Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wraith: The Oblivion - Afterlife 7 Ekim'de PlayStation VR'a Geliyor

 
 
Geliştirici Fast Travel Games, Wraith: The Oblivion - Afterlife'ın PlayStation VR versiyonunun 7 Ekim'de PlayStation Store üzerinden çıkış yapacağını duyurdu.
 
Wraith: The Oblivion - Afterlife, ilk olarak Oculus Quest ve Rift için 22 Nisan'da ardından, HTC Vive ve Valve Index için 25 Mayıs'ta piyasaya sürüldü.
 
Vampire: The Masquerade ve Werewolf: The Apocalypse ile aynı evreni paylaşan Afterlife oyuncuların World of Darkness'ı ilk defa sanal gerçeklik ile deneyimlemelerine olanak sağlayacak. Ayrıca Wraith: The Oblivion'ı temel alan ilk video oyunu olma özelliğini taşıyacak. Modern Barclay Mansion'da geçecek oyunda oyuncular Wraith'in kontrolünü alarak Shroud'un ötesinde bekleyen gizemleri çözmeye çalışacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Wrath: The Oblivion – Afterlife World of Darkness Paradox Interactive Fast Travel Games VR
wipEout Rush iOS ve Android için Duyuruldu Castlevania Advance Collection PS4, Xbox One, Switch ve PC için Derecelendirildi

Hudson51

17.9.2021 14:21:38

0
Bu tarz çerezlik yapımları geçsinler. Bize Bloodlines 2 lazım!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wrath: The Oblivion – Afterlife
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız