Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox 360'a USB Bellek Desteği Geldi


 
     Geçtiğimiz ay duyurusu yapılan ve Xbox 360'larımızda USB bellek kullanımına olanak sağlayan güncelleme daha önce söz verildiği gibi bugün yayınlandı.
 
     Sistem güncellemesi gibi bu güncellemeyi yapmadan da Xbox Live'a giriş hakkı verilmiyor. 128 MB boyutundaki bu güncelleme ile birlikte Microsoft'un SanDisk ile birlikte ürettikleri USB bellekleri veya destekleyen boyutlardaki normal standart USB belleklerin tümünü Xbox 360'ta kullanabileceğiz. Microsoft'un kendi USB modellerinde ise 8 GB'lık modeli 40$ iken 16 GB'lık modelin ise 70$'dan satılacağı açıklanmıştı. Bu fiyatları göz önüne alır isek zaten hali hazırda bulunan kendi USB belleklerimizi kullanmak daha mantıklı geliyor.
 
     Bu güncelleme ile birlikte sistem USB belleklerinizdeki küçük bir kısmı da kullanıyor. Oyun kayıtlarınızı, profilinizi, demoları ve diğer içerikleri saklayabileceğiniz USB bellekleri aynı zamanda normal işlevlerinde de kullanabileceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Microsoft Xbox 360 Xbox Live USB bellek desteği
No More Heroes 2'nin Yeni Çıkış Tarihi Lego Normandy SR2

satriani444

7.4.2010 01:39:46

0
ben xbox'ımı live a bağlanmadan usb bellek üzerinden update ediyorum, bu son update'i nerde bulabilirim acaba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız