Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox 360'a 320 GB HDD'mi Geliyor?

New Xbox 360 300GB Hard Drive to be Announced Soon?
   
    Bugün sizlere Xbox 360'ın Flash belleği desteğinin 6 Nisan'da gerçekleşeceğinden bahsetmiştik. Haber içeriğinde de yayınladığımız konuyla ilgili resimlere bakma şansı bulduğumuzda gözümüze ilginç bir şey takıldı.
 
    Yukarıda da görebileceğiniz resme baktığınızda söz konusu olan Xbox 360'a USB bellek ile birlikte bir HDD yüklü olduğunu görüyoruz. Ancak işin ilginç boyutu bu HDD'de boş gözüken alanın 293 GB olması. Bildiğiniz üzere şu anda Microsoft'un Xbox 360 için mevcut en büyük HDD'si 250 GB'lık olanlar... 
 
    Alttaki barında ufak bir kısmının dolu olduğunu görebiliyoruz. Bara bakıldığında HDD'nin 300 GB veya 320 GB (Sanki daha uygun) olabileceğini tahmin ediyorum.
 
   Hemen akıllara daha yeni resmi satışa çıkan 250 GB HDD'lerden sonra "Acaba Microsoft daha büyük bir HDD çıkarma planı mı yapıyor?" sorusu geliyor. Bekleyelim ve görelim...
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak microsoft 250 GB HDD 320 GB HDD usb bellek
Crysis 2 ve CoD 7 Çıkış Tarihleri Ortaya Çıktı Alan Wake'ten Dört Yeni Görsel

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız