Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

White Knight Chronicles PSP Ortaya Çıktı


 
     PS3'ün ilk gösterilen oyunları arasında yer alan White Knight Chronicles, özellikle Japonya'da büyük beğeni kazanan oyunların başında geliyor. Daha sonra ikinci oyunu da duyurulan ve Japonya'da çıkışını yapan serinin yeni oyunu ise PSP için ortaya çıktı.
 
     Geçtiğimiz aylarda yaptığımız bir haberde, Famitsu'nun bir haberine yer vermiş ve Level-5'in White Knight Chronicles'ın PSP versiyonu üzerinde çalıştığını belirtmiştik. İşte o oyun Famitsu'nun yeni sayısında ilk kez tanıtıldı.
 
    Tam adı White Knight Chronicles: Episode Portable Dogma Wars olan oyun, oynayanları ilk iki oyunun tam 10.000 yıl öncesine götürecek ve oyunun geçtiği dünyanın bazı sırlarını gözler önüne serecek. Knight'ların nasıl ortaya çıktıklarına dair bilgilerinde yer alacağı oyunda en ilginç olan durum ise bu sefer White Knight'ın bizim değil, düşman saflarında yer alması olacak. Daha fazla bilgi verilmeyen oyunun 2011 yılında çıkış yapması bekleniyor.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak White Knight Chronicles White Knight Chronicles: Episode Portable Dogma Wa Sony Level-5 PSP JRPG
NFS: Hot Pursuit'ün Sistem Gereksinimleri El Shaddai'den Yeni Ekran Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
White Knight Chronicles: Episode Portable Dogma Wars
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız