Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Konsolları için Yeni Arayüz Güncellemesi Kullanıma Sunuluyor

 
 
Microsoft, Xbox Series ve Xbox One konsolları için yeni oyunları keşfetmeyi, mevcut oyunlara yeniden göz atmayı, topluluklarla bağlantı kurmayı ve daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmayı kolaylaştıran yeni bir arayüz güncellemesi yayınlamayı planlıyor. Bu güncelleme daha stabil bir deneyimi kullanıcılara sunuyor.
 
Yeni güncelleme detayları
 
 
 
Yeni güncelleme ile beraber hızlı erişim menüsü aracılığıyla Ana Sayfanızın en üstünde yer alan Kitaplığınıza, Microsoft Mağazasına, Xbox Game Pass hizmetine, Arama kısmına ve Ayarlar'a daha rahat bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Aynı zamanda son oynadığınız oyunlar, diğer içerikler ve uygulamalar ekranın alt kısmına yerleştiriliyor ve daha fazla alan yaratılıyor.
 
 
 
Güncelleme bununla sınırlı kalmıyor ek olarak sizin için derlenen ve kişileştirilmiş oyun listelerine erişebiliyor ve böylece oyunları keşfedebiliyorsunuz. Yine en sevdiğiniz oyunları ve diğer seçenekleri Ana Sayfa'ya sabitleyerek deneyiminizi özelleştirebiliyorsunuz.
 
 
Bu tarz daha fazla içerik yolda. Şu anda bu güncelleme belirli kullanıcılara sunuluyor. Dolayısıyla bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Yeni güncellemenin tüm kullanıcılara önümüzdeki birkaç hafta içinde sunulması bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yazılım microsoft uygulama
PlayStation Plus Ağustos 2023 Ücretsiz Oyunları Belli Oldu Terminator: Resistance - Complete Edition Yakında Xbox Series Konsollarına Geliyor

BSC Misafiri

27.7.2023 19:30:28

0
Playstation 5 uı dan aparmışlar sade ve güzel olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız