Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wrecked - Revenge Revisited Duyuruldu

Wrecked - Revenge Revisited, PSN ve XBLA üzerinden ilkbahar aylarında satışa sunulacak
 
     2004 yılında Supersonic tarafından geliştirilen Mashed: Drive to Survive PC, PS2 ve Xbox için piyasaya çıkmıştı. Yine aynı yapımcı tarafından Mashed'ın manevi vârisi olacak Wrecked - Revenge Revisited isimli yeni yarış oyunu duyuruldu.
 
     Wrecked - Revenge Revisited'da hızlı olmak, başlangıçta iyi yer kazanmak, kusursuz dönüşler yapmak ve aerodinamikler önemli değil; ne pahasına olursa olsun kazanmak önemli. Çeşitli silahlar ve araç geliştirmeleri ile rakiplerinizi saf dışı bırakarak birinci olmaya çalışacaksınız. Son çıkan oyunlardan örnek vermek gerekirse ModNation Racers ve Blur'daki oynanışa benzer bir yapım (Daha agresif diyebiliriz) sizi bekliyor.
 
     Yapımcıların Twisted Metal benzetmesi yaptığı WRR'da öldüğünüzde beş farklı hava saldırısından birini seçerek yola geri dönüyorsunuz. Çeşitli kişiselleştirmeler, 24 göreve sahip single player, dört kişilik yerel ya da online multiplayer seçenekleriyle ilgi çekici bir yarış oyunu olacağa benziyor.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Wrecked Revenge Revisited 505 Games Supersonic PS3 X360 Yarış
iPad 2 Duyuruldu! 3DS'te Film Videoları 3D İzlenebilecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wrecked - Revenge Revisited
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız