Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox 360 İçin USB Bellek Desteği 6 Nisan'da!

 

usb360

 

    Microsoft, 6 Nisan'da Xbox Live üzerinden çıkaracağı bir sistem güncellemesiyle Xbox 360 için USB flash sürücü desteği getireceğini duyurdu.
 
    1 GB'lık flash drive'lardan 16 GB'lıklara kadar destek veren bu güncelleme sayesinde artık flash belleklerimizde oyun kayıtlarımızı, demolarımızı, profillerimiz ve daha fazlasını taşıyabileceğiz. Yani bir nevi belleğimizi başka bir Xbox 360'a taktığımızda flash bellekte bulunan dosyaları kullanabileceğiz. Gerçekten güzel düşünülmüş bir ayrıntı...
 
 
    Sisteme takılan USB belleğin hemen konsol tarafından algılanmayacağı açıklandı. Bunun sağlanması için önce "USB Device" kısmından "Configure Now" sekmesini seçmeniz gerekiyor, ya da Customize'ı (belleğin ne kadarlık kısmını konsola ayırmak istiyorsanız buradan yapıyorsunuz) seçerek de bunu yapmak mümkün hale geliyor.
 
   Yeni güncellemeyle ilgili bir düzine resimde yayınlandı. Bu resimlere buradan ulaşabilirsiniz.
 
    Birden fazla USB bellekte takılabileceği belirtilen bu hizmet sayesinde aynı anda 2 tane 16 GB'lık bellek takarak 32 GB'lık alana sahip olabileceğimizde verilen bilgiler arasında yer alıyor
 
    Bunun yanısıra Microsoft'un SanDisk ile işbirliği yaparak Mayıs ayında Xbox 360 markalı bir USB bellek çıkaracağı belirtildi. Henüz bunun net çıkış tarihi ve fiyatı belirtilmedi. 
 
    Microsoft'u bu konuda tebrik etmek gerekiyor, çok faydalı bir hizmeti hayata geçirmek üzereler...

 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak xbox 360 Xbox Live usb bellek microsoft sandisk
Yeni Bir Korku FPS Oyunu Yolda SC: Conviction'ın Ön-Alım Bonus'ları Belirlendi

Project Scorpio

26.3.2010 17:20:24

0
Biraz geç oldu ama...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız