Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo IV'ten 2 Saate Yakın 2 Adet Oynanış Videosu

 
Geçtiğimiz gün BlizzCon etkinliğinde duyurulan Blizzard'ın popüler oyun serisi Diablo'nun yeni oyunu Diablo IV'ten oynanış videoları paylaşıldı. 2 adet, 2 saate yakın oynanış videosu.
 
Bu videolar oyunun BlizzCon etkinliğinde oynatılan demolar. Her ne kadar demo dense de oynatılan kısım bitmiş gibi duruyor. Oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyuruldu ancak çıkış tarihi açıklanmadı. Buraya tıklayarak oyuna dair diğer bilgilere ulaşabilirsiniz. 
 
Diablo IV, Diablo III'teki olaylardan uzun yıllar sonra; hem High Heavens hem de Burning Hells'in eylemlerinin milyonlarca insanın canına mal olmasının ardından gerçekleşiyor. Oluşan güç boşluğuyla birlikte efsanevi bir isim yeniden ortaya çıkıyor.
 
Diablo IV, türe şekil veren ve ARPG oyuncularının yıllardır severek oynadığı serinin en yeni oyunu. Şeytani yeni özellikler, zorlu görevler ve mutlak bir karanlığa dönüş çalışmalarımızın temelini oluşturuyor. Pusuda bekleyen dehşete göz at. 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Diablo IV Diablo 4 Diablo Blizzard Blizzard Entertainment PS4 Xbox One PC
Death Stranding'te Bulunan Ünlüler Worlds 2019'da Büyük Final: FunPlus Phoenix ve G2 Esports Arasında Oynanacak!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo IV
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız