Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XIII Remake Geliştiricisi Oyunculardan Özür Diledi

 
2003'te çıkan FPS oyunu XIII yenilenerek geri döndü fakat bu geri dönüş hiç de beklediğimiz gibi olmadı.
 
Oynanış, animasyonlar ve yapay zekadaki sorunlar ve oyun hataları çok fazla. İkonik cel-shaded grafik tarzının ve karakter tasarımlarının değişmesi de bazı oyuncuları hayal kırıklığına uğratmış.
 
Oyunun Metacritic üzerindeki inceleme puanları Areajugones 65, Vandal 50, 4Players.de 35, Gameblog.fr 30, Jeuxvideo.com 30. Steam'deki kullanıcı incelemeleri de son derece olumsuz.
 
Bunun üzerine yayıncı Microids ve geliştirici PlayMagic açıklama yaparak oyunculardan özür diledi ve oyunu düzelteceklerinin sözünü verdi.
 
"Maalesef, oyunun çıkış sürümü oyuncuların beklentilerini karşılayamadı ve haklı eleştirilerinizi ve hayal kırıklığınızı açık ve net bir şekilde duyduk. İlk olarak ve en önemlisi, oyunun teknik sorunları sebebiyle size en içten özürlerimizi sunuyoruz. XIII remake şu anki haliyle kalite standartlarımızı karşılamıyor ve oyuncuların sinirini tamamen anlıyoruz."
 
"Pandemi, oyunun yapım sürecini birçok açıdan etkiledi. Ekibin evden çalışması geliştirme programını ve kalite kontrol işlemlerini geciktirdi. Tüm bu sorunları ilk gün güncellemesiyle çözebileceğimizi ummuştuk fakat bu güncellemenin geliştirilmesi beklenenden daha uzun sürüyor."
 
Kısa süre içinde yayınlanacak yeni güncelleme kontroller, FPS, render ve ses gibi en acil sorunları giderecek. Ardından daha fazla hata düzeltmesi ve iyileştirme güncellemesi yayınlanacak ve yeni silahlar, yeni seviyeler ve local multiplayer için yeni modlar gibi yeni içerikler de eklenecek.
 
XIII Remake şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Switch versiyonu 2021'e ertelendi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer XIII XIII Remake birinci şahıs nişancı oyunu FPS Microids PlayMagic
Steam Betaya PS5 DualSense Kontrolcüsü Desteği Eklendi İnceleme Puanları: Demon's Souls Remake, Call of Duty: Black Ops Cold War ve Godfall
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.11.2020 11:27:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ben de oyunun ilk çıkışında grafikleriyle ünlüydü ama şu an yenisi daha güzel duruyor, zaten fazlasıyla cel-shaded oyunla dolu, adamlar çok güzel yapmış, oyunu oynamadım ama remake biraz da böyle bir şeydir zaten...
Afersin de piyasanın neresi Cell-shade oyunlar dolu ? Ben neden göremiyorum. Yeni görsellik bugün bütün ergen oyunların kullandığı piyasa oyunların stillerine benziyor. Görsel stiliyle ünlü bir oyunu kalkıp günümüz standartlarına yakınlaştıracağına alıp onu Fortnite ve bilimum oyun benzetiyorsun bu iyi bir şey mi ? Hayır. Yenisi daha iyi durur tabi kaç senelik oyundan bahsediyorsun.

BSC Misafiri

16.11.2020 01:09:11

0
Oyunda optimize yok. Cidden yok bu çöp grafikte bile. 7700k 32gb ve 1080'le oynatmadı aga. Deli gibi drop, hunharca fps düşüşü.. İnanamadım. Böyle gelecekse hiç ama hiç bir zaman hiç bir oyunun remake'i gelmesin.

BSC Misafiri

16.11.2020 01:08:57

0
Ben de oyunun ilk çıkışında grafikleriyle ünlüydü ama şu an yenisi daha güzel duruyor, zaten fazlasıyla cel-shaded oyunla dolu, adamlar çok güzel yapmış, oyunu oynamadım ama remake biraz da böyle bir şeydir zaten...

BSC Misafiri

15.11.2020 01:14:37

+6
oyun nasıldır bilmiyorum ama yeni görsel tarzı bence daha güzel
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
XIII Remake ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız