Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watchmen'in Yazarı Alan Moore, Çizgi Roman Filmlerinin Sinemayı Kötü Etkilediğini Düşünüyor

 
Son dönemlerin en iyi çizgi roman yazarlarından biri olan hatta çizgi roman dünyasını değiştiren başarılı yazar Alan Moore, süper kahraman filmlerinin sinemayı ve kültürü kötü etkilediğini söyledi.
 
Geçtiğimiz günlerde röportaj veren Alan Moore, Tim Burton'ın Batman film serisinden beri çizgi roman filmi izlemediğini ve süper kahraman filmlerinin sinemayı bozduğunu hatta kültürü bile bozduğunu söyledi. Kendisi 2017 yılında, çizgi roman filmleri için "utanç verici" demişti.
 
Ayrıca şu anda yapılan süper kahraman filmlerinin, karakterin orijinal yaratıcılarından çalıntı olduğunu ve bunun çocuklar için yapıldığı zaman eğlenceli olduğunu, ancak yetişkinler için yaptığında grotesk olduğunu söyledi.
 
Alan Moore, çizgi roman dünyasında birçok başarılı eseri yaratmış birisi. Örnek vermek gerekirse V for Vendetta, Watchmen, Batman: The Killing Joke ve From Hell bunların en önemlileri.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Alan Moore
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası Çeyrek Final Eşleşmeleri Belirlendi! The Boys Dizisi En Az 5 Sezon Sürecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Return to Monke

12.10.2020 16:43:49

0
quote:

Ama artık bu iş para kazanma olayına döndü.
Başlangıçta neydi? Sanat mı?

YildirimBuyucusu

12.10.2020 16:02:44

+1
Çoook haklı. Şunu söylemek istiyorum. İnsanların çok büyük çoğunluğu bu çizgi roman uyarlama filmlerini izliyor. Ben çok az izledim. Bazıları güzel. Ama artık bu iş para kazanma olayına döndü. Kahramanlar değişiyor, geri kalan şeyler çok benzer. İnsanlar Avengers çıkınca delirdiler. Gram anlam veremiyorum. 2000'li zamanlarda çıkan filmler ile 2010'lu zamanlarda çıkan filmler arasında çok devasa farklar var. Umarım film sektörü birazda olsa düzelir ve daha derinlemesine, daha farklı hikayeler izleyebiliriz.

Mr.Pickle

12.10.2020 15:46:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: HayvanGenli Ee izlememis, ne diye sallayip tutuyor ki o zaman? Filmlere sayip sovmek de son donemin modasi. Ac kardesim de ki izledim soyle soyle sacmalik olamaz de tamam da biri cikiyor diyor Netflix filmleri cok sacma ama hic izlemedim, digeri der super kahraman filmleri kotu. Iyi kotu onu tartismiyorum, Tim Burton'in Batman film serisinden sonra izlememissin madem ne diye kotuluyorsun be adam?
Ben izledim filmleri adam haklı.

BSC Misafiri

12.10.2020 13:18:01

0
Üstad diğer çizgi romanlar seninki gibi değil ki sinemaya uyarlandığında bile sanat eseri gibi olsun

HayvanGenli

12.10.2020 12:26:33

0
Ee izlememis, ne diye sallayip tutuyor ki o zaman? Filmlere sayip sovmek de son donemin modasi. Ac kardesim de ki izledim soyle soyle sacmalik olamaz de tamam da biri cikiyor diyor Netflix filmleri cok sacma ama hic izlemedim, digeri der super kahraman filmleri kotu. Iyi kotu onu tartismiyorum, Tim Burton'in Batman film serisinden sonra izlememissin madem ne diye kotuluyorsun be adam?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız