Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Willy Morgan and the Curse of Bone Town Oyunu Switch'e Geliyor

 
 
Yayıncılığını VLG Publishing firmasının üstlendiği ve geliştirici imaginarylab tarafından oluşturulan Willy Morgan and the Curse of Bone Town oyunu Switch platformuna çıkıyor.
 
Point and click yapısını sahip macera oyununun Switch versiyonun 8 Haziran'da çıkacak. Oyun için ek olarak bir PlayStation 4 sürümü de planlanıyor. Ancak PS4 için henüz bir çıkış tarihi belirtilmedi.
 
Willy Morgan and the Curse of Bone Town, ilk olarak Ağustos 2020'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Hikayesi ise şu şekilde: 
 
Willy'nin babası ünlü arkeolog Henry Morgan'ın gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasının üzerinden 10 yıl geçti. Bir gün postacı ona tuhaf bir mektup verdi. Mektupta: “Bu mektubu alırsanız, bir şeyler ters gitti ve başladığım şeyi bitirmek size kalmış demektir. Olabildiğince hızlı Bone Town, oda 09'a gidin ama kimseye güvenmeyin…” cümleleri yer alıyor.
 
Switch için çıkış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz:
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Willy Morgan and the Curse of Bone Town PC Switch PS4
Crysis Remastered Trilogy, PS4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu Battlefield 6 Tanıtım Tarihi Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız