Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Mart 2021 Güncellemesi Detaylandırıldı

Xbox Series ve Xbox One konsolları için yeni sistem yazılımı güncellemesi yakında yayınlanacak ve Microsoft güncellemenin detaylarını paylaştı.
 
Yeni Xbox kablosuz mikrofonlu kulaklığın çıkışıyla birlikte Xbox Aksesuarları uygulaması Xbox Series, Xbox One ve Windows 10 cihazlarında güncellenecek ve kullanıcıların ekolayzer, bas güçlendirici ve otomatik ses kapatma hassasiyeti gibi ayarlarla oynayarak ses deneyimini özelleştirmelerine olanak sağlayacak.
 
 
 
Xbox Series geriye uyumluluk sisteminde desteklenen oyunlarda Auto HDR ve FPS Boost özelliklerini açıp kapatmak artık oyunu yönet sekmesinde uyumluluk ayarlarından yapılabilecek. FPS Boost özelliği şimdilik sadece Far Cry 4, New Super Lucky's Tale, Sniper Elite 4, UFC 4 ve Watch Dogs 2'yi destekliyor.
 
 
Abonelik yönetimi Xbox konsollarına geliyor. Böylece kullanıcılar son ödeme, bir sonraki ödeme, bitiş tarihi ve daha pek çok önemli plan bilgilerini kolayca görebilecek. Oyunlarım ve uygulamalarımda yönet ekranlarındaki yükleme performansı iyileştirilecek. Ayrıca başarımlar mobildeki Xbox uygulamasına geri dönüyor.
 
Daha fazla detaya Xbox Wire üzerinden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak purexbox Xbox Xbox Series X Yeni Nesil Xbox Konsolu Microsoft
Century: Age of Ashes Oynanış Fragmanı Marvel's Avengers'a Hikaye Modunu Yeniden Oynama Seçeneği Geliyor

mahsur kalan adam

10.3.2021 12:56:50

0
One serisinde kablosuz (Bluetooth değil) kulaklık çalışıyor mu?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Series X
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız