Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Worlds 2019'da Büyük Final: FunPlus Phoenix ve G2 Esports Arasında Oynanacak!

 
     League of Legends 2019 Dünya Şampiyonası'nda Yarı Final Etabı karşılaşmaları tamamlandı! 5 maçlık seri formatında oynanan karşılaşmalar sonucunda; FunPlus Phoenix ve G2 Esports finale yükseldi.
 
     Yarı Final Etabı birinci gününde; 2 Çinli takım FunPlus Phoenix ve Invictus Gaming karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda; FunPlus Phoenix rakibi Invictus Gaming'i 3-1 yenerek, Worlds 2019 finaline yükselen ilk takım oldu.
 
 
 
     Yarı Final Etabı ikinci gününde; League of Legends'ın 3 sezon Dünya Şampiyonu olan Koreli takımı SK Telecom T1 ve Avrupa LCS'in en iyi takımı G2 Esports karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda G2 Esports, Kore devi SK Telecom T1 karşısında 3-1 galibiyet elde etti ve Worlds 2019 finaline adını yazdırmayı başardı!
 
     League of Legends Dünya Şampiyonası finali; 10 Kasım 2019 Pazar günü saat 15:00'da FunPlus Phoenix ve G2 Esports arasında oynanacak! Kazanan takım dünyanın en iyi League of Legends takımı ünvanını elde edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Diablo IV'ten 2 Saate Yakın 2 Adet Oynanış Videosu The Long Dark 2 Gelecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız