Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox 360'ta 2D Efsane Adayı Dust: An Elysian Tail


 
     Xbox 360'ta kutulu olarak satılan oyunlar dışında konsolun online servisi Live'da da bir çok önemli yapım karşımıza çıkıyor. Özellikle 2D oyunlar arasında çok yaratıcı ve eğlenceli oyunlar bulunuyor.
 
      2011 yılında piyasaya çıkacak olan Dust: An Elysian Tail de Xbox Live'da oyunlar arasında en çok beklenenler arasında girmeyi hak ediyor. Özellikle müthiş aksiyon sahnelerine ve başarılı rpg öğelerine sahip olmasını beklediğimiz oyunu yakından takip etmekte yarar var.
 
     Falana adlı büyüleyici bir dünyada geçen oyunda Dust adındaki kahramanımız kasabasını özgürleştirmek ve kendi geçmişini keşfetmek için mücadele edecek. Dust'a Ahrah adındaki efsanevi kılıcı ve Fidget adlı yardımcısı da oyun boyunca eşlik edecek.
 
     XNA oyunları arasında en başarılı grafiklere sahip oyun olduğunu söyleyebileceğimiz, Dust'ta yumuşak animasyonlar ve hoş renk paleti dikkat çekiyor. Oyunun Xbox Live duyuru videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dust Xbox Live XNA aksiyon macera Xbox 360
Amerika'da Satış Lideri Nintendo DS The Legend of Zelda Dünyasına God of War Sanatı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dust: An Elysian Tail
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız