Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WoTLD Daha Ne Kadar Gerçekçi Olabilir?

Oyun, browser tabanlı oyunlara göre oldukça gerçekçi aslında. Denemekte yarar var.

     World of The Living Dead, web browser'ınız üzerinden bedava oynayabileceğiniz, zombi istilası üzerine yoğunlaşan bir MMORPG oyunu.
 
     Özellikle Indie seven oyuncuların da dikkatini çeken oyunun hep söylediği ve elde etmek istediği tema "gerçekçilik". Oyunun yapımcıları, bir MMO zombi oyunun ne kadar gerçekçi olabilirse o kadar gerçekçi yapmaya çalıştıklarını belirtirken bu konuda en son gelen haber yemek ve içmek ile ilgili oldu. Oyunda zombi istilasından kurtarmaya çalıştığınız karakterinizin artık karnı acıkacak ve su içme ihtiyacı olacak. Demin de dediğim gibi bu bir zombi istila MMORPG'si, karakteriniz her an ölebilir, parçalara ayrılabilir ancak aç ve susuzsa bunun olma ihtimali çok daha yükseliyor. "Sims" tarzı bir sistem getiren oyunda artık korunmak için girdiğiniz, kendinizi olabileceği kadar korumaya aldığınız evlerde karnınızı doyurup, su içebileceksiniz. Ayrıca eğer canınız macera istiyorsa sokağın ortasında da çantanızdan suyunuzu almaya cesaret edebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG World of the Living Dead Browser Tabanlı Oyun F2P
Guild Wars 2 İçin Hikaye İşleyişi ve Guild Salonu Halo Hayranından Müthiş Bir Kask

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of the Living Dead
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız