Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Fall Showcase 2022 Canlı Yayın Etkinliği 14 Eylül'de Yapılacak

 
 
Microsoft, /twitchgaming: ID@Xbox Fall Showcase 2022 canlı yayın etkinliğine 14 Eylül TSİ 20:00'de ev sahipliği yapacağını duyurdu. Canlı yayının 30 dakika öncesinde bir ön gösterim yapılacak. Etkinliği Twitch Xbox ve twitchgaming kanallarından izleyebileceksiniz.
 
Ön gösteriye Black Girl Gamers ev sahipliği yapacak ve Versus Evil'in çok oyunculu projesi Eville'in oynanışını sunacak. 
 
Xbox Fall Showcase 2022'nin ana gösterisinde Metal: Hellsinger, You Suck at Parking, Ghostbusters: Spirits Unleashed oyunlarından yeni haberler ile yeni duyurular, yeni fragmanlar, yeni oynanış videoları, yakında Xbox Game Pass'e gelecek oyunlar, geliştirici röportajları, derin bakışlar ve daha fazlası yer alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yazılım microsoft uygulama
Evil West için 13 Dakikalık Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı Grand Theft Auto Serisinde Yer Alan Eğlenceli Mini Oyunlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.9.2022 18:43:07

+1
Kim nederse desin bu nesil xbox series lider her anlamda oyuncuların yaninda taş gibi sessiz sedasız calıştıgı bile belli olmayan konsol oyun eğlence harika servisler fps bost 60-120 fps yağ gibi oyunlar edge brovser harika kontroller ve daha neler neler sonyboycuklar hala camur atma peşinde gerçi onlarda bin pişmanda ps aldiklarina yapacak bişeyleri yok sorsan cevap bile veremezler kactane 60 120 fps oyun oynamışlar.

Krone

9.9.2022 14:21:03

+1
Yepyeni araba, ev yıkama simülatörleri ve domuzcuk kedicik oyunları yolda

BSC Misafiri

9.9.2022 10:04:52

0
Xbox'ı alan sevdiği için alıyordur artık, ben inanmıyorum oyunları veya Oyun istemi için alındığına o konsolun..

BSC Misafiri

9.9.2022 00:03:20

+4
Çapsızlar dediğin firma sayesinde 6 ayda neredeyse cebimden para cıkmadan tonla oyun oynadım su an değerini hesaplamakta zorlandıgımız. Daha bugün fm23'ün gamepass'de olacagını duyduk. Ayrıca ps5 ve ps plus sahibiyim ve evet hala ps'nın exc.daha güçlü ancak aralarındaki rekabet geride bıraktığımız ps4-x1 nesline göre cok daha yakın ve güzel geçiyor.Sony'nin activision konusundaki korkusu da bu yüzden. Ben şu an yıllık cok cüzi rakamlara ödediğim abonelikler ile bi ton oyun oynuyorum.

BSC Misafiri

8.9.2022 22:45:03

0
Şansızlığımız sony bu çapsızlarla yarışıyor.Keşke üçüncü bir platform olsaydı da biz de karaborsada sony'nin çapsızlığına maruz kalmasaydık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız