 17:41:34

0
Çıkan Oyunların hepsi beleşse iyi fiyat yoksa çöp :D

Guest-BB2CECC18

21.8.2017 17:35:13

0
Konuya kaç sayfa yorum gelmiş yahu ps ve pc fanları çıldırıyor

BEYAZ PASSATLI PRENS

21.8.2017 17:11:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Xbox s i sat, üzerine biraz ekleyip PC düz, bu ürünü almaktan kesinlikle ama kesinlikle daha mantıklı bir iş olur. En azından yıllık ücret veya fahiş fiyatlara oyun almak zorunda kalmazsın.
Eyw

[A]narchy

21.8.2017 16:23:31

+1
quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

İnsan kendi aptallığının farkında olmazmış kardeş
kardeş ? uza birader

BSC Misafiri

21.8.2017 15:42:13

+4
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Evet milletimiz cok zeki uretici o yuzden gavur mallari bu ulkede bu fiyatlardan satiliyor. Telefonlar oyun konsolu bilgisayar parcalari arabalar herseyi uretiyoruz ya biz cok zeki uretken bir milletiz sonrada gavur mallarina vergiler bu kdar yuklu olunca neden boyle diyoruz.
Dünya'da onlarca ülke üretmediği malları ithal ediyor ama bizdeki kadar verginin vergisi eklenmiyor üzerine. Benzinin Petrol Ofisi rafinerisinden çıkış litre fiyatı 1 lira bile değil ama 5 küsür liraya %400'den fazla vergiyle satılıyor. Ülkemizde 19 milyona yakın motorlu taşıt olduğunu düşünürsek sırf akaryakıttan alınan vergi bile akıl almaz boyutlara ulaşıyor. Senin gibiler milyonlarca olduğu için böyle vergilerden kurtulamıyoruz işte, yarabbi şükür deyip geçiyorsunuz çünkü. Bende müstehak diyorum.

addidas_85

21.8.2017 15:34:34

+1
quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy halk dediğin valla böyle olucak bu saçma sapan fiyatlardan artık firmaları suçlu buluyorlar ay ay ülkenin genç kesimi bile çalıştıramıyor saksıyı
İnsan kendi aptallığının farkında olmazmış kardeş

addidas_85

21.8.2017 15:33:28

+2
quote:

Orijinalden alıntı: 35bk35 Xbox one s den farkı nedir beyler one s ten geçilirmi?
Xbox s i sat, üzerine biraz ekleyip PC düz, bu ürünü almaktan kesinlikle ama kesinlikle daha mantıklı bir iş olur. En azından yıllık ücret veya fahiş fiyatlara oyun almak zorunda kalmazsın.

addidas_85

21.8.2017 15:31:24

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman Konsol fiyatına değil ülkenin ekonomisine sövün. Reisiniz alsın size bi xbox.
Vergiler çok öyle değil mi kardeş, hep vergi hep vergi Ya 400 dolarlık bir ürün ile 500 dolarlık bir ürün arasında 1000 TL'yi zaten bu vergilere borçluyuz Siz daha uyuyun böyle

addidas_85

21.8.2017 15:28:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: alican88

arkadas gayet mantikli dogru yazmis nesi yav he he?? ulkenin para birimi degeri surunuyor,dolar zaten yuksek,kar marji hicbir ulkede olmadigi kadar fazla,verginin vergisinin vergisini oduyorsun hala yav he he mi diyorsun..anlasilan makarnayi fazla tuketenlerdensin..konsol amerikaya gore gayet makul bir fiyat..
PS4 Programı 400$ Tr karşılığı 1800-1900₺ Xbox SE 500$ Tr Karşılığı 2900₺ Siz dönüp bu halka cahil demeden önce kendi cahilliğinize bakın. Basbayağı yolunacak tavuk gözüyle bakılmış insanlara. Şimdi başlarsınız birazdan vergi de vergi diye konuşmaya Bu adamlar ciddi anlamda söylüyorum paranın gücü ile bu güne kadar ayakta duruyorlar, yoksa bu ticari zeka ile bunlardan bir cacık olmaz. Şimdi bunlara analiz yapan bir sürü çalışan eleman var, onlar salak bir sen mi akıllısın da demeyin çünkü bunlar cidden o kadar salak. Bakın konsol çıkınca göreceğiz, illa gözlerimiz ile şahit olmak istiyoruz diyorsanız

Gran Turismo 7

21.8.2017 14:57:36

+1
3.000tl ye gtx1060 li bir bilgisayar kasası topla tamamdir. Bir de hali hazirda Playstation 4 varsa senden krali olmaz oyun konusunda. Zaten konsola özel oyun diye birsey yok artik xbixta.

gamer-x

21.8.2017 14:52:33

+1
3.000 TL

Kreuger

21.8.2017 14:36:28

+1
bu ne ya 2900 tl bununla is bitmiyor ki , 2-3 tane oyun ,gold live parasi aksesuarlar ekstra kol falan derken 4000-5000 tl i bulur, ve ex yoksunu ,,,,mantikli degil simdi almak 3-4 sene sonra alinabilir ayrica 4000-5000 tl ye güzel bir pc sistemi yada ps4 pro + switch daha mantikli

The_Rahip

21.8.2017 14:12:26

+1
Elinde iyi bir PC varsa almana hiç gerek yok. Phil Spencer ve ekibi Xbox Ex'leri çatır çatır PC içinde çıkarıyor. Sony ve Nintendo gibi bir yol izlemiyorlar.

BSC Misafiri

21.8.2017 14:06:05

+1
Evet milletimiz cok zeki uretici o yuzden gavur mallari bu ulkede bu fiyatlardan satiliyor. Telefonlar oyun konsolu bilgisayar parcalari arabalar herseyi uretiyoruz ya biz cok zeki uretken bir milletiz sonrada gavur mallarina vergiler bu kdar yuklu olunca neden boyle diyoruz.

Dictattor

21.8.2017 13:44:56

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş Bari Xbox camiasında güzel oyun var mı? Yada konsola özel oyun? Playstation'da god war, digimon, nintendendo'da zelda, pokemon gibi konsola özel oyunlar oluyor. Xbox'ta da var mı böyle bir şey?
Yok. Phil Spencer'ın attığı ilk kazıktır. Yıllardır olduğu gibi bundan sonra da exclusive diye bir şey çıkmayacak. Ne çıkıyorsa Bilgisayar içinde var. Yapılan süreli anlaşmaysa 12/9 ay arası PlayStation 4 e de geliyor o oyun.

Not Today!

21.8.2017 13:42:15

+2
Pro gereksiz diye bok atan xboylar bunu koşa koşa alır çünkü tasarımı bi şahane. Yersen.

Rindaman

21.8.2017 13:28:11

+2
Konsol fiyatına değil ülkenin ekonomisine sövün. Reisiniz alsın size bi xbox.

Kennnn

21.8.2017 13:27:00

+3
Bir arkadaş çok doğru söylemiş şu fiyata özellikle de yurtdışından bir Ps4 Pro artı Nintendo Switch alıp oyun kütüphanesinin şahını elde edebilirsin. Bu edition da ekstra birkaç tasarımsal fark ve stand bulunuyor ki bu mini pc'nin özel olmayan sürümü de bana 2.500 altını yine görmezmiş geliyor.

BEYAZ PASSATLI PRENS

21.8.2017 13:20:13

0
Xbox one s den farkı nedir beyler one s ten geçilirmi?

Çağdaş

21.8.2017 13:05:27

0
Bari Xbox camiasında güzel oyun var mı? Yada konsola özel oyun? Playstation'da god war, digimon, nintendendo'da zelda, pokemon gibi konsola özel oyunlar oluyor. Xbox'ta da var mı böyle bir şey?

msty85

21.8.2017 12:58:11

0
Scorpio hic mi hic ilgimi cekmiyor ama 499$ olan bir konsolun bu fiyattan piyasaya surulmesi hayra alamet degil. Insallah microsoftun sacmalamasidir...

The_Rahip

21.8.2017 12:56:26

+3
Fiyat konusunda sadece Ms'i suçlu bulmuyorum. Paramızın değersiz oluşu ve yüksek vergilerde ortada. Asgari ücretlerinin üçte birine adamlar konsol alıyorlar bizde ise bu özel versiyonlar asgari ücretin üzerinde satılıyor. Almanyada adam asgari ücretinin yarısına Iphone alıyor bizde ise bu gidişle araba parasına yaklaşacak üst seviye telefonlar. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki herşey vergiden dolayı normal değerinin bilmem kaç katına satılıyor.

Dark Poison

21.8.2017 12:55:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sportsx90 Benim anlamadığım birşey var bu konsol özel sürüm olan versiyonu değil mi?Sınırlı sayıda vs. Peki normal Xbox One X ne kadardan satılacak o zaman oda ortalama 2499 falan mı olur?
Yok bu sürümü de zaten 500 dolar yani normal sürümüyle aynı fiyatta.Bizim Ms Tr komple rezil bir fiyat biçmiş konsola.

- The Stig -

21.8.2017 12:27:23

+1
Microsoft bizimle eğleni :)

[A]narchy

21.8.2017 12:21:17

+1
halk dediğin valla böyle olucak bu saçma sapan fiyatlardan artık firmaları suçlu buluyorlar ay ay ülkenin genç kesimi bile çalıştıramıyor saksıyı

alican88

21.8.2017 12:03:41

+3
quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Yav he he
arkadas gayet mantikli dogru yazmis nesi yav he he?? ulkenin para birimi degeri surunuyor,dolar zaten yuksek,kar marji hicbir ulkede olmadigi kadar fazla,verginin vergisinin vergisini oduyorsun hala yav he he mi diyorsun..anlasilan makarnayi fazla tuketenlerdensin..konsol amerikaya gore gayet makul bir fiyat..

CaSsErDoDo

21.8.2017 11:41:20

+1
Şimdi bu cihaz Almanya'da 499 Euro olacak değil mi? Amazon.de bize gönderimi açarsa zaten bu fiyat içine vergi ve kargo dahil olacak. Euro kurunu da 4.25 alırsak cihaz 2120-2130 TL civarına geliyor. Cihaz ülkemizde Microsoft'un garantisi altında da olacağını için ben gidip de niye 2899 verip ülkemden satın alayım? Fazladan 700-800 TL neyin nesi oluyor?

Chirrut Imwe

21.8.2017 11:31:52

+2
Şu versiyonun stokları,yurtdışında tükenmiş durumda. http://thisgengaming.com/2017/08/20/scorpio-sold-out/ Allah Türkiye gibi ülkelerde yaşayanlara sabır versin.

Sportsx90

21.8.2017 11:30:39

0
Benim anlamadığım birşey var bu konsol özel sürüm olan versiyonu değil mi?Sınırlı sayıda vs. Peki normal Xbox One X ne kadardan satılacak o zaman oda ortalama 2499 falan mı olur?

HIGHER

21.8.2017 11:24:55

0
akılsız herifler bırakın şu 4 k sevdasını, 120 fpslik oyunlar yapın artık. Neyse zaten sevmem microsoftu kendi ayağına sıkıyo akılsızlar haberleri yok.

sawolverine

21.8.2017 11:19:09

+5
500 dolarlık konsol. Avrupada amerikada part time çalışan bir öğrencinin bile bir ayda alacağı konsol bizde 2900 lira. Gerçek dolar kuru 3.5 değil kim ne derse desin. İphone kaç dolar tr de kaç dolar, bir vw golf almanyada kaç euro tr de kaç euro olmuş oluyor. Bir aylık maaşınla hem ps4 pro hem xbox one x hem nintendo switch alabileceğin ülkeler "bizi kıskanıyor". Allah sonumuzu hayır etsin.

Psychotechnic

21.8.2017 11:11:34

0
824$ yapıyor 324$ neyin eklemesi bir konsol parası zaten

The_Rahip

21.8.2017 10:51:19

+1
Türkiye fiyatı çok yüksek. 2900 TL nedir ya. Bu fiyata bu konsolun önünden bile geçen olmaz hatta ben D&R gibi büyük mağazaların bu cihazı Xbox One S gibi bol miktarda stoklarına bile sokacağını düşünmüyorum. MS, Türkiye'yi baz almıyor olabilir ama ben Türkiye'de yaşayan bir tüketici olarak kendi koşullarımdan sorumluyum ve bu cihaz bu ülkede ölü bile doğmamıştır çünkü anne karnında heba olup gitmiştir. Her oyunda bile vaat edilen görsel performansı sunup sunmayacağı kesin değil çünkü oyun yapımcılarıda burada önemli rol oynuyor. Yurtdışında ise PC oyunlarını kendilerine çekebilir zaten Ms'inde en başından beri amacı bu. Multiplatform oyunlarda ''konsollar'' içinde en iyi görsel performansı sunup ''PC ile uğraşmayın yada o kadar para bağlamayın'' mantığından PC oyuncularını kendi tarafına çekmek istiyor. Bu politikalarının başarılı olup olmayacağını zaman gösterecek.

Johan Elmander

21.8.2017 10:50:36

0
Çok ucuz beşer onar tane alalım.

Mephalay

21.8.2017 10:43:54

0
Almayi dusunuyorum, 499$ ki o parayi eder donanim olarak bana gore. Backward compatible oldugunu iddia ediyorlar, bu konuyu tam arastirip ona gore alacagim.

White Death

21.8.2017 10:41:12

0
"500 dolar normal olarak çevirirsek 1700 civarı ediyor bizim satıcılar da bi 1700 daha ekler mis gibi 3400 lira. " Demiştim yaklaşmışım

addidas_85

21.8.2017 10:28:48

+6
quote:

Orijinalden alıntı: veli@1144 3000 liraya 4k 60 fps calisan bi pc alamazsin bence makul bi fiyat olmus.
O fiyata dediklerini yapan bir konsol da alamıyorsun

addidas_85

21.8.2017 10:23:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja Güzel ülkemin cahil insanları, dolar kuru böyle olduğu sürece, şaşırmak güç bu fiyata. Konsol pahalı falan değil, sen fakirsin, senin ülken fakir, senin para birimin para etmiyor.
Yav he he

addidas_85

21.8.2017 10:17:12

0
Abi yok yapmayım, kendimi tutayım diye uğraşıyorum ama olmuyor

redspawn

21.8.2017 10:08:11

0
Yurt dışında 500 $ satıp üstünede kazanç sağlıyor firmalar, bizde iki katı fiyatına satmak bildiğin vergi kazığı turkiyenin yaşanacağı kalmadı..

rambocuk

21.8.2017 10:07:10

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Balta Harry

Sokarpio editiondır o, sızlatan, 6 ay sekiz çizdiren
o değilde tüm oyunları 4k 60 fps çalıştıracağını tahmin edebiliceğimiz ps5 daha ucuz olacaktır :D xbox x de çoğu oyun 30 fps , sadece çok sistem istemeyen oyunlar 60 fps , mesela kendi oyunları olan forza horizon 3 bile xbox x de 30 fps şaka gibi :D

Jack Rabbit Slims

21.8.2017 09:58:58

+12
Microsoft Türkiye sen bu ülkenin gördüğü en büyük şerefsizlerdensin. Lan Allah'ın belaları bu konsol pahalı falan değiliz, Kinect olan ilk Xbox One da 500 dolardı. O neden 2900 lira değildi?

powersmachine54

21.8.2017 09:56:42

+3
Bu fiyata exculesive olmayan konsola asla para verilmez.Aslında ps4 slimin yanına orta düzey bir PC toplanır.Multiplatform ve xbox oyunları onda oynanılır.Exculesive oyunları ps4 de oynamaya devam edilir.

Omega.108

21.8.2017 09:56:39

+1
Arkadaşlar Xbox malesef Türkiye de tutulmuyo. Sunucular oyunu geç buluyo. Gears of War Horde mod FPS öyle düşük ki (Xbox S'te), gözlerim inanılmaz rahatsızlık çekti. Üstelik tüm Exc ler PC de mevcut. 2tb Xbox S imi satıp 1.550tl ye PS4 PRO aldım ve LG 4K 27" Monitorümde Xbox One S ten 4kat daha net görüntü veriyor. Oyunlar Türkçe Üstelik Xbox ta sunucular oyun bulamıyoken PS4 te saniyeler bile sürmüyo... Ayrıca Xbox ta oyun hesabı satın aldıgınızda cihazınızın ban yeme ihtimali var (ben 7 gün yedim. Sebep: 2 kişi Xbox TR store dan oyunu aldık diğer eleman begenmedi p2 hakkı sattı. Bi hesap kısa sürede çok makinada oturum açmış dediler ana hesaplarımız 7 gün ban 200tl lik oyun hesabı da süresiz ban!!! ) Benden uyarması. Haaa single takılıom arkadaşlarımla Ucuza denk getirmişim diyen varsa ayrı.. Onun da kendince güzellikleri var..

St Batuhan

21.8.2017 09:47:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: alimmm78 Amazon.de gönderirse alınır 500-600 euro civarına gelebilir 500-%19 alman vergisi + %20 Tr gümrük+ trt zart zurt + xboxların vergisi daha çok hesaplanıyor+ bedava kargo Yani 500-600 euro arasına alınabilir Ve garantisi de geçerli TL olarak 2000-2400 arasına alabiliriz Trden bu fiyata kimse almasın, mecbur fiyatları düşecekler.
Alman vergisi alınmaz diye düşünüyorum? Ayrıca fiyat ülkemiz için çok çok fazla olmuş. Japonya'ya yaptığı yatırımı ülkemize yapsaydı daha kazançlı çıkardı Microsoft ama nerede...

BSC Misafiri

21.8.2017 09:37:29

+1
OHA Lann! Değer mi Altı üstü Xbox one ile aynı grafiklerde 4K 30 fps oynatan bir cihaza, PS5'te bile daha ucuz olur bu fiyat, Bekleyin adam gibi 4K keyfi yaşayın..Yazıktır yaa.. Siz Bunu alarak Pro'dan çokmu ileri oyun oynayacağınızı zannediyorsunuz,En büyük fark biri gerçek 4K verirken diğeri Upscale ile verecek..Ama grafikler aynı olacak..Bazıları zannediyor ki Xbox one X'te grafikler uçacak,Hey akıllı bu cihaz Tamamiyle Xbox one'a bağlı,Oyunlar temeldeki ana konsola göre geliştiriliyor,Hatta şunu söyleyim PS4'Ün temeli Xbox one'dan daha güçlü...Kafalarına göre 60 fps bile oyun yapamazlar,Çünkü Ana konsol sınırlayacak.. Böyle sınırlara sahip bir cihaza bu kadar para vermek çok Abes duruyor... Sizin Derdiniz ney abi Alın Bir Xbox one yanınada Pro alın bakın keyfinize bu nesilde.. Şuan Buna vereceğiniz fiyata Bu konsolları çok rahat alırsınız..2-3 yıl oynarsınız Sonra PS5 çıkınca Ona geçer, Gerçek 4K deneyimi (4K+60 Fps+Yüksek Grafikler) yaşarsınız..

jedi39

21.8.2017 09:27:02

+1
600 lira enayi parası kesiyor Microsoft Tr

alican88

21.8.2017 09:19:25

+1
Bu fiyattan sonra ps4 pro satis rekoru kiracaktir..2800 tl ye oyuncular degil ancak xbox severler alir..her yil 3500-4000 tl ye iphone alan bir milletiz oyuzden tercih etmeyecekler konsolun fiyatindan ziyade bu parayi haketmedigini dusundukleri icin almayacaktir..tahminimce bu tr fiyatindan sonra pro satislari ciddi yukselecektir..

filojistoN

21.8.2017 09:14:26

+2
Amerika'da Microsoft'un kârı + satışı yapan yerin kârı üstüne konulup 500$ dolardan satılan alet bizde nasıl 2900₺ den satılıyor onu anlamadım?

orangeblu

21.8.2017 09:09:42

+8
Amerika fiyatları arasında 100 dolar varken türkiye fiyatları arasında nasıl 1000 lira oluyor. Kimse ülkenin parası kötü vergiler yüksek ondan demesin çünkü arada bu kadar fark olması apaçık microsoftun çakallığıdır. Zaten ps4 pro varken exc oyunu olmayan bu çöpe para veren olmaz ülkede ( umarım )

kurtaran_ali

21.8.2017 09:04:48

+4
PS4 pro bu fiyattan sonra leblebi gibi gider. 2900₺ nedir kafaları guzelken belirlemişler herhalde fiyatı

dark dragon

21.8.2017 08:54:19

+6
Aradaki farka bak. Ps4 pro: ABD 400 dolar - TR 1900 tl Xbox one x: ABD 500 dolar - 2900 tl

veli@1144

21.8.2017 08:11:10

0
Ayrica o ne ya 500 dolar cihaz 3000 lirayami geliyormus ulkeye bravo...

veli@1144

21.8.2017 08:09:46

0
3000 liraya 4k 60 fps calisan bi pc alamazsin bence makul bi fiyat olmus.

alimmm78

21.8.2017 08:05:13

0
Amazon.de gönderirse alınır 500-600 euro civarına gelebilir 500-%19 alman vergisi + %20 Tr gümrük+ trt zart zurt + xboxların vergisi daha çok hesaplanıyor+ bedava kargo Yani 500-600 euro arasına alınabilir Ve garantisi de geçerli TL olarak 2000-2400 arasına alabiliriz Trden bu fiyata kimse almasın, mecbur fiyatları düşecekler.

seifer

21.8.2017 07:57:14

+1
Xbox one x ciktigina gore ve bu ozelliklerle de bir ara konsol degil de yeni bir konsol olmus neredeyse bence Sony iki sene icinde Ps5'in haberini duyurur.

34sem

21.8.2017 07:51:00

0
Bu her turlu duser.

BRNSpawn

21.8.2017 07:50:25

0
Çok pahalı, maksimum 2300 TL olmalıydı.

Chirrut Imwe

21.8.2017 06:54:34

0
3.000₺ Türkiyede para falan değil.

Ustanak

21.8.2017 05:28:25

+2
Aşırı pahalı hiç işim olmaz. GoW çıkar alırım bi Pro önüme bakarım..

İdrak İstimlak

21.8.2017 04:25:27

+7
Fiyatı bu ama hala 4K native değil, True 4K; yerseniz...

HHarunTasar

21.8.2017 04:12:37

+1
Bunlar gerçekten kafayı yemişler PC toplanır bu fiyata Yeni jenerasyonlarda bu fiyatlar ile gelirse 3bin lira filan konsol PC farkı kalkar herkes PC toplar bu fiyat ne kardeş paragöz firma biraz insaf

# Ace #

21.8.2017 03:46:09

+2
Rezil bir fiyat zaten ülkemizde satamıyorlar şimdi s.ktin sene satamazlar.

BSC Misafiri

21.8.2017 03:09:19

+2
Gamepad'in üzerine yazı eklemek.Bravo microsoft.

dingo egret!

21.8.2017 03:07:24

0
Zaten 2 haftaya USA'ya dönücem yapıştırırım bitane insani bi fiyata...

Pissacore

21.8.2017 03:03:59

+3
İnsan gerçekten hayret ediyor. Benim anlamadığım nokta, yurt dışında 500 dolara satılırken, bu 500 doların içinde satıldığı ülkenin kdvsinin dahil olduğu fiyat olmuyor mu? Türkiye'de fazladan ötv dayıyorlar, %20si 100 dolar civarına geliyor. Yani bu ürünün Türkiye'de fiyatı 2200 civarı bir rakam olması gerekirken neden bu fiyata çıkıyor?

:::LOSTPLANET:::

21.8.2017 02:34:01

+2
Tüketici arkadaşlara bunu bir türlü izah edemedik: Amazondan alınınca vergi ödenmiyormuş algısı oluşmuş.HAYIR , gümrük tutarını aşan her üründe alırken gümrük vergisi ödersiniz.Sadece atıyorum 10 euroluk bir sakız aldınız onda neden gümrük vergisi ödeyesiniz ? 30 euroyu geçen her şey için gümrük vergisini amazon sizden baştan alır. Ha şu var tekrar ediyorum: amazondan satın alma aşamasında bilinçsiz bir şekilde kargo türünü değiştirip " amazon global"i seçmezseniz başınıza ürün tesliminde ekstra ücretler gelir.

:::LOSTPLANET:::

21.8.2017 02:29:57

+2
Yanlışlık yok. Amazondan alırken size 3 seçenek çıkıyor.Standart gönderi , çok hızlı gönderi gibi.Şayet siz Amazon tarafından satılıp amazondan tarafından paketlenmeyen bir ürün aldıysanız amazon posta ve diğer parasal yükümlülüklere bakmıyor.Bunları kendiniz karşılamalısınız. 2006'dan beri Amazondan alışveriş yapıyorum.Bana kendimi mi sorgulatacaksınız :D

mehmetalpertr

21.8.2017 02:23:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Konsol amazondan almaya kalktiginiz an 1500tl degerin ustune ciktigi icin amazon gumruk vergisi disinda diger vergiler icin gumruge takiliyor. Zaten Amazon.com dan turkiye icin konsol kargo ve vergi dahil 585$ geliyor ki bu fiyat ustune 1500tl uzerine kaldigi icin birdaha gumruge takilip vergi yenecegini varsaydiginizda turkiye resmi fiyati ile hemen hemen ayni oluyor. Arkadaslar 3000tl fiyata sadece kasa olmak sarti ile cok guzel AMD Ryzen sistem toplaniyor yani su fiyat bir konsol icin cok fazla. PS4 Slim 1299tl internette, PS4 Pro 1599tl. yani deyecek oyunda yok sistemde zaten o parayi hakedecek gucte degil. Oynayacaginiz oyunlar zaten PC oyunu yani konsola ozel oyun yok hepsi Microsoft Windows 10 uyumlu! Kalkip 3000tl bu sisteme gommekten ise upgrade etmeye onu acik guzel bir Ryzen kasa toplamak hem PC ozel oyunlari hem Xbox oyunlarini oynamak kesinlikle en akilli secim olur. Siz aldanmayin bu Xbox faantiklerine icleri aciyor su an ama kuyrugu dik tutmalari lazim, sosyolojik sorunlu bu adamlar aldanmayin bunlara.
1500 tlnin üzerine bir kez daha vergi veya başka bir ödeme yapmıyorsunuz.Zaten siz Amazon ne ödeyeceksin dediyse baştan onu ödüyorsunuz hepsi bu.500 dolar + kargo + gümrük vergisi. Daha önce konsollar almış ve hala daha yurtdışından oyunlar , pahalı özel koleksiyon sürümleri satın alan birisi olarak söylüyorum: O fiyatın üzerine sakız parası kadar bile olsa ekstra para ödenmiyor. Amazonun keyfi , rahatlığı burada zaten.herşey baştan ödeniyor.Asla ve ASLA Türkiyedeki fiyatın yanına yaklaşamaz Amerika fiyatı.Kargo, gümrük vergisi ve neyi eklerseniz ekleyin.
Ben Amazon.de den Wii U almıştım. Posta ile geldi. Postacı kapıda 170 TL ödemeniz var dedi. Paşa paşa ödedim. Bence insanları yanlış bilgilendirmeyin. Devletimiz maalesef vergi alıyor.

Master_Evil

21.8.2017 02:21:20

+1
konsol için de ölü doğum dedik ya helal olsun

:::LOSTPLANET:::

21.8.2017 02:15:46

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Konsol amazondan almaya kalktiginiz an 1500tl degerin ustune ciktigi icin amazon gumruk vergisi disinda diger vergiler icin gumruge takiliyor. Zaten Amazon.com dan turkiye icin konsol kargo ve vergi dahil 585$ geliyor ki bu fiyat ustune 1500tl uzerine kaldigi icin birdaha gumruge takilip vergi yenecegini varsaydiginizda turkiye resmi fiyati ile hemen hemen ayni oluyor. Arkadaslar 3000tl fiyata sadece kasa olmak sarti ile cok guzel AMD Ryzen sistem toplaniyor yani su fiyat bir konsol icin cok fazla. PS4 Slim 1299tl internette, PS4 Pro 1599tl. yani deyecek oyunda yok sistemde zaten o parayi hakedecek gucte degil. Oynayacaginiz oyunlar zaten PC oyunu yani konsola ozel oyun yok hepsi Microsoft Windows 10 uyumlu! Kalkip 3000tl bu sisteme gommekten ise upgrade etmeye onu acik guzel bir Ryzen kasa toplamak hem PC ozel oyunlari hem Xbox oyunlarini oynamak kesinlikle en akilli secim olur. Siz aldanmayin bu Xbox faantiklerine icleri aciyor su an ama kuyrugu dik tutmalari lazim, sosyolojik sorunlu bu adamlar aldanmayin bunlara.
1500 tlnin üzerine bir kez daha vergi veya başka bir ödeme yapmıyorsunuz.Zaten siz Amazon ne ödeyeceksin dediyse baştan onu ödüyorsunuz hepsi bu.500 dolar + kargo + gümrük vergisi. Daha önce konsollar almış ve hala daha yurtdışından oyunlar , pahalı özel koleksiyon sürümleri satın alan birisi olarak söylüyorum: O fiyatın üzerine sakız parası kadar bile olsa ekstra para ödenmiyor. Amazonun keyfi , rahatlığı burada zaten.herşey baştan ödeniyor.Asla ve ASLA Türkiyedeki fiyatın yanına yaklaşamaz Amerika fiyatı.Kargo, gümrük vergisi ve neyi eklerseniz ekleyin.

BSC Misafiri

21.8.2017 02:02:42

+2
Konsol amazondan almaya kalktiginiz an 1500tl degerin ustune ciktigi icin amazon gumruk vergisi disinda diger vergiler icin gumruge takiliyor. Zaten Amazon.com dan turkiye icin konsol kargo ve vergi dahil 585$ geliyor ki bu fiyat ustune 1500tl uzerine kaldigi icin birdaha gumruge takilip vergi yenecegini varsaydiginizda turkiye resmi fiyati ile hemen hemen ayni oluyor. Arkadaslar 3000tl fiyata sadece kasa olmak sarti ile cok guzel AMD Ryzen sistem toplaniyor yani su fiyat bir konsol icin cok fazla. PS4 Slim 1299tl internette, PS4 Pro 1599tl. yani deyecek oyunda yok sistemde zaten o parayi hakedecek gucte degil. Oynayacaginiz oyunlar zaten PC oyunu yani konsola ozel oyun yok hepsi Microsoft Windows 10 uyumlu! Kalkip 3000tl bu sisteme gommekten ise upgrade etmeye onu acik guzel bir Ryzen kasa toplamak hem PC ozel oyunlari hem Xbox oyunlarini oynamak kesinlikle en akilli secim olur. Siz aldanmayin bu Xbox faantiklerine icleri aciyor su an ama kuyrugu dik tutmalari lazim, sosyolojik sorunlu bu adamlar aldanmayin bunlara.

CheKD

21.8.2017 01:49:33

+3
Konsolun fiyatı bile alma beni diye bağırıyor.

BSC Misafiri

21.8.2017 01:31:44

+5
quote:

Orjinalden alıntı: mathdoll Fiyatın rezilliğinden öte kanalsız dekoder'den ileri gidemeyecek bu kabusa değerinin %999 katı ödeyip oyunsuzluktan yarı fiyatına bile satamayacak tiplerin durumu. Bu sefer Xbone daki gibi yüz, yüz elli zararla da kurtulamayacak bu vatandaşlar. Microsoft bunlar için ayrı bir fon, yardım derneği açmalı konsolu alırken.
:D hocam XBOX sahiplerinin ortak kaderi FAIL olmalarıdır. tarihe geçti bu gerçek. bu XboxOneX adlı ne olduğu belirsiz oyunsuz boşş alet dediğiniz gibi aldıklarından beter zarara sokacak bunları. çıkmasını zevkle bekliyoruz...

BSC Misafiri

21.8.2017 01:31:35

+1
Takmisim xbox one gamepad i pcye ps4 umde var buna 3000 lira vermem icin hicbir sebep yok zaten pc de ms in platformu ve tum oyunlari pc yede geliyor. Yurtdisinda olsam o fiyatlardan alinabilirde turkiye fiyati saka gibi 2 asgari ucreti buna gomucen hic olmaz o is turkiye de.

saameet_06

21.8.2017 01:24:19

+1
Fiyat edition fiyatı arkadaşlar, standart sürüm fiyatı yarın açıklanır.

Dictattor

21.8.2017 01:17:44

+7
Fiyatın rezilliğinden öte kanalsız dekoder'den ileri gidemeyecek bu kabusa değerinin %999 katı ödeyip oyunsuzluktan yarı fiyatına bile satamayacak tiplerin durumu. Bu sefer Xbone daki gibi yüz, yüz elli zararla da kurtulamayacak bu vatandaşlar. Microsoft bunlar için ayrı bir fon, yardım derneği açmalı konsolu alırken.

Antikaruh

21.8.2017 01:13:36

+1
Agam bizimle eğleniiii !

BSC Misafiri

21.8.2017 00:57:45

+5
rezillik satılmaz bu

BSC Misafiri

21.8.2017 00:57:08

+3
Xbox un playstationa göre artısı gamepad ve xbox live verdiği oyunlar bence, teknik veriler olarak bir fikrim yok ama iki cihazında gamepad ini kullanmış biri olarak playstation ın gamepad i gerçekten kötü kalıyor xbox ınkinin yanında, onun dışında exc oyunlar vesaire ps daha iyi durumda

Project Scorpio

21.8.2017 00:52:49

+1
Konsol dehşet ötesi iyi almamak için 1 neden bile yok ama TR fıyatında uçmuşlar alanın aklından şüphe ederim usa dan alırız 1800₺ ye.

GhostTurk61

21.8.2017 00:51:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk ama bu fiyat scorpio edition içinmiş normali daha ucuz olabilir
aynen sanırım fiyatı görünce kimse haberi okumadı (benim gibi :D)

Hoid

21.8.2017 00:47:58

+3

Guest-E87629FD5

21.8.2017 00:46:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk ama bu fiyat scorpio edition içinmiş normali daha ucuz olabilir
Sokarpio editiondır o, sızlatan, 6 ay sekiz çizdiren

BSC Misafiri

21.8.2017 00:44:32

+1
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk ama bu fiyat scorpio edition içinmiş normali daha ucuz olabilir
farkli olursa sacma olur bence, yurtdisinda xbox one x ve scorpio editon 499 dolar

KAKÁ

21.8.2017 00:43:27

+34
Ex oyunsuz her oyunu da pcye cikan les oyunlari bile ertelenen kobsolun fiyati 2900tl Alana ana babalarina sabir Allahtan merhamet diliyorum amin.

rambocuk

21.8.2017 00:42:49

+1
ama bu fiyat scorpio edition içinmiş normali daha ucuz olabilir

Kennnn

21.8.2017 00:38:15

+3
Türkiye için çok iyimser fiyat tahminleri vardı arkadaşların, ne çabuk unutuyoruz yaşadığımız ülkeyi.

Uncy

21.8.2017 00:36:30

0
Uçmuşlar kar yapamayınca

rambocuk

21.8.2017 00:31:15

0
iyi bi fiyat olsaydı keşke pro fiyatları belki indirime girerdi :( bu arada gerçekten gereksiz bir cihaz

BSC Misafiri

21.8.2017 00:27:51

+13
parasını çöpe atmak isteyenler buyursun

Wayward Son

21.8.2017 00:26:33

+48
An itibariyle PC oyuncuları.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
An itibariyle PS4 oyuncuları.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

asabopp

21.8.2017 00:24:39

0
link alabilirmiyim amazon ların hiçbiri göndermiyor tr'ye????

Guest-2C5CD639E

21.8.2017 00:24:27

+13
Alacak varsa, şimdiden iyi oyunlar forumda arkadaşlar vardı, yok ben alırım, yok benim için exc oyun önemsiz, çart çurt diyenler umarım bu fiyatı görünce alır. Hani oyun yok ya tam sizlik kaçırmayın 4k minecraft keyfi yaparsınız

ReflexAction

21.8.2017 00:23:54

+16
Xbox yakında çekilir Türkiye'den

BSC Misafiri

21.8.2017 00:22:58

+2
Yabancı ülkeler ile aramızda çook fiyat farkı var ayıp... Ülkemiz çok kötü durumda malesef...

GhostTurk61

21.8.2017 00:21:06

+2
Özel oyunları boş verin bakın tip olarak çok güzel hemen alın videonun özeti :D

dark dragon

21.8.2017 00:19:31

+25
Ps4 pro'yu 1580 liraya almıştım, neredeyse iki katı. İnsan şu cihazı neden alır diye düşünüyorum ama geçerli bir sebep bulamıyorum.

Persona_Non_Grata

21.8.2017 00:19:09

+21
Hayatımda bu kadar pahalı çöp görmedim. Helal Microsoft!

usuallysony

21.8.2017 00:18:24

0
2499 yakışır dı ama bu olmadı hiç güzel durmadı :-)

:::LOSTPLANET:::

21.8.2017 00:15:05

+1
Amazon'da ön siparişler açıldı bu arada.Türkiyeden daha ucuza alabilme , üstelik kargo parası da vermemek cezbediyor.Vergisini bile ödediğinizde şu 2899 tl'den daha ucuza geliyor. Ne diyelim batsın kar iştahınız !

:::LOSTPLANET:::

21.8.2017 00:12:19

+1
Fiyat şaheser doğrusu.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız