Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Worms Reloaded için Dört Yeni DLC Paketi

Dörtlü Worms Reloaded paketi 34$'a satılıyor.
 
     Steam'in yaz indirimlerinden Worms Reloaded da yararlandı ve %50 indirime girdi (20$ yerine 10$). Bu indirimin dışında oyun için dört adet DLC paketi satışa sunuldu (%15 indirimle). Bu paketlere kısaca göz atacak olursak:
 
     Puzzle Pack: En kurnaz Worms oyuncularını bile zorlayacak 20 tek kişilik görev, 3 yeni şapka, 3 yeni konuşma seti (Seslendirme), 3 yeni mezar taşı, bulmaca motifli yeni harita teması ve 12 Achievement.
 
     Forts Pack: Fort oyun modu için 20 bağımlılık yaratıcı tek kişilik bölüm, multiplayer için 10 yeni kale, 3 yeni şapka, 3 yeni mezar taşı, kale motifli bir harita teması ve 12 Achievement.
 
     Time Attack: İp ve Jet Pack'leri hedef alan 20 tek kişilik bölüm, 3 yeni şapka, 3 yeni konuşma seti (Seslendirme), 3 yeni mezar taşı, Time Attack motifli yeni harita teması ve 12 Achievement.
 
     Retro Pack: Worms: Armageddon'ın klasik görevlerinin yeniden düzenlenmesiyle oluşturulmuş 15 tek kişilik bölüm, 3 yeni şapka, 3 yeni mezar taşı, yeni bir harita teması ve 10 Achievement. Bu paketin tek kişilik bölümleri aynı zamanda multiplayer için de kullanılabiliyor.
 
     DLC'lere ve Worms Reloaded kampanyasına ulaşmak için ilgili Steam sayfasına buradan erişebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
worms worms reloaded team 17 DLC İndirim Steam
Bad Company 2'nin En Yaşlı Oyuncusu Capcom, Wii U Konusunda Nintendo ile Görüşüyor

El Cezeri

3.7.2011 15:31:13

0
cok gec haber vermeye basladiniz artik.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Worms: Reloaded
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız