Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wolfenstein: The New Order'ın Türkçe Yamasına Ait Video Yayınlandı

 
     The Wolf Among Us ve The Walking Dead S2 çevirilerinden sonra South Park: The Stick of Truth'u Türkçeleştiren TechnoGame ekibi, diğer yandan da Grand Theft Auto V'in çevirisine devam ediyor...

     Ayrıca ekipten Murat Keser, Serhat Çavunt ve Murat Gencoğlu tarafından çevrilmekte olan Wolfenstein: The New Order'ın Türkçe yamasına ait test videosu yayınlandı. Video, oyundan altı dakikayı Türkçe olarak sizlere sunuyor. Türkçe yamanın çevirileri bitmiş durumda ve yama testin ardından bir hafta gibi bir zamanda piyasada olacak (hatalara karşı).
 
     Türkçe yama ile ilgili yayınlanan test videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Yamanın resmi konusuna da buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Wolfenstein: The New Order PS3 Playstation 4 Xbox 360 Nazi FPS Xbox one yeni nesil bethesda machine games
Assassin's Creed Unity'den Parkur Videosu Yayınlandı Activision: "CoD: Advanced Warfare'in Sistem Gereksinimleri Kesin Değil"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Mactavish-

12.8.2014 14:34:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: ankara Reis seninle multi oyun oynama şerefini yaşayacak'mıyım acaba herkez bize bakacak falan filan
Ayipsin reis.

ankara

12.8.2014 11:02:16

0
Reis seninle multi oyun oynama şerefini yaşayacak'mıyım acaba herkez bize bakacak falan filan

Guest-BB2CECC18

11.8.2014 02:47:07

0
Talha Aynacı incelemesinde oyunu beğenmişti bende beğenmiştim yama çıkarsa satın alır oynarız.

Mactavish-

10.8.2014 18:07:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri keşke bu bayık oyuna yapacaklarına daha iyi oyunlara yapsalardı.. nerede taa 15 sene önce oynadığım RTCW nerede bu bayık hatalarla dolu kötü yapay zekası olan kolay oyun. canımı sıkan şey oyunun kolay olması değil. fps anlayışı çok değişti bu benim canımı sıkıyor ben eskiden oldugu gibi az müzikle daha gerçekçi ve gerilimli bir savaş atmosferi isterken bunlar dayıyolar arkadan hareketli bir müziği aksiyonda saniye durmuyor zaten çatışma hissi yerlerde.. yok mu şöyle ha işte bu ! diyeceğim sağlam sp si olan adam gibi bir fps yok !
Killzone 2 ve 3 çok güzeldi o açıdan.

mersinaki

10.8.2014 18:01:33

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish- Arkadaslara teşekkürler cidden. Oyunu begenmistim baya ama bir sey anlamadigimdan adam vur gec tarzi oldu, benim de canim sıkıldı baya. Hikayesi de tam benlik acayip keyifli olacak. Bu arada kac yillik sitede halen uye girisi yapmak mesaj atmak işkence artik cozun su sorunları isinizemi gelmiyor anlamiyorum. Yazıyorum okadar service hatasi aliyorum veya mobilden de sayfa görüntülenemiyor diyor. Ayiptir artik yeni site olsa bir sey diyen olmayacak zaten.
Aynı dertten muzdarip birisi olarak size katılıyorum.Bu yüzden mesajlarımı sitelerinden değil donanımhaber üzerinden yapmak zorunda kalıyorum.

BSC Misafiri

10.8.2014 16:16:07

-3
keşke bu bayık oyuna yapacaklarına daha iyi oyunlara yapsalardı.. nerede taa 15 sene önce oynadığım RTCW nerede bu bayık hatalarla dolu kötü yapay zekası olan kolay oyun. canımı sıkan şey oyunun kolay olması değil. fps anlayışı çok değişti bu benim canımı sıkıyor ben eskiden oldugu gibi az müzikle daha gerçekçi ve gerilimli bir savaş atmosferi isterken bunlar dayıyolar arkadan hareketli bir müziği aksiyonda saniye durmuyor zaten çatışma hissi yerlerde.. yok mu şöyle ha işte bu ! diyeceğim sağlam sp si olan adam gibi bir fps yok !

BSC Misafiri

10.8.2014 15:51:58

+1
işte PC farkı...

Mactavish-

10.8.2014 13:37:33

+3
Arkadaslara teşekkürler cidden. Oyunu begenmistim baya ama bir sey anlamadigimdan adam vur gec tarzi oldu, benim de canim sıkıldı baya. Hikayesi de tam benlik acayip keyifli olacak. Bu arada kac yillik sitede halen uye girisi yapmak mesaj atmak işkence artik cozun su sorunları isinizemi gelmiyor anlamiyorum. Yazıyorum okadar service hatasi aliyorum veya mobilden de sayfa görüntülenemiyor diyor. Ayiptir artik yeni site olsa bir sey diyen olmayacak zaten.

mersinaki

10.8.2014 13:13:34

+1
Bu ülkede karşılıksız birşey yapmayı düşünüyorsan önce kendini korumaya alman gerekiyor.Umarım çeviren ekip bu tarz yorumlardan etkilenmez.Emeği geçen bütün ekibe teşekkürler.

2K

10.8.2014 08:29:45

+8
Çeviren arkadaşlara teşekkürler. Yalnız linke baktığım zaman çeviren arkadaşlara teşekkür etmek yerine 'bunu da çevirin, şunu da çevirin' tarzı yorumları görmek üzdü.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolfenstein: The New Order ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
37 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız