Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Witcher 3 Gelliştiricileri Indie Firmasına Geçti


     The Witcher 3: Wild Hunt geliştiricilerinden Marek Ziemak ve Maciej Szczesnik, CD Projeckt RED firmasından ayrıldı. Yeni katıdıkları firma ise Indie oyunlar geliştiren 11 Bit Studios.
 
      Daha önce, Anormaly 2 ve Sleepwalker's Journey gibi başarılı oyunları piyasaya sunan 11 Bit Studios, şimdi yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Szczesnik henüz duyurulmamış olan yeni oyun ile ilgili "Oyunun bütün dizaynından ben sorumluyum ve oyun benim hayal gücüme göre şekil alacak."dedi. Ayrıca "Sıfırdan yeni bir dünya yaratmak çok heyecan verici. Karakterlerini ve kurallarını baştan yazıyorsun ve bunları yaparken elinde bomboş bir sayfa var. Fikirlerini bu kağıda geçirebilir ve hayat verebilirsin." açıklamasını yaptı.
 
     Ziemak ise "Uzun bir süredir indie-oyun sektörünü inceliyorum. Bu sektörün tazeliğini ve yaratcılığını seviyorum." diyerek heyecanını dile getirdi.
 
     Yeni oyun hakkında bir açıklamanın Mart ayında yapılacağı söyleniliyor. CD Projeckt Red firmasından ise, iki geliştiricinin ayrılmasının, bu yıl üçüncüsü çıkacak olan,  The Witcher serisine ne gibi etkileri olacağı ile ilgili bir açıklama gelmedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Dota 2'de Oyunu Terk Edenlerin Cezaları Hızlanıyor Pid için Ücretsiz Steam Key İsteyen?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

frivolousam

6.2.2014 19:26:35

0
CDPR bagimsiz ama AAA oyun yaptiklari icin biraz yaratici sinirlama olabilir. Ayrica Yol haritalari da belli oldugu icin bazi yapimcilar bu yolda ilerlemek istememis olabilir. Indie de bagimsiz demek ama daha az butceli/AAA olmayan oyunlar icin gecerli bir terim. Ikinci adami tanimiyorum ama Marek Ziemak, Witcher 3'un oynanisindan sorumluydu. Isini bitirip ayrilmistir diye tahmin ediyorum. Ins.

TLOU

6.2.2014 17:35:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: vfdg İyi de CD Projekt Red zaten bağımsız bir firmaydı.Yani özgürce fikirlerini oyuna dönüştürebilirlerdi.Neden böyle bir şey yaptınız ki?
CD Project Red tabi ki bağımsız ama ellerinde zaten proje var Witcher ve Cyberpunk yani bu yapımcı çıkıp hadi aklımda şöyle bir fikir yap yapalım dese yapamayacaktı fakat şimdi daha küçük bir firmada en azından aklındakileri kullanabilir diye dedim

BSC Misafiri

6.2.2014 16:31:29

0
5 kişi bile çıksa bir etki etmez. nasıl bir oyun yapacaklar acaba?.

Jack Rabbit Slims

6.2.2014 14:28:12

0
Güzelim oyuna bir şey olmasa bari, konsol alacağım Witcher için daha.

vfdg

6.2.2014 14:02:14

0
İyi de CD Projekt Red zaten bağımsız bir firmaydı.Yani özgürce fikirlerini oyuna dönüştürebilirlerdi.Neden böyle bir şey yaptınız ki?

TLOU

6.2.2014 13:48:15

0
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...Üzülebilirim çünkü bu gelişme Witcher 3'e belki zarar verebilir...Sevinebilirim çünkü artık bu yapımcılar kendi kafalarında olan isteklerini yerine getirip ortaya müthiş şeyler çıkarabilirler...Kafam da deli sorular
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız