Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One Değişikliklerine Bir Destek de Bungie'den


    Microsoft, Xbox One'ın hem oyun yayını konusunda, hem de geliştirici kitlerinin dağıtımı konusunda köklü değişikliğe giderek oyuncuların ve yapımcıların ilgisini çekmeye başardı. Hafta içerisinde duyurulan değişikliklere olumlu tepkiler gelmeye devam ediyor. Bu kez yorum, Microsoft çatısı altından çıkarak multiplatformluğa ilerleyen Bungie'den geldi.
 
    Şu sıralar Destiny'i geliştiren Bungie'nin kurucusu Alex Seropian, Gamespot sitesine ufak açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında Seropian, "Bence Microsoft'un bu değişikliğe gitmesi herkes için çok iyi bir karar. Endüstri için, yapımcılar için ve en önemlisi de oyuncular için iyi bir karar. Bu, yeni nesilde çok daha farklı isimler, çok daha farklı oyunlar ve çok daha farklı oyun türleri göreceğimiz anlamına geliyor. Ayrıca oyuncu ile yapımcılar arasında direkt olarak iletişimin kurulabilmesi de farklı bir avantaj. Kısacası, herkes kazandı." sözlerine yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Counter Strike: GO Haritacılarına 150 Bin Dolar PS4'ün RAM Sınırlaması Ne İfade Ediyor?

UltraStreetFighter

28.7.2013 19:48:57

-3
Ver Gazi costur mikiyi
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız