Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warcraft Token Sistemi Bugün Başlıyor

 
   Mart ayı başında duyurulduğundan beri merak konusu olan ve hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılan token sistemi, bugünden itibaren Amerika, Avustralya,  Latin Amerika ve Yeni Zelanda'da aktif hale geliyor.
 
Token sistemi kısaca, gerçek parası olmayanlara, aylık üyelik zamanını oyun içi altın ile alma imkanı sağlıyor. Gerçek parası olup da oyun içi altına ihtiyacı olanlara da, yasal yoldan altın satın alma şansı sağlıyor.
 
Oyun içi online dükkandan satın alınan token, oyunda bulunan auction house kullanılarak diğer oyunculara sunulabilecek. Tokenların gerçek para ile bedeli 20USD veya 25NZD. Blizzard da token piyasasına bir başlangıç fiyatı belirlemek için 30.000 altına auction house'a bir miktar token koyacağını duyurdu. Sistem ilk olarak belirtilen bölgelerde denenecek. Avrupa için henüz belirlenen bir fiyat ve çıkış tarihi yok. 
 
Blizzard bu sistem sayesinde hem yasa dışı altın ticaretinin önünü kesmeyi, hem de üyelerine aylık üyelik için alternatif bir ödeme şekli sunmayı planlıyor.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon World of Warcraft Blizzard wow mmorpg token
Battlefield: Hardline Bir Kez Daha İngiltere'nin Haftalık En Çok Satanı Oluyor Fable Legends'ın Free-To-Play Sistemi Hayal Kırıklığı Yaratmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.4.2015 18:50:43

0
ah den wow token almamız için warlords paketi gerekli mi??? yani sure alma için ah den

Gedadh

7.4.2015 20:15:22

0
WoW carsamba gunleri bakima alinir ve sisteme eklenecek uygulamalar carsamba gunu eklenir.Token sistemi de daha oyuna eklenmedi.Buyuk ihtimalle yarin eklenir.

RedTurkei

7.4.2015 18:28:05

0
AH ye çok büyük - enflasyon getirecek bundan sonra gold aslanın ağzında :D bir yandan iyi gözüksede kaliteyi düşüreceğine inanıyorum.. Artık daha sık hack ve dupleme işiyle uğraşacaklar. Yok sanmayın sadece yapan sayısı az :D Çok mu prolarda 150euro ya 3k rating yapıyorsun kendin oynayarak stat hack bile var :D ruslar da pislik ganiyle :P

nuksws_99

7.4.2015 15:51:05

+2
yahu para sıkıntı değil ki . meslekleri bitirdiler yapcak bişey yok 100 de her hafta (çarş dı galiba) raid yapıyorsunuz garrisondan herb-mining işlerini yapıyorsunuz followerleri yolluyorsunuz çıkıyorsunuz. mount falan demeyin herkezde var mountlar artık transmog kas diyince zaten eski player iseniz nerdeyse hepsi var,eski dunglar vb de aynı. raidler güzel ama çok az var.dungeonlarda 90 dan 100 e kadar 3 adet yada 4 100 de güzelleri geliyor,kim 100 de dungeon yapıyorki zaten direk 630 oluyosunuz 3-4 tane yapınca.

[__Zahid__]

7.4.2015 15:23:37

+1
beni anlattın. çarşamba-perşembe hc 7/10 temizleyip kalan günler followerları oraya buraya bakkala markete yolluyorum. Garrison olayı başta çok güzel gelsede sonra çok kötü olduğunu farkettim. geçen druid açayım herb mining alayım dedim, sonra hatırladım garrisonda hepsi var zaten gerek yok, sırf item disench edebilmek için enchanter olurdum şimdi o da garrisondan hallediliyo. Garrison dışında, pvp set dizeyim dedim random bg falan giriyodum sonra farketim asharanda birine follow atsan daha fazla conquest honor geliyo. daily yok zaten(varda anlamı yok bana göre), dungeon görevleriyle doldu görev listem görev alamıyorum başka

Vinewood

7.4.2015 14:18:22

+1
Token gelse ne olucak ? Content sıkıntısı var oyunda yapacak yeni birşey kalmadı . WoD geldi çok iyi filan dedik ama fos çıktı , MoP bile daha iyiydi yüzlerce daily vardı her gün girerdik oyuna şimdi kimse garrisondan çıkmıyor 10dk giriyoruz oyuna followerlara veriyoruz görevi çıkıyoruz oyundan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız