Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wolfenstein II: The New Colossus'tan Yeni Bir Karakter Tanıtım Videosu

 
     Alternatif dünyasıyla oldukça eğlenceli bir deneyim sunan Wolfenstein oyunlarının yeni halkası Wolfenstein II: The New Colossus için tanıtım videoları gelmeye devam ediyor.
 
     Give Up and Die, or Step Up (Pes et ve öl ya da adım at) isimli yeni tanıtım videosunda oyundaki karakterlerden direniş lideri Horton Boone'u görme fırsatı buluyoruz. Videonun gelişiyle birlikte yapımcı tarafından yapılan bir diğer açıklama ise yarın yeni bir oynanış videosu geleceği yönünde.
 
     Çilekli milkshake ve tekerlekli sandalye isimli oynanış videoları oldukça beğeni toplayan oyunun yeni oynanış videosunu da merakla bekliyoruz. Direniş lideri Horton Boone'un tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twitter Wolfenstein II: The New Colossus Bethesda MachineGames
Total War: Warhammer II İnceleme Puanları The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia için Dört Dakikalık Oynanış Videosu

2K

26.9.2017 13:50:05

0
Bu tarz anlatım ve karakterlere odaklanan videoların çok çıkması sevindirici. İlk oyunda da anlatım ve karakter iyiydi fakat bu oyunda gördüğüm tüm videolarda hep bir komiklik, espri yapma çabası var. Umarım tüm oyun böyle olmaz, zaten ilk oyunda karakterimiz hep depresif bir ruh haline sahipti. Her yeri Naziler işgal etmişken zaten bu ruh hali mantıklı geliyordu. Hayatının aşkını bulduğunda bile çok mutlu değildi karakter ama şimdi umursamaz birine dönüşmüş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolfenstein II: The New Colossus
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız