Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Witcher Yapımcısı Multiplayer'a Yöneliyor

    The Witcher serisiyle birlikte gönüllerde taht kuran CD Projekt Red, verdiği iş ilanıyla birlikte kafaları karıştırdı. Daha önceki oyunlarında multiplayera yer vermeyen firma, multiplayer için çalışmalara başladı.
 
    Verilen iş ilanında CD Projekt, firmanın kullandığı oyun motoru Red Engine için multiplayer özellikleri eklemek adına deneyimli mühendisler arıyor. Şu an için birden fazla oyun üzerinde çalışan firmanın bu özelliği hangi oyunda kullanacağı belli değil. Fakat ilanda belirtilenlere göre CD Projekt, multiplayerdan anlayan bu mühendislerle birlikte Red Engine'in geleceğini şekillendirecekmiş. Bakalım ileride neler olacak?

Bu haberin bağlantısı
URL
The Witcher : Assassins of Kings CDProjekt PC Xbox 360 RPG
Borderlands Bu Hafta Sonu Bedava + %75 İndirim Baldur's Gate: Enchanced Edition'ın Çıkış Tarihi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.7.2012 10:28:36

0
Oyun sektörü son yıllarda bence olması gerekenden çok daha fazla multiplayer'a yöneldi. Neredeyse çıkan her oyunda, kötü de olsa, bir multiplayer özelliği oluyor. Oyun yapımcıları da multiplayer içerik hazırlamaktan singleplayerı ikinci plana atıyorlar. Ya da ikinci plana atmasalar da biraz daha az ilgileniyorlar singleplayerla. Bu nedenle son yıllarda (Bu neslin başından beri) eski oyunlar gibi hikayesiyle insanı büyüleyen, çok ince düşünülmüş, çok büyük emekle yapılmış oyun sayısı azaldı. Böyle olan oyunlar da zaten "multi"siz oluyor genelde. Hatta genelde bağımsız yapımcılardan geliyor böyle oyunlar.E bu arada multiplayer a da laf yok, güzel yapılırsa çok büyük zevk veriyor insana. Ama böyle CDProjekt gibi yapımcıların multiplayer a atılmamaları lazım bana göre. Hem güzel multiplayer hem güzel singleplayer çıkartabilecek kadar altyapısı yok bence bu firmanın. Kötü bir firma olduğunu söylemiyorum çok sevdiğim bir firmadır ama hem multi hem single yapacak kadar büyük olduğunu düşünmüyorum. Ama umarım beni haksız çıkartır ve hem güzel bir multiplayer oyun hem de en az Witcher serisi kadar iyi bir singleplayer görebiliriz.

fatihkrt94

26.7.2012 23:30:19

0
umarım gelecek oyunları etkilemez(kalite açısından)

FiréLord

26.7.2012 22:55:02

+1
Oyunlardaki hikaye derinligini bu multi cilgiliginin bitirdigine inananlardanim , artik eskisi gibi oyunlarda derin senaryo bulamiyoruz.

Sam.Fisher

26.7.2012 21:59:42

+1
SinglePlayer'larını baltalamasın da Multiplayer'ları gerisi önemli değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 2 : Assassins of Kings
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız