Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Live'da Mayıs Ayı İçerikleri (1 Mayıs 2012)


     Xbox 360'ın en önemli servislerinden biri olan Xbox Live'ın oyun kanadı her zaman olduğu gibi yeni güncelleme ve içerikler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Xbox Live yayın kordinatörü Major Nelson'da her zaman ki gibi bu içeriklerin tarihlerini oyun severler ile paylaştı. 
 
     Major Nelson, Mayıs ayının ilk haftalarında karşımıza çıkacak olan içerikler için tarih,fiyat ve indirim listesi ile akrşımıza çıktı. Bu listeye baktığımızda Minecraft ve Fable Heroes gibi oyunlar dışında Back to Karkand paketi gibi önemli içeriklerde yapılan fiyat indirimlerini de görüyoruz. Tam listeye aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Microsoft Xbox 360 Xbox Live Xbox Live Arcade
Black Ops II Onaylandı (Güncellendi) Mario Tennis Open'dan Yeni Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

md07tr

2.5.2012 12:54:31

0
Major nelson her zaman 2 haftalık içerik ve indirim duyurusu yapıyor yani 15 mayısta da bunun gibi bir liste daha yayınlanacak yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim.

c N w r

1.5.2012 16:53:14

0
9 Mayısda Minecraft'ı Xbox a çıkarıyorlar :D. Ve Şu Battlefield Back to Karkand Paketi pc de de %50 indirime girermiki ?. Eğer girerse onu alabilirim :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız