Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Medal of Honor Multiplayer Betası Ertelendi

 
     EA yaptığı duyuru ile Xbox360 için başlanması planlanan Medal of Honor Multiplayer Beta beta testinin önümüzdeki haftaya sarkacağını duyurdu.
 
     Bu duyuruyla meraklılarını endişelendiren iyi haberse yine EA'dan geldi. Yayıncı ekip Xbox360'da beta test süresinin uzatıldığını bildirdi;
 
" Bunun için büyük bir hayal kırıklığına uğradık ancak size en kısa sürede harika bir multiplayer deneyimini ileteceğimizden emin olabilirsiniz. Kaybolan zaman için ise beta test süresinin uzatıldığınıda heyecanla belirtiriz."
 
     Beta testi haziran 21 itibariyle PC ve PS3 içinde aktif hale geçecek. Bu beta testinden Battlefield Bad Company 2 oyununu ön sipariş ederek sahip edinen oyuncular 17 haziranda  yararlanabilecekler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak medal of honor EA games EA LA fps DICE modern warfare
Milo & Kate Temmuz'da Gösterilecek Xbox 360'ta Co-op'u Yeniden Tanımladık
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SOLID SNAKE

9.7.2010 14:58:08

0
ben bugün aldım beta key bad company 2 account um vardı orjinal fileplanet ten key aldım ea bad company account umlada redeem ledim

bat-333

6.7.2010 02:07:06

0
Benim EA Account'um var. Beta'ya katılamıyorum neden acaba? "We're sorry. You do not meet the requirements to enter this website" diyor... Herkese açık değilmi şu an?

Antrim

18.6.2010 17:39:03

0
şaçma!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Medal of Honor
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız