Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox 360'ta Co-op'u Yeniden Tanımladık


 
     Gears of War'u co-op oynamanın ne kadar zevkli olduğunu serinin hayranları çok iyi bilir. Tamam oyunun tek kişilik ve diğer multiplayer modları da çok eğlenceli, ama arkadaşlarınızla senaryo modunu oynamak bambaşka birşey. Gears of War 3'ün yapımcılarından Rod Fergusson da bunun farkında ve bu konu üzerinde hassasiyetle durduklarını söylüyor.

    4 kişilik co-op mod bulunacak olan Gears of War 3 ile ilgili açıklamalarda bulunan Fergusson kendilerinin amacının 1 ana karakter yaratıp etrafına 3 klonunu yerleştirmek olmadığını ve 4 karakterin öyküsünü yazmanın her zaman daha zor olduğunu vurguladı.

    Önceki Gears of War oyunlarına bakacak olursak Fergusson'a hak vermemek elde değil. Her ne kadar o oyunlarda 4 kişilik co-op olmasa da her karakterin kendi kişiliği vardı ve bir diğerinin kopyası değildi.

      Diğer oyunlarda da 4 kişilik co-op desteğini sağlamak istediklerini söyleyen yapımcı, Xbox 360'ta co-op sözcüğünü tanımlamaya katkıda bulunduklarını da belirtti.
 
      Şu an için oldukça etkileyici videolar sunan Gears of War 3 bakalım piyasaya çıkınca co-op modu ile aynı etkiyi yaratabilecek mi?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Action Epic Games Unreal Engine 3 Xbox 360 Microsoft Gears of War 3
Medal of Honor Multiplayer Betası Ertelendi PS3 Slim vs. Xbox360 Slim
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.6.2010 23:35:42

0
Bu GeoW 3 yada 2 Split Screen Üzerinden Co-Op Oynanıor Dİilmi

Beriko

18.6.2010 13:10:39

0
Heyecanla bekliyoruz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız