Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Nisan 2021 Güncellemesi Yayınlandı

 
Microsoft, Xbox Series ile Xbox One konsolları için yeni sistem yazılımı güncellemesini yayınladı.
 
İndirme hızlarını iyileştirmeye yardımcı olacak "oyunumu askıya al" seçeneği eklendi. Bu seçenek bant genişliğinde yer açarak tam hızda indirme yapmanıza olanak sağlıyor. Askıya alınan oyun devam ettirilebilir olarak kalıyor.
 
Xbox Game Pass sekmesine oyun önerileri ve "arkadaşlarla birlikte oyna" geldi. Daha önce oynamış olduğunuz oyunları baz alarak öneriler yapılıyor. Arkadaşlarla birlikte oyna ise arkadaşınızın oynadığı Xbox Game Pass oyununun multiplayer oturumuna direkt olarak katılmanızı sağlıyor.
 
Ek olarak Xbox mobil uygulaması da aylık sıralama tablolarına göz atma ve oyun detayları sayfalarında başarımları görüntüleme özellikleriyle birlikte güncellendi. Xbox mobil uygulamasındaki bu özellikler şimdilik seçili kullanıcılar için ulaşılabilir durumda. Bu ayın sonlarında herkese sunulacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Xbox Wire Xbox Xbox Series X Yeni Nesil Xbox Konsolu Microsoft
Sony, PS3 ile PS Vita Mağazalarını Kapatmaktan Vazgeçti Apex Legends Mobile Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arnavut_efe

21.4.2021 11:28:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: jarkaman PS3 den sonra Xbox a geçince ben böyle menünün diye başlayan çok cümle kurdum, ama mantığını kavradıktan sonra daha pratik olduğunu gördüm, bence halada öyle.
aynen öyle zaten birkere 2 saniyede sesli sohbete katılabiliyorsun, oyundan kopmadan mesaj yazabiliyorsun yandan açılan ufak pencere ile, birisinin profiline bakmak kolay friend eklemek çok kolay kasmıyor ps deki gibi bu detaylar çok önemli.. konsolu kapatmakta zorlanan bsc misafiri arkadaşım ayarları kontrol et ordan halledebiliyorsun 1 kere ayarını değiştirince sıkıntı olmuyor tamamen kapanıyor

jarkaman

20.4.2021 15:44:28

+2
PS3 den sonra Xbox a geçince ben böyle menünün diye başlayan çok cümle kurdum, ama mantığını kavradıktan sonra daha pratik olduğunu gördüm, bence halada öyle.

arnavut_efe

20.4.2021 13:30:50

+4
kolun orta tuşu ile herşeye erişebilmek harika bence menü geçişleri çok hızlı daha nasıl kullanıcı dostu olsunki.. ps de storeye girmek friend eklemek sesli sohbet açmak tam zulüm gibiydi

BSC Misafiri

20.4.2021 12:33:11

+1
Banada Playstationdan sonra Xbox menüsüne bakınca acayip karışık ve uğraştırıcı gelmişti.. Konsolu kapatmak bile bir mesele.

BSC Misafiri

20.4.2021 00:30:48

+4
Arayüzü kullanıcı dostu bi hale getirmeleri gerekiyor. Bu haliyle çok karışık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Series X
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız