Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fable Legends'ın Free-To-Play Sistemi Hayal Kırıklığı Yaratmayacak

 
     Fable serisi hayranlarını kara kara düşündüren free-to-play sistemi ile ilgili olarak, oyun direktörü David Eckelberry'den bazı açıklamalar geldi. Free-to-play için üst yönetimden bir baskı olmadığını, bunun yaptıkları deneyler ile sistemin başarılı olacağına inanılmasının bir sonucu olduğunu bildirdi. Free-to-play sistemine genelde bir önyargı ile bakıldığını ve serinin hayranlarına oyunun kalitesinden ödün vermeden bu sisteme geçiş yapacaklarını kanıtlamanın kendi görevi olduğunu bildirdi.
 
Eckelberry açıklamasında "Tüm dünyanın bilmesini istedik ki, bu seçim bir iş modeli olarak gelişmedi. Kimse Lionhead Stüdyolarına gelip, 'Bize free-to-play bir oyun yapın' demedi. Sadece 'Yeni bir Fable oyunu yapın' dediler ve biz de 'Tamam, deneylere başlayalım ve yenilikçi olalım' dedik" dedi. 
 
Lionhead'in kısa süre öncesine kadar yeni Fable oyununun free-to-play olacağını açıklamamasının sebebi, hayranların oyunu geniş ölçekli AAA bir oyun olarak bilmelerini istemeleriydi. Free-to-play olacağı baştan açıklansaydı, beklentiler düşük olacaktı ve bu, oyunu aslında sahip olduğu yüksek kaliteden farklı bir kalitede olduğu düşüncesi yaratacaktı.
 
Lionhead oyunun tamamının oyuncular tarafından bedavaya tecrübe edilebileceğine dair söz veriyor ve oynama süresini kısıtlayıcı enerji barı, kapalı alanlar veya da erişilemeyecek görevler olmayacağını söylüyor. Bunu da Eckelberry, şu sözleri ile doğruluyor "Bu oyun modeli bir bakıma bir silah. Bu silah iyilik için de kullanılabilir, kötülük için de"
  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot fable fable legends aksiyon rpg aksiyon rpg xbox one xbox microsoft exclusive özel oyun
World of Warcraft Token Sistemi Bugün Başlıyor DriveClub ve Project Cars'ın Yağmur Efektleri Karşı Karşıya (Video)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Tiny Titan

10.4.2015 16:56:15

0
Böyle güzel bi seriyi f2p yaparak çöp edecekler ona yanıyorum.

veterangamer

7.4.2015 22:46:04

+1
Senenin basarili rpg lerinden olacak ustelik xbox one f2p daha ne olsun.

atsuma

7.4.2015 19:20:55

+1
Fable legends i listeden çıkarmak zorunda kalıyorum. Xbox Live gold istiyecek. Daha sonra upgrade için para. Verdiğin paralar bir bakmissin üç oyun parası etmiş. Adam bloodborne gibi çok sağlam bir oyun yapıyor. Bunlar hala milleti nasıl yolariz. Onun derdindeler.

hayansame

7.4.2015 18:48:08

0
Yeni bir seylerden kastiniz f2p olmasin. Adam gibi oyun yapin, adam gibi parasini isteyin. F2p oyunlar oyun dunyasinin parazitleri, kan emicileri gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fable Legends
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız