Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Weird West: Definitive Edition Switch konsoluna geliyor

 
 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Wolfeye Studios, Weird West: Definitive Edition'ın Switch konsoluna geleceğini duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı. Oyunun fiziksel sürümü için ön siparişler şu anda Amazon'da hem standart (PlayStation 5, Switch) hem de Deluxe (PlayStation 5, Switch) sürümlerinde mevcut.
 
Batı temalı izometrik rol yapma oyunu
 
 
 
Kanun adamlarının ve silahşörlerin tehlikeli yaratıklarla sınır olduğu Vahşi Batı temalı Weird West'te izometrik bir rol yapma deneyini bizlere sunuluyor. Karanlık bir atmosferin yer aldığı oyunda verdiğiniz kararlar yolculuğunuza etki ediyor ve bir grup kahramanın hikayesine dokunabiliyoruz. Farklı farklı bölgelere doğru yolculuk edebileceğimiz oyunda her ilerleyiş benzersiz bir yapıyı bizlere aktarıyor ve yaptığımız eylemler farklı sonuç buluyor.
 
Her adımın ve hareketin önemli olduğu oyunda yaptığımız seçimlere dünya tepki veriyor ve ona göre şekil alıyor. Zorlu bir maceranın kapısını aralayan Weird West'te kendi efsanemizi yazmak için yer alıyoruz.
 
Weird West: Definitive Edition şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için dijital olarak mevcut. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Weird West aksiyon rol yapma oyunu Devolver Digital Wolfeye Studios
Açık dünya hayatta kalma oyunu Omega Crafter için açık alfa testi başladı Final Fantasy 16 için yeni oynanış videoları yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Weird West
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız